Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[email protected]' Alıntı:BEN DE KÖPEĞİMİN RESMİNİ YÜKLEMEK İSTEDİM. ''ÇOK BÜYÜK DOSYA UYARISI VERDİ.OYSA BU FOTOYU KENDİ BAŞLIĞIMDA BU SİTEDE KULLANDIM.DOSYA BOYUTU MU KÜÇÜLTÜLDÜ..en fazla izin verilen 1 mib (1000 LERCE FOTOĞRAF KARESİ MAKINAMDA NE OLACAK. BOYUT KÜÇÜLTÜLEBİLİYOR MU ? BİLENLERİN BU KONUDA YARDIMCI OLMASINI RİCA EDİYORUM..
HÜSEYİN KÖPEKLERİN GÜZEL OLDUĞU KADAR BAKIMLI DA.. ÇOK BEĞENDİM.
BU BİLGİ BİR ÇOK KİŞİYE FAYDALI OLABİLİR . DÜŞÜNCESİNDEYİM. TEŞEKKÜR EDERİM..SEVGİLERİMLE.. :slm:Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:[email protected]' Alıntı:BEN DE KÖPEĞİMİN RESMİNİ YÜKLEMEK İSTEDİM. ''ÇOK BÜYÜK DOSYA UYARISI VERDİ.OYSA BU FOTOYU KENDİ BAŞLIĞIMDA BU SİTEDE KULLANDIM.DOSYA BOYUTU MU KÜÇÜLTÜLDÜ..en fazla izin verilen 1 mib (1000 LERCE FOTOĞRAF KARESİ MAKINAMDA NE OLACAK. BOYUT KÜÇÜLTÜLEBİLİYOR MU ? BİLENLERİN BU KONUDA YARDIMCI OLMASINI RİCA EDİYORUM..
HÜSEYİN KÖPEKLERİN GÜZEL OLDUĞU KADAR BAKIMLI DA.. ÇOK BEĞENDİM.
Türker abi Teşekkürler.
Resim ekleme işlemine sınır getirildi. Çok fazla resim yükleniyor buda diski dolduracak kısa zamanda. Bunun için boyutu büyük resimleri düzenlemeden ekleyemiyorsunuz foruma.
Resimleri küçültmek için resme sağ tıklayın,birlikte aç kısmından, microsoft office picture manager programını seçin. Programda üst kısımdan Resimleri Düzenle'ye tıklayın. Sağ alt kısımdaki menüden yeniden boyutlandırı seçin açılır menüden Belge-Küçük yada Web-Küçük olanı seçin tamam diyin sonrada resmi ctrl-s kombinasyonuyla kaydedin.
Bu şekilde boyutunu düşürebilirsiniz.
Yada imageshack.us sitesine girin, Browse kısmından resminizi seçin, Resim yeniden boyutlandır: kısmından 800x600 seçin Şimdi Yükleye tıklayın. Bekledikten sonra gelen yerdeki Forum kodu kısmını mesaj yazdığınız bu alana yapıştırın.