Bende Dönek Beslicem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aydınlı Ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kuşbaz
Meslek
Çiftçi
İlgi Alanı
Balıklar
Herkese selma. arkadaşlar uzun süredir güvercin besliyorum. yanlız artık bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine dönek beslemeye başladım. 2 çift kırmızı akbaşım ve 1 çift kara akbaşım var dahada olsun istiyorum. bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım olursa sevinirim. msn adresim kusbazlar@hotmail. com.

kısa zamanda kuşlarımın resmini çekip koyacağım.

hangi kuş hoşuna gidiyorsa onu besle tavsiyelerle yola çıkma bence. ama dönek güzel ırklardan bir tanesi uçurup zevkini almak lazım.

döek güzel ve zevkli olmak la beraber meşakkatlidir. zordur. bakımını, uçurmasını, yemlemesini, eğitimi bilmeden dönek bakamazsın, bakarım dersin ama milleti dönek sahibi yaparsın, benim gibi, kelebek ırık besliyordum, kelebeğinde güzel dönenleri var ama dönek farklı ona merak sardım, sardığımda bin pişman oldum, kuşlarım uçuruyorum içlerine bir iki dönek atıyorum seyredeyim diye, nerde parıltı görseler aynen oraya yıkılıyorlar. tavsiyem bunların ilmini iyi öğren ve öyle bu işe giriş.

sevgili aydınlı adaşım;
dönek beslicem diyorsun ve elinde üç çift dönek olduğunu söylüyorsun eğer o döneklerin dönekse başka aramana gerek yok kardeşim yok o elindekiler güzel dönmüyorsa bu işin ustası çoktur özellikle sana yakın olan denizlide, izmirde ve bulunduğumuz keşan,edirne bölgesindeve eğer kabul eersen sana bir abi, bir usta tavsiyesi dönek besleyeceksen başka kuş bakma sevgiler saygılar kardeşim

herkese çok teşekkür ederim. burda çok namlı bir abimizden aldım bu dönekleri. hepsi süper dönüyor bir çift de denizliden ayhan isimli oda namlı bir abimizden gelecek. oldu dört çift. bakalım hayırlısı. kuşların fotosunu çekip koyacağım bakalım beğenecekmisiniz.

Ewt dönekleri iyi eğitemezsen nerde olursa olsun gördüğü pırıltıya hemen iniyo daha bu sabah bi tane mavi mavır indirdimm çokta güzel sıkarak indi....

Bursalı Kral Kuşçu...

Aydınlı Ahmet' Alıntı:
Herkese selma. arkadaşlar uzun süredir güvercin besliyorum. yanlız artık bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine dönek beslemeye başladım. 2 çift kırmızı akbaşım ve 1 çift kara akbaşım var dahada olsun istiyorum. bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım olursa sevinirim. msn adresim kusbazlar@hotmail. com.

kısa zamanda kuşlarımın resmini çekip koyacağım.

sevgili hemşerim aramıza hoşgeldin. aydın'ın neresindensin? aydınlıyım ben de. dönek besliyorum İzmir'de yaşıyorumç paylaşımlarını bekliyoruz, kırmızı kostüm hayranı olarak kırmızı akbaşlarını merak ettim.
dostlukla.

abisi aydın merkezde besliyorum. bir arkadaşımın döneklerinide getirdik beraber besleyeceğiz. onun yeri dönek beslsmsk için uygun değildi. şuan 7 tane kırmızım 28 tane kara akbaşımız var. sen aydının neresindensin. msn adresim kuşbazlar@hotmail. com kaydet tanışalım

[not]Yaş:
28[/not]
[not]Yaş Bilgisi Yönetici Tarafından Eklenmiştir.[/not]

Sayın Aydınlı Ahmet Bey profil bilgilerinizi doğru girmeniz halinde diğer üyeler size nasıl hitapp edeceklerini öğrenmiş olurlar.Zira profilinizde yaş bilginiz yazmıyor o yüzden başkalarına "abisi" diye hitap etmeniz hoş değil.

Bende Renklerini ve Oyunlarını Çok seviyorum.Ama bir pırıltı gördüklerinde dalmaları kötü.Yakınlarında güvercin besleyen yoksa rahat uçurabilirsin ama benim dört tarafım güvercinci olduğu için dönek beslemiyorum :D yinede sen bilirsin.

bende 10 kelebek ve 5 dönek var kuşlarımın arasında çok güzel dönüyorlar seyretmek süper :)

çevremde çok kuş besliyen olduğu halde kelebeklerim ve döneklerim hiç kimseye inmedi

slm kardes odemısde donek yetıstırıyorum...sıyah gelın alı doneklerım akbaslarım ıstersen zıyaretıme gel msn ye ekledım tel no 0535 619 56 29 garantılı kus verırım..istersen kırmızı akbasla damızlık takas ederız..

Abi küllü akbaşlardan veririz abi istersen ben muğla merkezde oturyorum.Fiyatlar uygundur.Normalde kuşlar satılık bölümünde kuşlar

kardeş dönek beslemekle en akıllı mantıklı işi yapmışın.erkes anasından dogarken öğrenmedi bu işi sende öğrenirsin. ğüleğüle kuşlarını besle sevindim selank bakmana. :tamam:

döneği bi defa uçurup döndürdünmü imkanı yok bırakamazsın artık.

Slm dönek sevgisi bambaşka bişey ama gidip çabuk yakalnmaları biraz çaydırıcı geliyor.saglam kafalı damarlı kuş denk getirdinizmi seyrederken havalara ucarsınız.hüsrana ugramamanız dilegiyle...

....... UşAkTaN SeRDaR aRSLaN .......

Geri