alpdogan
Üye
- Ad Soyad
- ibrahim
- Meslek
- ozogul
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alpdogan' Alıntı:onder buyur gel her zaman ama simdi tr de degilm danimarka deyim ama illakide simdi gelecem diyorsan benim arakadasim var onun yaninada gidebilirsin oda sana ne denli super kuslara sahip oldugumuzu gosterir ama satarmi bilmem o sana sen yinede bir git goz zevkini al gel ))
alpdogan' Alıntı:hasan yilmaz ben burdura cok geldim ordanda cok kus aldim gercekten burdurdada cok guzel kus beslyenler gordum ama ispartanin eline su dokemezler neyse dedigin gibi sizin orda kapali renklere daha fazla merak duyuyorlar buda daha pahali olmasindan dolayi diye dusunuyorum cunku en degerli kus en pahali olani gozuyle bakildigi icin haliylede kapali renkteki kuslara rabet baya fazla belki sen gercekten bunlarin disindasindir zevkin icin besliyor olabilirsin ama burdurda benim gordugum o. uzun lafin kisasi bana kafali kuslar daha cok makbul benim kuslariminda havadaki performanslari cok super kesmeden yere cakilan kusum cok ama ben ispartanin ve burdurun kuslarinin cogu yuzde seksen safgan dolapci anayurduda oralar olarak goruyorum...