beni mahveden karşı bina

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan t2kral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

t2kral

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yakup BEKLER
Meslek
Öğrenci---Bilgisayar---
İlgi Alanı
benim kuşlarımdan her alıştırdığım karşı binaya gidiyor pazar günü kümesi komple temizlemeyi düşünüyom yeni kuşlar alıştırırken ne tavsiye edersiniz

Ne kadar faydalı olabilirm bilmiyorum ama Kuşlarını Tok salma dışarı kuşlara sen hükmet onlar sana hükmetmesin onlarla zamanını gecirdikten sonra kapa ve doyur kuşları dışarda bırakma dicekleri bunlarr inş faydalaı olur...

Aynen katyılıyorum arkadasıma bırde karsı nınanın damına buykce bı poset bagla derım kusların oraya konması ımkansızlasır korkudan

bi arkadaşım çalışıyo orda onlara söyledim bi boş vakitlerinde bağlıycaklar bi kaç poşet teşekkürler ilginiz için

Dostum sana Kesin Çözüm söylüyorum bu sorunu Yaşayan arkadaşlar dediğimi yaparlarsa kurtulacaklar karşınızda sizin Zevkinizi engelleyen binamı var hemen bakkala gidip 10 tane yumurta alıyoruz Ve bizi rahatsız eden Çatıda kuşların Konduğu yere atıyoruz Oraya en kısa zamanda Kargalar Gelecek ve bi süre kalacaklar tabi buda kuşların aklına kazınacak Korkularından dahada oraya gitmezler Yada Yarım Kilo Hamsi al at Martılar Gelsin Kesin Çözüm Denedim.

BReZza' Alıntı:
Dostum sana Kesin Çözüm söylüyorum bu sorunu Yaşayan arkadaşlar dediğimi yaparlarsa kurtulacaklar karşınızda sizin Zevkinizi engelleyen binamı var hemen bakkala gidip 10 tane yumurta alıyoruz Ve bizi rahatsız eden Çatıda kuşların Konduğu yere atıyoruz Oraya en kısa zamanda Kargalar Gelecek ve bi süre kalacaklar tabi buda kuşların aklına kazınacak Korkularından dahada oraya gitmezler Yada Yarım Kilo Hamsi al at Martılar Gelsin Kesin Çözüm Denedim.
hayatımda ilkleri yaşıyorum bu formda,bana göre inandırıcı,peki ustadım nerden keşfettin bu fikri helal olsun valla, (hamsi ye göre sardalye daha ucuz) bence sardalye atsak olur herhalde,bilginden dolayı TŞKLER BENDE DENİYCEM :heyo:

Arkadaşım kuşların karşı çatıya konuyorsa devamlı sende 1-2 gün dışarıya hiç çıkartma içerde yemlerini sularını ver yatsınlar kümeste 1-2 gün sonra çıkardığında kuşların devamlı uçacaktır ama burda şöyle bi sorun var kuşlar devamlı uçacağı için fazla alışmamış kuşun varsa kaçabilir..Benim kuşlarda bazen tembelliğe alışıyolar öyle yapıyorum 1-2 gün içinde düzeliyolar..

SİNAN ÖZTEKİN

okancintan' Alıntı:
BReZza' Alıntı:
hayatımda ilkleri yaşıyorum bu formda,bana göre inandırıcı,peki ustadım nerden keşfettin bu fikri helal olsun valla, (hamsi ye göre sardalye daha ucuz) bence sardalye atsak olur herhalde,bilginden dolayı TŞKLER BENDE DENİYCEM :heyo:

Ya dostum Benimde Başımda Vardı da aynı Bela o yüzde Bu arada balık hamsi veya sardalya fark etmez ama siyah poşet içined at Çünkü martılar hep siyah Poşete Gelirler :heyo:

brezza kardesim,yine yeni bi bilgi aldım senden,(siyah poşete martılar gelirler)inan şaşırttın beni,bu bilgileri nerden temin ettin?,sanırım engin bi bilgin var,bu bilgide kenarımda dursun , tkr tşkler :heyo:

Dostum Bu bilgileri büyüklerimden 70 senedir Kuş besleyen Amcalarımızla Yaptığımız Yada bizden büyüklerimizle Yaptığımız Muhabbetlerden öğreniyorum daha ne incelikler var Neler. Yardım edebildiysem ne mutlu Bana. :buyrun:

Cok eski ama bir yorum yaziyim
kimseyi rahatsiz etmeden adabinca cözüm olmasi daha mantikli
bence eski kullanilmamis cd ler cözüm olabilir.
bunlari tek tek avize seklinde iplere gecirin ve müsait bir yere birakin kimse kizmaz sevaba girersiniz

catiya cikamiyorsan cd leri atmayi dene parlak kismi gelirse sanslisin.

Geri