Ben Bornova'dan Yusuf

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan josef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

josef

Üye
Siteyi ziyaret et
Meraba arkadaşlar bn bornova'dan yusuf...Saya besliyorum.Ayrıca oynak meraklısıyım :) 12 seneden beri bu işle uğraşıyorum! bu benim için tamamen bir tutku...Eğer izmirde oynak meraklısı olan arkadaşlar varsa tanışmak isterim..tüm kuşçu kardeşlerime selamlar!!!

Selamlar saygılar Bornovaya. Aramıza Hoşgeldiniz Yusuf Bey. Kuşlarınızın resimlerini paylaşırsanız sevinirim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN.

[ç]teşekkür ederim saolun..şuan misafirlikteyim kuşlarımın fotoları elimde yok ama en yakın zamanda sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.!! =)[/b]

Selamlar Yusuf Bey,

Hoşgeldiniz siteye, güzel paylaşımlar dilerim. Bende Saya besliyor ve yetiştiriyorum ama Marmarisdeyim.

Saygılarımla

Aykut Karabulut

hoşbulduk saol kardeşim :) Eğer bornovaya yolun düşerse görüşürüz umarım..oynak gerçekten bir tutku değil mi? =) :)

Selamlar Yusuf Bey,

Güvercin beslemek, yetiştirmek, paylaşmak zorluklarından ve zamana meydan okumasından sanırım çok keyif verici bir hobi ; oynak olsun, taklacı olsun, posta olsun ama yeter ki güvercin olsun..

Saygılarımla

Aykut Karabulut

teşekkür ederim abi.. tabiki büyük bi zevk =)

aramızA HOŞ GELDİN . paylaşımlarını bekliyoruz . eywallah

selam.Yusuf. ben menemen'den Ali dönek besliyorum. Menemen'e yolun düşerse buyurun gelin. Ali Yağcı yada
Yağcı Ali dedin mi herkes tanır. Görüşmek dileğiyle........
[email protected] mail adresim. (hafta içi)

Selamlar Yusuf bey aramıza hoşgeldiniz.Umarım sitemizden memnun kalırsınız,esen kalın.

Merhaba Yusuf.Ben de Buca Evkada oturuyorum.Kardeşlerim de Bornovadalar.Bende ve onlarda karanfilin her rengi, muhtelif hünkari,kara kaplan ve paçasız mısır var.Bende ayrıca taklacı, posta,merve,İstanbul bangosu var.Hemen hemen sayaların çoğu oynak.

YUSUF BEY HOŞGELDİNİZ GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ
KUŞÇULUK BİR TUTKUDUR 30 YIL SONRA FIRSAT BULUP YENİDEN KUŞLARA DÖNEN ABİLERİMİZ VAR
SAĞLICAKLA
AHMET ESMEK

oynak dedıgınız donek mı?

aramıza hoşgeldin iyi paylaşımlar

yusuf bey aramıza hoşgeldiniz.izmir e , bornova ya selamlar.
umarım burada güzel doslar kazanırsınız.

aramıza hoşgeldin.paylaşımlarını bekliyoruz saygılarımla

Hoşgeldiniz aramıza iyi paylaşımlar dilerim...Yusuf Bey

ilk öncelikle hoş geldin ben yeniyim bende saya besliyorum ve oynak ile taklacı hastasıyımdır

kardeşim ozi öncelikle merhaba kusura bakma bilgisayarla aram pek iyi deyil onun için cevap yazmakta geç kaldım görüşmek üzere

bornovalı' Alıntı:
selam yusuf kardeş bende bornova doğanlarda saya oynak meraklısıyım msn adresin varsa gönder ekliyelim tanışmış oluruz
merhaba kardeşim [email protected] msn adresim ekle kardeşim görüşürüz.

babamuhendis' Alıntı:
Merhaba Yusuf.Ben de Buca Evkada oturuyorum.Kardeşlerim de Bornovadalar.Bende ve onlarda karanfilin her rengi, muhtelif hünkari,kara kaplan ve paçasız mısır var.Bende ayrıca taklacı, posta,merve,İstanbul bangosu var.Hemen hemen sayaların çoğu oynak.
maşallah kardeşim sende çok kuş varmış bornovanın neresindeler?inşallah görüşürüz. :slm:

Geri