Ben Dün Güvercin Tutum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkanman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

erkanman

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erkan Gürel
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Ben Güvercin tutum Ayakları Tüylü güzel bir hayvan ben ona bakmak istiyorum bu işin inceliklerini ögretimisiniz (: :evet:

önce ona guzel bı es bulacan ve guzl bı kafes yaparak baslamalısın.evın kus beslemeye musaıt mı ?o kus tek durmaz mutlka es almalısın

mümkünse kuşun resmini koyunda ırkını ve cinsiyetinide söyleyelim. önce kuşa bir kümes yapın ama güvercin tek başına yaşamaz mutlaka eş almalısınız. Bir bilene göstererek cinsiyetini öğrenin ona göre eş alın. Buğday,mısır gibi yem alın,önünde hep su olsun. Kümese limon kasası koyun ki eşleşince içine yumurtlasınlar. İsterseniz daha fazlada besleyebilirsiniz ama en az 1 çift olmalı. Yeriniz müsaitse zamanla uçurmayada başlarsınız. Öncelikli olarak bunları yapın, başka sorunuz olursa sorarsınız.

2-3 gun eşsız dayna bilirmi hayvan suanda koli ye koyudm marangozcuya solemdım kumes de yapıyo bulgurla besliyorum suda hep önünde 1 hafta kolide yasayabilirim

erkanman' Alıntı:
2-3 gun eşsız dayna bilirmi hayvan suanda koli ye koyudm marangozcuya solemdım kumes de yapıyo bulgurla besliyorum suda hep önünde 1 hafta kolide yasayabilirim
eğer uçurmazsan eşsiz dayanır ama ucurursan ne kadar tutsan da eşsiz olduğu için alışmayıp kaçar.kolide beslersin 1 hafta ama o koliyi değiştirmek şartıyla.hayvanın pislikleri birikip nem yapar ve böceklenebilir koli.hayvanın sağlıgı açısından da iyi birşey değildir bu.eğer musatise yerin.kanadını bantla ve bahçede biraz temiz hava almasını sağla.kanat bglamayı da elektrik bantları olur ya siyah renkte.onunla yapabilrsin.ilk 6 telegini bantlıcaksın birleştirip.tek kanadı yapsan yeterli olur.sitede yıgınla kümes örneği var.onlara bakarak senin şartlarına uygun birşey yap.ama mutlaka uygun ortam oluştur.yani yemlik suluk folluk al.ızgara al ki pislikler hayvana yapışmasın temiz kalsın kuşun.son olarak da eğer tam anlamıyla bir ortam oluşturmayacaksan ve sonradan bırakacaksan hiç başlama.bu işi hakkıyla yapan birine ver o baksın.saygılar

resmini koyabilirmisin

kuşun kanatlarını kendin bantlama iyi bantlayamzsan kaçar daha çok yenisin yani acemisin kaçırabilirsin o yüzden etrafta dürüst kuş besleyen varsa git onlardan yardım al dürüst dememin sebebi bu benim kaçn kuşum derler ve vermek zorunda kalırsın inaşşalh mutlulukla beslersin!!!!!!!!

Geri