legolas1907
Üye
- Ad Soyad
- Alper Ağıl
- Meslek
- memur
- İlgi Alanı
- Kediler
Öncelikle herkese selamlar. ..
Benim sorunum yavru kuşların ölümüyle ilgili.
Kuşlar 2-3 aylık olduğunda yani yeme vurup uçmaya başladığında ani ölümlerle karşılaşıyorum.
Kuşlar aniden ateşleniyor, kursaklari su topluyor... bir köşeye çekiliyor ve sonunda ölümler gerçekleşiyor.
Anaç kuşlarin sağlıklari ve neşeleri yerinde.Yem yemede herhangi bir problemleri yok.Birde yavru kuşlar tüye giremiyor.
Belliki anaç kuşlarda sorun var.Taşıyıcı gibi duruyor.
Öncelikle teşhisi koyamadim çünkü veba, ecoli ve Salmonella gibi hastalıklar hep aynı belirtileri veriyor.
Hangisi olduğuna karar vermek zor bu yuzden teşhisi koyamadim.
Bu arada kümes yeterince ferah,3 çift kus var ve yanlarina hiç kus katmiyorum.
Bu bağlamda tecrübeli arkadaşlarin yardımına ihtiyacım var.
Nasıl bir yol izlemeliyim?Yavru kaybı vermek istemiyorum artık. İlaç, aşı vs. Önerileriniz ve nerden temin edeceğime dair bilgi verirseniz cok sevinirim.
Benim sorunum yavru kuşların ölümüyle ilgili.
Kuşlar 2-3 aylık olduğunda yani yeme vurup uçmaya başladığında ani ölümlerle karşılaşıyorum.
Kuşlar aniden ateşleniyor, kursaklari su topluyor... bir köşeye çekiliyor ve sonunda ölümler gerçekleşiyor.
Anaç kuşlarin sağlıklari ve neşeleri yerinde.Yem yemede herhangi bir problemleri yok.Birde yavru kuşlar tüye giremiyor.
Belliki anaç kuşlarda sorun var.Taşıyıcı gibi duruyor.
Öncelikle teşhisi koyamadim çünkü veba, ecoli ve Salmonella gibi hastalıklar hep aynı belirtileri veriyor.
Hangisi olduğuna karar vermek zor bu yuzden teşhisi koyamadim.
Bu arada kümes yeterince ferah,3 çift kus var ve yanlarina hiç kus katmiyorum.
Bu bağlamda tecrübeli arkadaşlarin yardımına ihtiyacım var.
Nasıl bir yol izlemeliyim?Yavru kaybı vermek istemiyorum artık. İlaç, aşı vs. Önerileriniz ve nerden temin edeceğime dair bilgi verirseniz cok sevinirim.