Bendeki Köpek Tutkusu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Sibiryalarım ve Çoban köpeğim.

Ekli dosyalar

• 11.webp
    11.webp
    34 KB · Görüntüleme: 1,671
  • 22.webp
    22.webp
    36.7 KB · Görüntüleme: 1,670
  • 33.webp
    33.webp
    45.4 KB · Görüntüleme: 1,745
  • 44.webp
    44.webp
    39.4 KB · Görüntüleme: 1,728
  • 55.webp
    55.webp
    40.1 KB · Görüntüleme: 1,776
  • 66.webp
    66.webp
    39.3 KB · Görüntüleme: 1,764
Şu köpeğin gözlerinin güzelliğine bak , kendiside ayrı bir güzel maşallah abi ,sibiryan harikaymış.

BEN DE KÖPEĞİMİN RESMİNİ YÜKLEMEK İSTEDİM. ''ÇOK BÜYÜK DOSYA UYARISI VERDİ.OYSA BU FOTOYU KENDİ BAŞLIĞIMDA BU SİTEDE KULLANDIM.DOSYA BOYUTU MU KÜÇÜLTÜLDÜ..en fazla izin verilen 1 mib (1000 LERCE FOTOĞRAF KARESİ MAKINAMDA NE OLACAK. BOYUT KÜÇÜLTÜLEBİLİYOR MU ? BİLENLERİN BU KONUDA YARDIMCI OLMASINI RİCA EDİYORUM..

HÜSEYİN KÖPEKLERİN GÜZEL OLDUĞU KADAR BAKIMLI DA.. ÇOK BEĞENDİM.

[email protected]' Alıntı:
BEN DE KÖPEĞİMİN RESMİNİ YÜKLEMEK İSTEDİM. ''ÇOK BÜYÜK DOSYA UYARISI VERDİ.OYSA BU FOTOYU KENDİ BAŞLIĞIMDA BU SİTEDE KULLANDIM.DOSYA BOYUTU MU KÜÇÜLTÜLDÜ..en fazla izin verilen 1 mib (1000 LERCE FOTOĞRAF KARESİ MAKINAMDA NE OLACAK. BOYUT KÜÇÜLTÜLEBİLİYOR MU ? BİLENLERİN BU KONUDA YARDIMCI OLMASINI RİCA EDİYORUM..

Türker abi Teşekkürler.
Resim ekleme işlemine sınır getirildi. Çok fazla resim yükleniyor buda diski dolduracak kısa zamanda. Bunun için boyutu büyük resimleri düzenlemeden ekleyemiyorsunuz foruma.
Resimleri küçültmek için resme sağ tıklayın,birlikte aç kısmından, microsoft office picture manager programını seçin. Programda üst kısımdan Resimleri Düzenle'ye tıklayın. Sağ alt kısımdaki menüden yeniden boyutlandırı seçin açılır menüden Belge-Küçük yada Web-Küçük olanı seçin tamam diyin sonrada resmi ctrl-s kombinasyonuyla kaydedin.
Bu şekilde boyutunu düşürebilirsiniz.
Yada imageshack.us sitesine girin, Browse kısmından resminizi seçin, Resim yeniden boyutlandır: kısmından 800x600 seçin Şimdi Yükleye tıklayın. Bekledikten sonra gelen yerdeki Forum kodu kısmını mesaj yazdığınız bu alana yapıştırın.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
[email protected]' Alıntı:

Türker abi Teşekkürler.
Resim ekleme işlemine sınır getirildi. Çok fazla resim yükleniyor buda diski dolduracak kısa zamanda. Bunun için boyutu büyük resimleri düzenlemeden ekleyemiyorsunuz foruma.
Resimleri küçültmek için resme sağ tıklayın,birlikte aç kısmından, microsoft office picture manager programını seçin. Programda üst kısımdan Resimleri Düzenle'ye tıklayın. Sağ alt kısımdaki menüden yeniden boyutlandırı seçin açılır menüden Belge-Küçük yada Web-Küçük olanı seçin tamam diyin sonrada resmi ctrl-s kombinasyonuyla kaydedin.
Bu şekilde boyutunu düşürebilirsiniz.
Yada imageshack.us sitesine girin, Browse kısmından resminizi seçin, Resim yeniden boyutlandır: kısmından 800x600 seçin Şimdi Yükleye tıklayın. Bekledikten sonra gelen yerdeki Forum kodu kısmını mesaj yazdığınız bu alana yapıştırın.
BU BİLGİ BİR ÇOK KİŞİYE FAYDALI OLABİLİR . DÜŞÜNCESİNDEYİM. TEŞEKKÜR EDERİM..SEVGİLERİMLE.. :slm:

GÜZEL KÖPEKLER HÜSEYİN NEREDE TUTUYORSUN BARINAKLARI VS RAHATMILAR MASALLAH ÇOK BAKIMLILAR

GÜLE GÜLE BESLE
SAYGILAR

Kangalın resminide bekliyoruz hüseyin.

Onuda çekeyim bari. Eklerim yakında.

pitbull merakın varsa gönderirim sana hüseyin

Yasaklandı artık tamamen Nurettin abi benim bildiğim. Ayrıca hapis cezası uygulanıyor.

Geri