ben ibrahim bunlarda benim dolapcilerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpdogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

alpdogan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim
Meslek
ozogul
İlgi Alanı
Balıklar
bild2907.jpg

bu kuslarin havadaki performanslarinida gormenizi cok isterdim damizlik kuslarimi yillarin sonunda suze suze bu gune getirdim ve cikan yavrularin renklerine ucuslarina ve saglamliklarina kadar hersey olagan ustu cok ozledim kuslarimi :)

maşallah kuşların göz doldurucu.. arap yavru vardı fotoda bu yavruların tüy değiştirdikçe açmıyormu renkleri,yanlıştır belkı ama ben öyle biliyordum...
sağlıklı kümesler...

Gerçekten Çok Güzeller Abi Ben Bursada Oturuyorum Nerde Bulabilirim Hiç Yok Buralarda

dogru tahmin etmissin yumurtdan siyah dogarlar ama sonrada hic tahmin edemeyecegin kostumlere burunurler mesela resimdeki akcil kus bir zamanlar oyleydi ama simdi nasil zaten o ikisi kardes :)))

sinan begendigine hic sasirmadim cunku bu kuslar osmanli kusu olarak biliniyor yurt disinda yani cok köklu bu kuslar gecmisi cok eskiye dayaniyor o zamanda cok begenildigi icin turkiyeden avrupaya goturulmus burada bu gune kadar besleniliyor. gelelim bu kuslardan nasil mi sahip olacaksin cok basit usaga geleceksin yerinde bakacaksin ucusuna donusune renkelerine ve benden alip goturdukten sonrada bu kuslari yillarca beslemeye devam edeceksin bunlar hastalik gibi bagimlilik gibi insana ucurmadigin bir gun olmayacak cunku sana herseyiyle dortdortluk guvercin zevki yasatacak. ben bakiyorum burada bir cok dolapci resmi koymus herkes sen onlarin kostumlerine kanma. onemli olan havdaki performanslari ve saglamliklari olmali- yeni fotolar istermisiniz? :))

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2m_R88DpRzI&feature=related[/youtube]

kuşlarınızın maşallahı var ve 3. resimdeki en baştaki kara çiliniz bir harika saygılarımla......
HASAN YILMAZ
BURDUR

hasan yilmaz sen karacil iste ben daha cok akcilleri seviyorum ve karacillere bakarak dahada seri ve kapali oynuyorlar renk olarakta akciller daha guzel :)

Maşallah güzel kuşlar insanın göz zevkini okşuyor.Birde havadaki performansı güzelse degme keyfine güle güle besleyin.

Bu çilinde çok güzelmiş hani derler ya zevkler ve renkler tartısılmaz diye benim de hosuma giden koyu rekli olan ciller ve sadece basında ve kanat üstlerinde olacak,kanat uclarının hiçbirinde ve kuyrugunda beyaz olmayacak ama sonucta ne renk olursa olsun dolapçının üstüne kuş tanımam saygılarımla.....

hasan yilmaz ben burdura cok geldim ordanda cok kus aldim gercekten burdurdada cok guzel kus beslyenler gordum ama ispartanin eline su dokemezler neyse dedigin gibi sizin orda kapali renklere daha fazla merak duyuyorlar buda daha pahali olmasindan dolayi diye dusunuyorum cunku en degerli kus en pahali olani gozuyle bakildigi icin haliylede kapali renkteki kuslara rabet baya fazla belki sen gercekten bunlarin disindasindir zevkin icin besliyor olabilirsin ama burdurda benim gordugum o. uzun lafin kisasi bana kafali kuslar daha cok makbul benim kuslariminda havadaki performanslari cok super kesmeden yere cakilan kusum cok ama ben ispartanin ve burdurun kuslarinin cogu yuzde seksen safgan dolapci anayurduda oralar olarak goruyorum...

merhabalar damızlıklarınız ve aldıgınız yavrular masallah cok güzeller saglıklı günlerde beslemenizi temenni ederim

ıspartadan saygılar

. gelelim bu kuslardan nasil mi sahip olacaksin cok basit usaga geleceksin yerinde bakacaksin ucusuna donusune renkelerine ve benden alip goturdukten sonrada bu kuslari yillarca beslemeye devam edeceksin bunlar hastalik gibi bagimlilik gibi insana ucurmadigin bir gun olmayacak cunku sana herseyiyle dortdortluk guvercin zevki yasatacak. ben bakiyorum burada bir cok dolapci resmi koymus herkes sen onlarin kostumlerine kanma. onemli olan havdaki performanslari ve saglamliklari olmali- yeni fotolar istermisiniz? :))[/quote]

merhaba ibrahim kardeş.
öncelikle kuşlarına maşallah,kostümlerine. (:
bende uşak merkezde 2 senedir dolapçı bakıyorum.
merak ettim kuşlarını çok övmüşsün.
müsait olursan bir gün ziyaretine gelelimde havada bi izleyelim kuşlarını.
ne dersin.
görüşmek üzere saygılar.

onder buyur gel her zaman ama simdi tr de degilm danimarka deyim ama illakide simdi gelecem diyorsan benim arakadasim var onun yaninada gidebilirsin oda sana ne denli super kuslara sahip oldugumuzu gosterir ama satarmi bilmem o sana sen yinede bir git goz zevkini al gel :)))

alpdogan' Alıntı:
onder buyur gel her zaman ama simdi tr de degilm danimarka deyim ama illakide simdi gelecem diyorsan benim arakadasim var onun yaninada gidebilirsin oda sana ne denli super kuslara sahip oldugumuzu gosterir ama satarmi bilmem o sana sen yinede bir git goz zevkini al gel :)))

merhaba ibrahim.
gidelim gitmesinede kime gidelim.
isim adres verde gidelim.
özeldende olur burdanda.
satıp satmaması sorun değil.
bi bakalım marifetlerine.
görüşmek üzere.

alpdogan' Alıntı:
hasan yilmaz ben burdura cok geldim ordanda cok kus aldim gercekten burdurdada cok guzel kus beslyenler gordum ama ispartanin eline su dokemezler neyse dedigin gibi sizin orda kapali renklere daha fazla merak duyuyorlar buda daha pahali olmasindan dolayi diye dusunuyorum cunku en degerli kus en pahali olani gozuyle bakildigi icin haliylede kapali renkteki kuslara rabet baya fazla belki sen gercekten bunlarin disindasindir zevkin icin besliyor olabilirsin ama burdurda benim gordugum o. uzun lafin kisasi bana kafali kuslar daha cok makbul benim kuslariminda havadaki performanslari cok super kesmeden yere cakilan kusum cok ama ben ispartanin ve burdurun kuslarinin cogu yuzde seksen safgan dolapci anayurduda oralar olarak goruyorum...

Valla benim büyüğümsünüz abi diyerek devam edicem ben bi burdurlu olarak kendimize öz elestiride bulunayım dediğiniz gibi en pahalı kuısu her zman en iyisi olarak görüyorlar sunu unutmayalım hiç bir zman ii kuş bitmez herkesin gözünde ii kuş farklıdır.. suna gelicek olursak ıspartaya cok gittim kuş bakmaya hakikaten güzel kuş besleynler cok ama şu kelimenize katılmıyorum ıspartanın eline su dökemez demişşiniz bizimde çok ii kuşlarımız var hakikaten layıkıyla damızlık olsun eğitim olsun damarı tam tutturma olsun bunları cok ii yapaan abilerimiz ve kardeslerimiz var tesekkür ederim verdiğiniz bilgiler için burdur dan selamlar saygılarımla......

HASAN YILMAZ
BURDUR

s.a kuşların saglıklı ve kostüm olarak güzeller maşallah performansları da eminim iyidir tüyleri kadar çok yavruları olur inşallah balıkesirden saygılar.

selamlar uşaklı kardeşim kuşlarını çok övmüşsün ama överkende diğer arkadaşlarımızın kuşlarını küçümsemişsin evet çillerin köstümleride marifetleride tartışılmaz ama çok güzel marifeti olan kuşlarda var paylaşılan resimlerde.unutma KUŞÇU KUŞUNU ANLATMAZ KUŞ KUŞÇUSUNU ANLATIR.
saygılar.

video da ki kuşlar çok güzelmiş. ilk önce maşallah sağlıkla besle, çakallar gerçekten görülmeye değer. havdaki performaslarıda çok merek ediyorum. havadaki performasları için de video görüntülerini paylaşırsan bizi mest edersin.

kardesım oncelıkle kusların cok guzeller massallah ben kendımı tanıtayım belkıde tanısıyo olabılırız sıtemızde yenısın gordugum kadarıyla ben bu sıtede baya aktıf bırıyım ayrıyetten usaklıyım benım dolapcılarımıda bır gormenı ısterım asıl ıstıramım senden kardesım bu fotolardakı YANAGI SARILEKELI dolapcı benım takrıbı 3 yıl once kacırdıgım bır yavruma benzıyo tabıkı oda olmaya bılır ama o dıye dusundum maksadım kus ıstemek degıl yakalayıp yakalamadıgı nı merak ettım sadece benı bılgılendırırsen sevınırım ıbrahım ben usakta cep telefonu tamırı yapıyorum ısın duserse buyur gel kardesım eskı bakur yanında dukkanım var hayırlı aksamlar

Değerli arkadaşım hasan bayağıdır sitede yorumların yoktu.Nasılsın. SAYGILAR

abı ıyılık valla sen nasılsın dogrusun epeydır yoktum sıtede kendıme ev yapıyorum abı baya rezıl bır hayat yasıyorum bu sıralar kuslarımıda emanet bır arkadasıma bıraktım yaklasık bır yıldır kus ucuramıyorum velasıl abı az kaldı ıssalllah ev bıtmek uzere hayırlısıyla ıbrahım arkadasıma yazdıgımıda okumussundur fotoda gorduysen kusu alnı sarı lekelı ben o yavruyu buyuttugumde bu nasıl bır yavru dedım kendı kendıme lekesı bı garıptı ve kaybettım tesaduf sıtede bakınırken gordum abı ben uzatmıyım k.ı.b gorusmek uzere

Geri