Bekir Coşkun Baska İStanbul/Beşyüzevler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
İyi seyirler ;

Re: Bekir Çoşkun Baska İStanbul/Beşyüzevler.

baskaların çok güzel bekir abi bol sağlıklı yavrularrr....istanbula selamlar.... :slm:

Re: Bekir Çoşkun Baska İStanbul/Beşyüzevler.

Maşallah güzel baskalar.

slm abi baskaların güzel miş bende kırmızı besliyorum kırmızı dişiye ihtiyacım var satarmısın saygılar

maşallah kuşlar gayet güzel resimler biraz bulanık çıkmış güle güle besleyin.

maşallah dolukanat baskalarınız cok güzeller bol yavru almanız dileğiyle.......

s.a bekir abi beni belki hatırlamamışsındır ama ben aradım seni habiplerden dişi baskanı yakaladım diye gs markalı resim 1 deki yavrular satılıkmı acaba ??? ayrıda senden marka sticem ya ben de fanatik gs liyim marka yaptıramadım öyle warsa alabilirim :))

smtylmz' Alıntı:
s.a bekir abi beni belki hatırlamamışsındır ama ben aradım seni habiplerden dişi baskanı yakaladım diye gs markalı resim 1 deki yavrular satılıkmı acaba ??? ayrıda senden marka sticem ya ben de fanatik gs liyim marka yaptıramadım öyle warsa alabilirim :))

Bekir abi kuşlarını ucurmuyor catı altında kapalı bakıyor siz muhtemelen bekir abinin sattığı ve bir başkasından kaçan kuşları yakalamışsınızdır.

sattığı kuşu yakalamışım aradım ben kendisiyle görüştüm ama foto 1 dekiler ssatılıksa ilgileniirim ve foto 12

selamun aleykum bende ıstanbul berecten enes ALGAN baskalar masallah ALLAH nazardan saklasın

BASKALARIN GÜZEL ABİ SATARSAN ALABİLİRİZ

KIRMIZI BASKA DİŞİ VARSA AKBAŞLARDA

dayı işten geldim haber ver

beyler bu baskaların kanatlarının ucunda beyaz olmayanlara sadece kafasında beyaz kesme olanlara ozel bi isim verliyomu?

abım selamun aleykumm askaların fıyatı nedır orene bılırmıyımm cok tesekkurler sımdıden

Bu sayfa satılık sayfası değil, satılıkmı, kiralıkmı diye sormayın, satılık yok, kuşların sahibi bu siteye girmiyor.

2 çift baska lazım bana yeni başladım yardımcı olursanız sevınırım

Geri