beli neden düşük duruyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sebahattin97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sebahattin Güler
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
S.A ustalar 15 gün önce aldığım dişi kelebegim yuva kızıştırıyor. Fakat 2 haftadan beri belini düşürüyor. Fotoğraftaki gibi acaba neden olabilir.

Şimdiden Allah razı olsun.

Ekli dosyalar

• 2014-03-31 17.23.51.webp
    2014-03-31 17.23.51.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,983
yumurta yapcak ondan bırz arstrma yapsydın bulurdun kardesm

Canım kardeşim resimli göndermen çok iyi olmuş kuşu biraz eline alırsan çatı dolu olduğuna göre yumurtlaması lazım fazla bastırmadan kontrol edebilirsin birde bak yumurta ters dönmesin hayırlı yavrular dilerim selamlarımla.

yumurta yapacak

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim resimli göndermen çok iyi olmuş kuşu biraz eline alırsan çatı dolu olduğuna göre yumurtlaması lazım fazla bastırmadan kontrol edebilirsin birde bak yumurta ters dönmesin hayırlı yavrular dilerim selamlarımla.
Abi kuşu elime aldım çatısını elimle yokladım çok açık. O iki kemiğin arasına parmağım girebiliyor. Bir de yumurtanın ters dönmesi nasıl anlaşılabilir bende zaten hasta olmasından korkuyordum.

Canım kardeşim o çatı dediğimiz yere pek fazla el sürmemeğe çalışır isen çok iyi edersin çünkü çok ince bir kıkırdaktır kırılıverir hayvan bir daha hayatı boyunca hiçyumurta yapamaz dikkatli ol . Yumurta dönmesi de yumurtanın ince olan tarafı kuşlarla aşırı oynandığı zaman döner yumurtlayacağı yerde ters konumda kalır sen sakın elleme komşu ağabey ve amcalardan yardım iste onlar düzeltip çıkarır , kuşun beli kırık gibi durup oraya buraya yatması ve halsiz hareketleri bunu gösterir , benim burada soracağım kimse yok o zaman ne yapayım dersen bir sıvı yağı ufak bir şırıngaya çek şırınganın uçuna meyve suyu pipeti tak kuşun gagasını kırmadan aç kursak deliğinin yan tarafın dan kursağa boşalt bu sefer yumurta bozulur ama kuş ölümden kurtulur selamlar.

Abi o zaman ben bu kuşa 1 hafta daha süre vereyim. Eğer yumurtlamazsa yağı uygularım. Çok yardımcı oldun abi sağol. Foruma teşekkürler

iyi günler benimde böyle bi sıkıntım var yeni başlık acmak istemedim bu konunun altında sormamda bi sıkıntı olmaz sanırım 1 hafta oldu beli cok şişkin yumurtlarmı acaba 1 hafta fazla bi süre geldi bana ama bilgisi olan biri cvp verirse sevinirim şimdiden teşekürler

Ustalar,

Bendede bir tane Erkek Oyunlu Arap var beli düşük ve ha bire durmadan kabarıyor uçuyorda sizce neyi olabilir kuşa İstanbul/Pendik İlçesinde Kuşu Mezat'a götürdüm kuşa iç kurumaya girmiş dediler. Sizce neden beli düşük ?

Forum kirliliği olmasın die burdan yazdım.

Geri