ben ist esenlerden katılıyom

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan milas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

milas

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
salim sönmez
Meslek
serbest
İlgi Alanı
s.alüyküm arkadaşlar cok eskıden beslıyordum bırakmıştım yenıden başladım bango beslemeyi düşünüyorum ist esenlerden bütün güvercin besleyenlere başarılarını dilerim (:

Aleykümselam
Aramıza hoş geldiniz.. Bu arada Esenlerin neresindesiniz? Bende Esenlerdeyim: Nene Hatunda oturuyorum...

............SİNAN ÖZTEKİN...............

milas' Alıntı:
s.alüyküm arkadaşlar cok eskıden beslıyordum bırakmıştım yenıden başladım bango beslemeyi düşünüyorum ist esenlerden bütün güvercin besleyenlere başarılarını dilerim (:
Aramıza hoşgeldiniz. Kullanıcı adınız milas yazmışsınız, Muğla Milasla bi bağlantımıdır yoksa farklı birşeymi merak ettim.

Hoşgeldiniz aramıza ;keyifli paylaşımlar dilerim .. selamlarŞEREF

s.alüyküm hoşbulduk cümleten arkadaşlar ismim salim tersınden okununca milas oluyor sinan kardeşim bende üçyüzlü çinçin deresınde oturuyorum cuma pazarının içinde şu an yeni başlıyorum karışık ama tercıhım bango cok sevımlı kıbar kuşlar veya bana öle geliyor benım fıkrım her ırkın güzelinide severım cok kuşcu gezıyom güzel kuş göremıyorum cogunluk kırılmış kuşlar var bütün kuşculara selam nizam bey aynı meslekten sayılırız sızınle bende yaglı boya (:

Evet abim bango kuşunun güzelini bulmak çok zorlaştı. Bizim bu tarafta dernekler çok bi uğra istersen arada bir çıkıyor güzelleri.. Dörtyol tarafında oluyor dernekler, Atatürk herkeli falan var bilirsin heralde..Bende çiçin deresinde sayılırım.. Zabıtanın 4 sokak üst tarafındayım...

...........SİNAN ÖZTEKİN..............

aramıza hoşgeldiniz

H.G. MERHABA...

Aleyküm Selam aramıza hoşgeldin :heyo:

Geri