Beni Bİlgilendirecek Birileri Cıkar umarım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan albasansefa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa albasan
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar Herkese Selam, Bundan 3-4 gun once bir Cift kusumun Yumurtası vardı Ve yuva kavgasından dolayı yumurtalar kırıldı ve kendileri yuvadan atmıslar, sımdi de o yuvaya degılde baska yuvalarda kur yapıyorlar yani kendilerine tam bir yuva secmis degıller bi bakıyorum alt yuvada bi bakıyorum üst tarafta, dişi belirli bi yuva secimi yapamamıs gordugum kadarıyla bunun sebebi ne olabilir sizce? ve su an kustada forumda takip ettiklerimden yola cıkarak yumurta belirtileri var beli kırık, kanatları ve kuyrugu aşagıda, ve halsiz kabarık duruyor. ama catalına baktıgımda yumurta gozukmuyor. simdi sizlerden bi yardımım olucak beni aydınlatırsanız sevınırım, ot çöp tam anlamıyla tasımıyor yanı nadir tasıdıgını gordum ama yuvada da sureklı yatmıyor girip cıkıyor, kafam karıstı acıkcası hem yumurta belirtileri var hemde yuva secıp yatmıyor? simdiden tesekkur ederım

Sefa kardeşim,yumurta zamanı gelince yatar yumurtlar acele etme ,hangi folluğa yatar yumurtlarsa orayı benimser.

Selamlar sağlıcakla kal.

yani daha zamanı gelmemismidir diyosun abi? zaten bekliyorum abi elimi bile sürmüyorum rahatsız etmıyorum kendi hallerine bıraktım artık. tesekkurler abicim

Krdesım eger kusların yuva kavgası yapıyorsa yuvayı ayrı bır yere yap ıcıne saman çöp doldur oraya kapat alısırlar saten..Ama gerek yok dersen çöp tasıma alıskanlıgı yeterlı degıl dıyorsan begendıklerı ıkı yuvaya saman doldur..kuslar hemen yumurtlamazlar yumurtaları yenı kırıldı ıse en az 10 15 gun sonra tekrar yumurtlarlar..suan kı gordugun belırtıler belkı kus yumurtayı olusturmaya baslamıs olabılır

yani kümes biraz dar oldugu icin diger kuslarla boyle sorunlar oluyor tam bi yer seciyorlar bi bakmısım bi erkek gelıp disiyi ordan kovuyor haliyle kusta yuvada yatamıyor, baska yerede yapma sansım yok cunku kumeste baya bi yuvalık var. bundan onceki yumurtasında calı cop topluyorlardı yuvayı secmıstı yatıyordu yanı ama sımdı bunu goremez oldum nadir cop toplayıp koyuyor. olmadı o iki yuvaya supurge coplerıyle dolduryum belkı ıkısınden bırıne yumurtlar. yani daha vardır yumurtlamasına dıyorsun olusma asaması gıbı bısey. bundan oncekinde bu dedigim belirtilerden sora 3 4 gun sora yumurtlamıstı. neyse artık hayırlısı beklıyecez.

Mesajı düzenleMesajı silBu mesajı bildirKullanıcıya uyarı verBilgiAlıntı ile cevaplaHerkese Hayırlı Aksamlar.
gönderen albasansefa » 11 Kasım 2012 22:13

--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar oncelıkle Herkese Selam, Ekim 25 De Bir cift Beyazım yumurtladı ve tek yumurta attı 2. atmadı. bugun tam 17 gun oldu yarın 18. gun olucak bıraz once baktım halen yumurtaya yatıyor ve yumurtada kırılma catlama gibi bi durum yok gecenlerde baktıgımda yumurtaya ici bos gibi duruyodu bende belkı olusmamısdır daha dıye ellemedım. sizce napmalıyım 1 2 gun daha bekleyımmı yoksa alıp atayımmı? veya kendisimi atsın yuvadan. degerlı buyuklerımızden ve bılgısı olanlar benı aydınlatırsa bu konuda cok sevınırım. simdiden herkese tesekkurler.

SEFA AYNI BASLIKLARI AÇIYORSUN BU TÜR KONULAR ÇOK YUKARDAN ARAMA YAPIP ULASABİLİRSİN YADA SORULARINA AYNI BASLIKDAN DEVAM EDEBİLİRSİN BU TÜR KONU KİRLİLİGİ İLERDE TEMİZLENMESİ İÇİN COK ZAMANIMIZI ALIYOR BUDA SİZLERE HİZMETİMİZİ AKSATIR BİZLERİDE DÜŞÜNÜNÜZ LÜTFEN

SAYGILAR

anladım abi sizde haklısınız, bilgilendirdigin icin tesekkur ederım tekrardan özür dilerim.

Geri