Benim 1 çift mavi çakal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuşçu Eşref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eşref Gazi
Meslek
Yönetici
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar benim beslediğim 1 çift mavi çakal;

Ekli dosyalar

• evet_029.webp
    evet_029.webp
    450.3 KB · Görüntüleme: 2,413
  • f24i-Zx6iUam9-vPyHoGuHPAh3t4pjWo0300.webp
    f24i-Zx6iUam9-vPyHoGuHPAh3t4pjWo0300.webp
    185.4 KB · Görüntüleme: 2,425
  • hT4p-DFEHlvNyVk-JwXihm4QSzWO9Zfv0300.webp
    hT4p-DFEHlvNyVk-JwXihm4QSzWO9Zfv0300.webp
    212.6 KB · Görüntüleme: 2,260
s.a abi bu kuşlar kırmamı bizim burda böle kuşlara macır derler.(BURSA) Kuşlarınız normal kuşların üzerinde bir büyüklükte gibime geldi allah nazardan saklasın güzel kuşlarınız.

Eşref abi kuşları pacalı döneğe benzettim, bu kuşları ucurma fırsatın oldumu dönüşleri kelebek gibimi.Gözlerde sarılık varsa, korsan göz gibi dönektir kesin, kostumleri cok yakın cünkü.

Kuşların gözleri siyah uçuşları açıkçası dönek gibi

Evet kuşlar banada döneği andırdı ama maaşallah çok güzel görünüyolar... İsimlerinin bi önemi yok..

..........SİNAN ÖZTEKİN..........

Slm.a Allah can pekligi versin ama sanirim o kuslar macir (Bursa Dili) sanirim...

arkadaşlar bu kuşlardan bendede vardı bursada biz macır selaniği diyoruz maçalı dönek diyorlar dönek diyorlar ama süper kuşlar kuşların sahibiyle irtibata gecmek isterim Saygılarla

Samet Ataş' Alıntı:
arkadaşlar bu kuşlardan bendede vardı bursada biz macır selaniği diyoruz maçalı dönek diyorlar dönek diyorlar ama süper kuşlar kuşların sahibiyle irtibata gecmek isterim Saygılarla

Evet arkadaşlar samet arkadaşımın macırlarıda bunlar GErçekten dönüşleri görülmeye ve izlenmeye deger bizzat ben kendim izldemi mest oldum saygılarmla

Ekli dosyalar

• img1364cj3.webp
    img1364cj3.webp
    172.3 KB · Görüntüleme: 2,019
  • img1359sg7.webp
    img1359sg7.webp
    185.1 KB · Görüntüleme: 2,009
eyw kardeşim eksik olma Güzel kuşlar meraklılarına tavsiye edebileceğim bi kuş bunlardan bakab varsa irtabata gecelim arkadaşlar Saygılarla

Kuşlar paçalı dönek kafayapıları gözleri belli ediyor ek olarak dönekte yanlış bir bilgi var Dönek kuşu tamamıyle Türklerin güvercinidir.Balkanlarada Osmanlılar sayesinde taşınmıştır Hünkari ırkımız gibi.

Değişik ama kostüm olarak hoş bir takım
Güle güle besleyin

Geri