Ben DENİZLİ den emekli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emekli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

emekli

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Ömer VARGÜL
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Balıklar
İsmim Ömer Vargül 1957 Denizli doğumluyum. evliyim. 2 kızım var,biri 20 yaşında üniversitede okuyor.Diğeri küçük olan 16 yaşında lisede okuyor.Ben 2005 yılında MANİSA/Soma Türkiye Elektrik Kurumu Termik Santralından EMEKLİ oldum.Emekli olduktan sonra memleketim olan DENİZLİ ye yerleştim.Boş zamanlarımı hayvanlarla değerlendiriyorum.Evimde bir adet dişi Rottweiler köpeğim var.
3 adette çeşitli ebatlarda Akvaryumum var.Şimdide güvercin beslemeye başladım.Bu arada DOLAPCI ve AZMAN besliyorum.Bakıcı olarakta ADANA besliyorum.Dolapcılarımı sadece ÇİL,ARAP ve AZMAN larımda KARAKUYRUK ve KARACİBİ
Bu sitenin hazırlanmasında emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER,ELLERİNE SAĞLIK

emekli' Alıntı:
İsmim Ömer Vargül 1957 Denizli doğumluyum. evliyim. 2 kızım var,biri 20 yaşında üniversitede okuyor.Diğeri küçük olan 16 yaşında lisede okuyor.Ben 2005 yılında MANİSA/Soma Türkiye Elektrik Kurumu Termik Santralından EMEKLİ oldum.Emekli olduktan sonra memleketim olan DENİZLİ ye yerleştim.Boş zamanlarımı hayvanlarla değerlendiriyorum.Evimde bir adet dişi Rottweiler köpeğim var.
3 adette çeşitli ebatlarda Akvaryumum var.Şimdide güvercin beslemeye başladım.Bu arada DOLAPCI ve AZMAN besliyorum.Bakıcı olarakta ADANA besliyorum.Dolapcılarımı sadece ÇİL,ARAP ve AZMAN larımda KARAKUYRUK ve KARACİBİ
Bu sitenin hazırlanmasında emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER,ELLERİNE SAĞLIK

Merhaba Ömer Bey Aramıza Hoş Geldiniz. Umarım Hep Beraber Kaliteli Paylaşımlar Sergileriz.

Saygılarımla..
Hüseyin BAŞOĞLAN

Aramıza hoşgeldiniz Ömer bey,umarım sitemizi beğenir ve bizlerle paylaşımlarınızı sürdürürsünüz.

ömer bey bende manisa somalıyım 2001 senesinde denizliye taşındım annem aslen denizli bozkurtludur bende somada taklacı besliyordum bil hassa saf kan mardinlerim vardı taşınacagım zaman degerli arkadaşlarıma hediye ettim çogunu denizliye taşındıktan sonra tekrara belli bir süre besledim ama yer sorunum oldugu için bırakmak zorunda kaldım kuşçulugu ama hala içimde bir eksiklik hissediyorum kuşçulugu bıraktıktan sonra kısaca kuşçuluga sevdalanmışız şimdi yer sorunum kalktı ama tekrar kuşçuluga dönmüyorum çünki somada kolay kolay komşu komşunun kuşunu tutmaz adetti bizde ama denizlide böyle birşey göremedim sırf bu yüzden dönmüyorum allah tüyleri kadar ömür versin kuişarına saglıklı bol yavrular büyütmen dileyi ile iyi günler dilerim

Geri