BEN DOLAPÇILARI KAYBETMEKTEN KAÇIRMAKTAN BIKTIM :)))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocamustafapaşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa arıkeş
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Köpekler
SON 1 AYDIR DOLAPÇILARIMI KAYBETMEKTEN KAÇIRMAKTAN BIKTIM ONLAR KAÇMAKTAN KAYBOLMAKTAN BIKMADI..EN GÜVENDİĞİM GARANTİ DEDİĞİM KUŞ BİLE KAYBOLUYOR BEKLE DUR GELECEK DİYE.DİKKAT ETTİĞİM OLAY PAZARDA VEYA ARKADAŞLARIMIN TUTAK OLARAK GETİRDİĞİ FIRIL FIRIL DÖNÜYOR DEDİKLERİ KUŞLAR GERÇEKTEN DÖNÜYORLAR AMA EVE DÖNMÜYORLAR NEDENSE:))...BİRDAHA TUTAK DOLAPÇI ALMAM ÇÜNKÜ SENDE DE BAŞKASINA YAKALANIYOR O KUŞ...AKIL İYİ DEĞİL KÜMESTEN ALDIĞIM KUŞLAR DA KESİNLİKLE BÖYLE PROBLEM YAŞAMIYORUM..KUŞLARADA HAK VERİYORUM İSTANBUL FATİH-KOCAMUSTAFAPAŞA da OTURUYORUM HERYER EV BİNLERCE KIRMIZI KİREMİTLİ BİNA YÜZLERCE MİNARE KUŞLARIN ŞAŞIRMASI DOĞAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİRDE DENİZ TARAFINA KAYDILARMI HAYVANLAR İYİCE SERSEMLİYOR...FACEBOOK TA İSTANBUL DOLAPÇISEVENLER SAYFASINDA BU NLARI PAYLAŞINCA GELEN MESAJLARDAN VE SERZENİŞLERDEN YANLIZ BENİM MUZDARİP OLMADIĞIMIDA GÖRMÜŞ OLDUM..AMA DOLAPÇI VE DÖNÜŞ HASTASI OLUNCA MECBUR GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR MİSALİ DOLAPÇIYA DEVAM. ARTIK KELEBEKLERE DÖNÜŞ BENİ KESMEZ ÇÜNKÜ DOLAPÇILAR GERÇEKTEN ÇOK FARKLI...TÜM YETİŞTİRİCİ DOSTLARIMA HAYIRLI RAMAZANLAR VE SAĞLIKLI ,HUZURLU ,NEŞELİ GÜNLER DİLERİM ...SAĞLIKLI BOL YAVRULU KÜMESLER SELAMLAR SAYGILAR..........

Mustafa bey,hangi kuşu alırsanız alın, eğer aldıklarınızı uçurmaya niyetiniz varsa alacağınız kuşlarda nazlı olacaksınız, dikkatli ve ağırdan alacaksınız. neden bunları söylediğime gelince akılsız kuşlar tüm cins kuşlarda var. mesela posta için çok sağlam damarlı derler fakat yarışlarda salınan ve gelenlere baktığınızda 3/2 lik bir kısmın yollarda kaldığı görülür.Bilhassa almaya niyetli olduğunuzda etrafınızda satılıpta, salınıpta gelenlere, küçük yavru iken günlerce gezenleri takip edeceksiniz. yoksa burada tutak kuşlardan aldığınızda sizde uçurduğunuzda tekrar tutak kuş olmaya adaydır. Sağlam damarlı ve üstün performansa sahip kuşlara sahip olduğunuzda da inanın her uçurduğunuzda gözünüz arkada kalmayacak ve her uçurduğunuzda sizleri mest etmeye devam edeceklerdir.

bu tür kuslardan anlamam ama her cins kusda gecerli olan deyim

İYİ KUS EVİNİ BİLEN KUS DEYİMİDİR

kuscu_marik' Alıntı:
bu tür kuslardan anlamam ama her cins kusda gecerli olan deyim

İYİ KUS EVİNİ BİLEN KUS DEYİMİDİR
:bravo: :bravo: :bravo:

DOLAPÇI güvercinini pazardan, mezattan almayın diye birçokkez yazıyoruz çiziyoruz.Tutak Dolapçı zaten damızlık yapılmaz yapılmamalıdır.Standartlara uygun bir Dolapçı istiyorsanız yerinde görerek almalısınız.Bir de şuna değinmek isterim yavru Dolapçıyı kollamadığınız sürece kaybolmaya mahkumdur.

ARIKEŞ' Alıntı:
SON 1 AYDIR DOLAPÇILARIMI KAYBETMEKTEN KAÇIRMAKTAN BIKTIM ONLAR KAÇMAKTAN KAYBOLMAKTAN BIKMADI..EN GÜVENDİĞİM GARANTİ DEDİĞİM KUŞ BİLE KAYBOLUYOR BEKLE DUR GELECEK DİYE.DİKKAT ETTİĞİM OLAY PAZARDA VEYA ARKADAŞLARIMIN TUTAK OLARAK GETİRDİĞİ FIRIL FIRIL DÖNÜYOR DEDİKLERİ KUŞLAR GERÇEKTEN DÖNÜYORLAR AMA EVE DÖNMÜYORLAR NEDENSE:))...BİRDAHA TUTAK DOLAPÇI ALMAM ÇÜNKÜ SENDE DE BAŞKASINA YAKALANIYOR O KUŞ...AKIL İYİ DEĞİL KÜMESTEN ALDIĞIM KUŞLAR DA KESİNLİKLE BÖYLE PROBLEM YAŞAMIYORUM..KUŞLARADA HAK VERİYORUM İSTANBUL FATİH-KOCAMUSTAFAPAŞA da OTURUYORUM HERYER EV BİNLERCE KIRMIZI KİREMİTLİ BİNA YÜZLERCE MİNARE KUŞLARIN ŞAŞIRMASI DOĞAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİRDE DENİZ TARAFINA KAYDILARMI HAYVANLAR İYİCE SERSEMLİYOR...FACEBOOK TA İSTANBUL DOLAPÇISEVENLER SAYFASINDA BU NLARI PAYLAŞINCA GELEN MESAJLARDAN VE SERZENİŞLERDEN YANLIZ BENİM MUZDARİP OLMADIĞIMIDA GÖRMÜŞ OLDUM..AMA DOLAPÇI VE DÖNÜŞ HASTASI OLUNCA MECBUR GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR MİSALİ DOLAPÇIYA DEVAM. ARTIK KELEBEKLERE DÖNÜŞ BENİ KESMEZ ÇÜNKÜ DOLAPÇILAR GERÇEKTEN ÇOK FARKLI...TÜM YETİŞTİRİCİ DOSTLARIMA HAYIRLI RAMAZANLAR VE SAĞLIKLI ,HUZURLU ,NEŞELİ GÜNLER DİLERİM ...SAĞLIKLI BOL YAVRULU KÜMESLER SELAMLAR SAYGILAR..........

dolapçı kaçırmak ayrı bir meziyettir bence :)

Canım kardeşim Mustafam kaçan kuş olsun ISPARTALI İsa sana nasılsa yenilerini verir bende bu yakında egeye doğru bir geziye çıkıcam Manisalı ,Somalı .Denizli ,Ispartalı kardeşlerimize uğruyacam sana ve İsa kardeşimize hediyelerim olacak inşallah saygılarımla.

Uçan kuş kayıp kuştur abicim. Heleki semtimiz Kocamustafapaşa kuşçular için tam bir bermuda şeytan üçgeni misalidir...hele birde samatyaya doğru kayıyorsa kuşlarınız aman diyorum bide dolapçıysa aman aman...zor üstad valla zor...saygılar

TEŞEKKÜRLER AHMET ABİM DÜŞÜNMEN YETER HAYIRLI YOLCULUKLAR KEYİFLİ NEŞELİ BİR SEYAHAT OLSUN İNŞALLAH...TÜM YETİŞTİRİCİ DOSTLARA İSTANBULDAN SELAMLAR SAYGILAR ALLAHA EMANET OL İNŞALLAH...

çok haklısınız osman bey kocamustafapaşa bermuda şeytan üçgeni olmaktan çıktı 8-10 tane baska tipp yapanın bütün gün terasta bahçede yakın arkadaşlarının komşularının kuşlarını bile tutmak isteyen fırsatçılarla doldu maalesef...bizde dönücü ırklara gönül verip uçurup döndürüp keyif yapmaya çalışıyoruz..allah gönlümüze göre versin inşallah...

Eyvallah abicim iyi dileklerin için Allah razı olsun amin...

Geri