Ben Cözüm Bulamadım Yardım Edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oyunlu limoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
AHMET TARCAN ÖZER
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar yeme düseli yaklasık 1 hafta 10 gün olmus olan bır tane yavrum var gayet saglıklı fakat sag ayagının uzerıne basamıyor ayagı terse dönük cok zor yürüyor sol ayagı normal herhangı bırsey yok ne yapıcagımı sasırdım basına böyle bır durum gelmıs ve care bulmus olan arkadas ve ustalarımız varsa yardım beklıyorum cok acil kıme sorduysam düzelmez dedık böylemı kalıcak yazıkdır cok da iyi bır yavrumdu ne yapabılırım?

o bacağın tam yamuk başlayan yerinden kırılıp düzgün bi şekilde kaynatılması lazım sanırım mekanik bi yaralanmadan dolayı kırılıp öyle kaynamış bi resim koysan daha kolay yorumlar yapabilirdim ama şuan aklıma gelenler bunlar o yanlış kaynayan yeride sen kırıp yapamazsın en iyisi bi veterinere götür ona yaptır yada bu işten anlayan birisi yapsın yakınlarda olsan ben halledeyim dicem ama bi veterinerle görüş bakalım bizide bilgilendirirsen sevinirim HAZARBEYOGLU

Veterinere götür arkadaşım.

merhaba ,bu durum plastik ,tahta folluklardan ve ırsi nedenlerden olur eğer yem yemesinde bir sorun yoksa bence zorlama kabullen,yuvan geniş ve az kuş varsa iyi ama yuvan kalabalıksa çok hırpalanacaktır hazırlıklı ol ,parmaklar işlevini yitirmiştir o yüzden veterinere para vermen boşa,ama kuş sende ve en iyisini sen bilirsin :slm:

Geri