benden de bir kaç kare

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hobist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

hobist

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer sezer
Meslek
kamu personeli
İlgi Alanı
Kediler
benden de bir kaç kare taklacı resimleri
dscn4539l.jpg

dscn4520.jpg

dscn4530.jpg

dscn4531.jpg

dscn4493.jpg

dscn4512.jpg

dscn4515.jpg

dscn4534.jpg

dscn4536.jpg

selamunaleykum omer bey resiler guzul kuslar resimdende guzul takkali kirlinin tek baska resmi varsa gore bilirmiyiz lutven
saygilarla ferhat

slm
kuşların güzel maşallah ALLLAH bol yavru almayı nasip etsin

saygılar

emre kalender

Ömer abi yeni yavrular çok iş yapacağa benziyorlar maşallah.. allah atmacasız kazasız uçmayı nasip etsin inşallah..

Maşallah hem güzel kuşlarınız var hemde müsait bir yeriniz.Allah herkese böyle geniş ve güzel yerlerde beslemeyi nasip etsin.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle saygılar.

Arkadaşlar teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun.

maaşallah Allah nazardan saklasın güzel kuşlar...
Atmacasız bol yavrulu sezonlar dilerim...

Polat Bey teşekkür ederim. sayın admin direk linki atmıştım resimler açılmıyor, düzeltmek içinde yetkim yok sanırım, size zahmet siz düzeltebilir misiniz veya bana yetki verebilir misiniz?
Herkese selam.

teşekkürler admin

Maşallah bolca yavru almışsınız , mekan da uçum için hazırlanmış, kuş uçurup izlemek, emek vermek için tüm koşullar tamam gibi .. Size keyifli uçumlalar dilerimm bol şanslar .selamlar .ŞEREF

selamunaleykum
omer abi haftasonu atmaca yemlemisin gine sana ortak oldu atmaca sanirim.
gecmis olsun
saygilarla ferhat

Ferhat Bey sağolun, dostlar sağolsun, bunlarla benim başım ciddi oranda dertte, bu aralar hergün saldırıyorlar, dün yavrunun birini daha atmacadan kurtardık kuşu attığı yerde kediye kaptırdık, düşmanları bitmiyorki bu hayvanların.

S.aleyküm Ömer abi maşallah hepsi çok güzeller allah emeginin karşılıgını verir inşallah tanıyabilenler için içlerinde eski tanınmış ispatlanmış kuşlar var Allah saglıkla huzurla uçurmayı nasip eder inşallah

Aras bey çok teşekkür ederim, inşallah daha iyileri sizlerde olur.
Selamlar

dscn453011.jpg

ömer bey öncelikle sizin sonrada kuşların maşallahı var.resimdeki taklacıyı uçurdunuzmu?performansı nedir?

Abicim öncelikle kuşların çok güzel maşallah. Bir sorum olcak burası yeri değil ama geniş arazide besliyorsunuz sanırım ben konu açtım isterseniz oraya yazın cevabınızı.. Benim bir sorunum var geniş boş bir arazide besliyorum kuşlar çok yüksekten bırakıp sağa sola atıyorlar . dolayısıyla seferden kaçıyorlar. Bir kaçı da ağaca alıştı. belirli bir noktaya nasıl oynatabilirim kuşları.. Kaliteside önemli tabiki ama arazi geniş olunca nereye atabilirse oraya iniyor. yardımcı olursanız sevinirim.

kamer, murat ve olcay bey öncelikle teşekkür ederim daha iyileri sizlerde olsun. kamer bey o boz elektrikçi şeref ağanın 90-94 yıllarında ankara kupasını alan paslı bozun 99 doğumlu ağzına kustuğu son yavrusu bildiğim kadarıyla, kendisi hiç uçmadı yavrularıyla çalışıyoruz, atması ve kaçması iyi olan hayvanlar ancak kendi kanından aldığımız yavrularda standart bir oyun izleyemedik şu ana kadar, biraz zor kuşlar. murat bey söylediğin konu öncelikle kuşun kanından gelmekle beraber arazide resimlerde gördüğün gibi bir hedef belirlersen kuşu yavruluğundan itibaren o hedefin içinde yemlersen ve teke düşürüp yer yaptırırken pırıltıyı hedef içerisinden verirsen hayvan hedefçi olur araziyi daraltır ve yerine iner, bütün bunlara rağmen yerine inmiyorsa, kanındandır inmez.
selamlar

hobist' Alıntı:
kamer, murat ve olcay bey öncelikle teşekkür ederim daha iyileri sizlerde olsun. kamer bey o boz elektrikçi şeref ağanın 90-94 yıllarında ankara kupasını alan paslı bozun 99 doğumlu ağzına kustuğu son yavrusu bildiğim kadarıyla, kendisi hiç uçmadı yavrularıyla çalışıyoruz, atması ve kaçması iyi olan hayvanlar ancak kendi kanından aldığımız yavrularda standart bir oyun izleyemedik şu ana kadar, biraz zor kuşlar. murat bey söylediğin konu öncelikle kuşun kanından gelmekle beraber arazide resimlerde gördüğün gibi bir hedef belirlersen kuşu yavruluğundan itibaren o hedefin içinde yemlersen ve teke düşürüp yer yaptırırken pırıltıyı hedef içerisinden verirsen hayvan hedefçi olur araziyi daraltır ve yerine iner, bütün bunlara rağmen yerine inmiyorsa, kanındandır inmez.
selamlar
,ömer kardeşim kuşların güzel allah nazardan saklasın kan konusuna gelin ce standardı aynı kusların değişk ana babanın yavrusuyla kırarak yakalarsın , aynı akraba kuşlar ya çok sert yada standardı olmuyor ,saygılar saimusta

saim bey çok teşekkür ederim, tavsiyeniz için de sağolun,
bizden de selam ve saygılar.

Yeni yerde yeni resimler paylaşmak adına,
Herkese selam.

Merhaba Ömer Bey;

Söze maşallah demekle başlamamız gerekiyor. Allah nazardan saklasın, çok güzel kuşlar.
Geçen yıl atmacayla başınız dertteydi sanırım. İnşallah bu yıl böyle bir derdiniz olmaz ve kuş uçurmaya doyarsınız.
Benim yolum da Antalya'ya sık sık düşüyor. Sizinle ve kuşlarınızla tanışmak isterim.
Selamlar.

Şenol

Geri