BEN ŞAHİN BULDUM BUNU NAPMAM GEREKİYOR HASTA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre48lim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

emre48lim

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre ATLI
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
ARKADASLAR BN ŞAHİN BULDUM OVADA HASTA HALSİZ AYAGNDA NUMARALAR YAZIYOR
BEN GÜVERCİNDE BESLİYORUM BU ŞAHİNİ HAYVAN BARINAGINA VERMEM GEREKİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM ::: :slm: :hhh:

EMRE BENCE ÖNCE TEDAVİSİNİ YAPABİLİYORSAN YAP DAHA SONRA SENDEN RİCAM :)ALIŞTIRABİLİYORSAN ONU OT VE EKMEK YEDİRMEYE ALIŞTIRDIKTAN SONRA TEKRAR DOĞAYA SALMAN :ckmk: HEPİMİZ İÇİN ÇOK İYİ OLUR ADIN TARİHE GEÇER HEPİMİZDE SANA DUA EDERİZ

Evin içinde bak ciğer ver kavurma ver sağlığı yerine gelice alışır sana zaten eğitirsin sonra

Arkadasim veterinere gotur en yakininda bulunan eminim seni daha mantikli yonlendirecektir..

TÜM CANLILARIN YAŞAMAĞA HAKKI VAR !

BEN ŞAHİN BULDUM ! BUNU ; NE YAPMAM GEREKİYOR ? , FAKAT HASTA ...

100 lerce güvercinim yırtıcı kuşlarca zayi olmuştur.o an ki hislerim ; '' yırtıcı kuşların yok olması '' bir daha görmemek oluyor..
kuşlarımızı salarken hep korku ,tedirginlik ..içerisinde oluyoruz.ya yine gelirse diyerek .doğaya faydalı olduklarını da bilmekteyiz aslında.
netice itibari ile bizler birer * hayvan severiz. * aslında o nları da sevmekteyiz.

ELİNDEKİ YIRTICI KUŞ'UN SAĞLIĞINA KAVUŞUP ,DOĞAYA KAZANDIRILMASINI DİLERİM. :slm:

Hepinize Teşekkürler ederim
Saolun guzel bilgiler verdiniz egiticem kndim de guvercinciyimm

Ayağında numaralar yazıyorsa birinin kuşudur. Kaçıp yemek bulamamış ve halsiz kalmıştır muhtemelen Bulabiliyorsan sahibini bul bulamıyorsan al kendim besle o kuş dışarıda yaşayamaz evcilse

aynı şey benımde başıma geldi ama benim güvercinlere saldırırken benim çatıya çarptı ikiside ... ilkte öldürücem onu filan diyodum ama kıyamadım :hayir: sonra onu hep etle besledim baya alışmıştı salıyodum yanıma geliyodu en son doğaya bıraktım baya 1-2 sene sonra benım evimin üstünde kiremitlerin yanında yuvası vardı ne yalan söyleyim güvercin bakmaktan daha zevkli gelmişti bu yaşıma geldim hala bakarım bu ikinci şahinim 18. senem (bu bi hastalık) :hungur:

Geri