Belçika Tervuren Çoban Köpeği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

brate

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ttttttttttttttttttttt
Meslek
SerbesT
İlgi Alanı
Selamlar
Arkadaşlar Belçika Tervuren Çoban Köpeği Arıyorum Satmak isteyen yada Satan Arkdaslarınızla İrtibata geçmek isterim ilginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkürler...
Resimler Alıntıdır...
kucuk1214591305.jpg

kucuk1113456967belcika_tervuren_5.jpg

Barınaklara bakarsan belki bulursun egehan bey ..

barınakta bulursan öp başına koy köpek çiflklerine bakması lazım ve fiyat olarakta 1000 ytl fazlada istiye bilirler her çiflik tede bulamazsın haberin olsun

Barınaklarda bulunmaz diye birşey yok .. 8 ay önce duman adında köpeğim vardı belçika tervuren çoban köpeğiydi ( belçika kurdu ) barınaktan almıştım ücretsiz ..inş sizinde aradığınız küçük dostunuzu bulmanız dileğiyle ..

şu barınaktan aldığın tervuren resmini paylaşırmısın ne olduğunu görsün herkes bekliyorum ayrıca 2003 ataşehir köpek barınağına gittim köpek alcam biryere doberman kangal kurt bu üç cinsi ayırmışlar kafesede karantina diye asmışlar neymiş onlarda kuduz vakkası varmış geri kalanı alayı kırık ben dobermanı istediğimi söyledim kız birde çıkıştı niçin herkes cins istiyor bunları seçsenize diye bende dayanamadım yaptıkları sahtekarlığı yüzlerine vurdum ama anmazlar herkes üçkağıtçı yani adamlar senden uyanık merak etme arkadaşım öyle bir dünyayok çiflikte değeri 1.500 ytl olan köpeği kimse tutupta sana bedava vermez o senin aldığın kırık olmasa zaten oraya düşenekadar yüzkişinin eline geçerdi bahsettiğin cinsi bile her çiflikte bulamıyorsun dikkat et sipariş vermen lazım resimlerini bekliyorum

hehe osman abi ben yedikule hayvan barınağı gönüllüsüyüm :) istediğim yerden istediğim köpeği alma hakkına sahibim ve çok iyi bilirim kırıkmı değilmidir diye :)

hehehehehh derken arkadaşım helali hoş olsunda arkadaşın istediği ırk farklı yazıyı okuyamadın sanırım bu ırkı çiftlik sahipleri bile siparişle getiriyor sen barınakta nerden buluyorsun harbi hayel alemindesin

abi demekki o zaman barınağa bir sebeble geldi ve bende aldım .. Benim bileceğim birşey değildir siparişle gelinmesi yada çifkliklerde beslenilmesi . Size şöyle söyliyim anlıyacağınız tarafından ; önceden bir yerde bakımı yapılıyordur , iyi bir yuvası olmuştur ve sonradan ise yolunda gitmeyen sebeblerden dolayı , bakıldığı yerde bakılcak durumlar olmadığından dolayı sokağa salınır yada barınaklardan birine bırakılır ve hemen böyle güzel bir köpeğe yuva aranır . Yuva bulunduğunda ilk olarak hemen güzel ve güvenli bir yere verilir :)

Size anlattığım kadarıyla köpeğin nerde beslendiği yada nereden getirildiği veya pahalı olması önemli değil , zor bir şans olsada bulunabilmesidir .

Size burda yalan yanlış birşey söylemiyorum neden buna inanmıyor yada alaycı tavırlarla yorum yazıyorsunuz ..

yok arkadaşım sen barınaklarda bula bilirsin yazmışsın ozaman öyle düzelt zor şans isterde bütün bırak istanbul daki barınakları türkiyedeki barınakları ara de ve ayrıca siz köpeğin resmini atsanıza b en çok merak ettim gerçekten

özgür abi ataşehir barınağı derken ümraniye tarafındaki barınaktan mı bahsediyorsun?

Ad Soyad: ttttttttttttttttttttt

Profil bilgilerinizi düzgün giriniz, aksi taktirde forumdan uzaklaştırılacaksınız.

bide Malinois veya kısa tüylü olabilirmi yavru belçika yavruları kardeş

satılık belçika bekçi köpekleri

16.05.2009 tarihinde doğan safkan Belçika bekçi köpeği yavruları satılıktır.Erkek ve dişi köpeklerimiz bulunmaktadır.irtibat için:05386946056

Ekli dosyalar

arkadaşlar

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0267.webp
    Fotoğraf-0267.webp
    20.4 KB · Görüntüleme: 1,560
FOTOĞRAFLAR NASIL

arkadas dogru demis gercekten barınaklarda cok gusel kopekler denk gelio ama iyi takip etmek lasım gecen sene bi arkadasım dovus sampiyonu bi pitbul denk getirdi bedavaya tabi sampiyon oldugu sonradan ortaya sahibi geldi 2000 Tl odul verdi

rott verelim sanauyar mı

Ekli dosyalar

Geri