erkanman
Üye
- Ad Soyad
- Erkan Gürel
- Meslek
- Serbest
- İlgi Alanı
Ben Güvercin tutum Ayakları Tüylü güzel bir hayvan ben ona bakmak istiyorum bu işin inceliklerini ögretimisiniz :evet:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer uçurmazsan eşsiz dayanır ama ucurursan ne kadar tutsan da eşsiz olduğu için alışmayıp kaçar.kolide beslersin 1 hafta ama o koliyi değiştirmek şartıyla.hayvanın pislikleri birikip nem yapar ve böceklenebilir koli.hayvanın sağlıgı açısından da iyi birşey değildir bu.eğer musatise yerin.kanadını bantla ve bahçede biraz temiz hava almasını sağla.kanat bglamayı da elektrik bantları olur ya siyah renkte.onunla yapabilrsin.ilk 6 telegini bantlıcaksın birleştirip.tek kanadı yapsan yeterli olur.sitede yıgınla kümes örneği var.onlara bakarak senin şartlarına uygun birşey yap.ama mutlaka uygun ortam oluştur.yani yemlik suluk folluk al.ızgara al ki pislikler hayvana yapışmasın temiz kalsın kuşun.son olarak da eğer tam anlamıyla bir ortam oluşturmayacaksan ve sonradan bırakacaksan hiç başlama.bu işi hakkıyla yapan birine ver o baksın.saygılarerkanman' Alıntı:2-3 gun eşsız dayna bilirmi hayvan suanda koli ye koyudm marangozcuya solemdım kumes de yapıyo bulgurla besliyorum suda hep önünde 1 hafta kolide yasayabilirim