ben burda yeni sayılırırım arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OSSO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

OSSO

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
osman karakülah
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
şimdiye kadar sizlerin gönderdiğiniz kuşlarınızın resimlerine ve konularınızı izliyordum benimde katılmam geretiğini düşündüm

Ekli dosyalar

• Photo-0013.webp
    Photo-0013.webp
    55.6 KB · Görüntüleme: 1,469
İyi yapmışsın Osman kardeşim, hoşgeldin. Kuşlarında güzel bilinçlendikçe arttırır çıtayı yükseltirsin, acele etme. Allaha emanet ol.

tskler var baska kuslarımda göderemedim zor gönderdim

OSSO' Alıntı:
şimdiye kadar sizlerin gönderdiğiniz kuşlarınızın resimlerine ve konularınızı izliyordum benimde katılmam geretiğini düşündüm

Ekli dosyalar

• Photo-0015.webp
    Photo-0015.webp
    69.1 KB · Görüntüleme: 1,438

Ekli dosyalar

• Photo-0017.webp
    Photo-0017.webp
    44.3 KB · Görüntüleme: 1,426
kuslarım hakkında gercek ama gercek elestiri yaparsanız çok sevinirim tesekkürler

Valla kuşlarının görünüşleri güzel.Oyunlarıda iyise daha ne olsun maşallah:)
11 yaşındasın ama kuşların çok sağlıklı güle güle besle kardeşim...

Osman kuşlarının duruşları çok güzel kardeşim peki uçuşları nasıl? İyi oyun yapıyolar mı?
Bu arada aramıza hoş geldin diyelim sana o zaman (: (:

...............SİNAN ÖZTEKİN..................

tskler ilginizden dolayı kuslarımızın oyunlarıda güzel yaklasık bir senedir kusculuğa babamla birlikte heves saldık şimdide kaliteyi dahada yukarıya tasıyacağız ha bu arada kuslarımızın bağzılarıydı resimlerini çekip yine göndereceğim yorularınız bizi mutlu edecektir hoşçakalın.

OSSO' Alıntı:
tskler ilginizden dolayı kuslarımızın oyunlarıda güzel yaklasık bir senedir kusculuğa babamla birlikte heves saldık şimdide kaliteyi dahada yukarıya tasıyacağız ha bu arada kuslarımızın bağzılarıydı resimlerini çekip yine göndereceğim yorularınız bizi mutlu edecektir hoşçakalın.

Ekli dosyalar

• IMG0005A.webp
    IMG0005A.webp
    4.4 KB · Görüntüleme: 558
Geri