Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yavrum öldü ben konu aramamıştım vaktim yoktu onun için başlık açmıştım admin kilitledi başlığı bitane adamda bana yazıyodu ondan sonra yazamadı bana bende ulaşamadım ona o yüzden öldü luşuşm
Başlık açıp cevap beklemek yerine sağ üst köşedeki google özel aramaya sorunu yazsaydın daha çabuk cevap bulurdun yavrunda ölmezdi.
Yaptığın hatanın sonucundaki günahı başkasının üstüne atmaya çalışma. ARAŞTIR.SİTEDE HER ŞEY MEVCUT..
Başlık açıp cevap beklemek yerine sağ üst köşedeki google özel aramaya sorunu yazsaydın daha çabuk cevap bulurdun yavrunda ölmezdi.
Yaptığın hatanın sonucundaki günahı başkasının üstüne atmaya çalışma. ARAŞTIR.SİTEDE HER ŞEY MEVCUT..
Ya arkadaşlar adam diyoki vaktim yoktu galiba ben yazmıştım arkadaşa ö.m olarak ne vardı yoruma napçaanı yazsaydınız sonuçta her konu sitede mevcut o zaman kimse sitede konu açmasın nie konu açıyonuz :sinirli:
admin yüzünden yavrum öldü ben konu aramamıştım vaktim yoktu onun için başlık açmıştım admin kilitledi başlığı bitane adamda bana yazıyodu ondan sonra yazamadı bana bende ulaşamadım ona o yüzden öldü luşuşm günahı onun boynunua allah kahretsin engellenen adım: refik-reis
Ya arkadaşlar adam diyoki vaktim yoktu galiba ben yazmıştım arkadaşa ö.m olarak ne vardı yoruma napçaanı yazsaydınız sonuçta her konu sitede mevcut o zaman kimse sitede konu açmasın nie konu açıyonuz :sinirli:
1 AYDIR SENLE UGRASIYORUM HER YERE LAF YETİŞTİRİYIOR AVUKATLIK YAPIYORSUN AMA LAF DİNLEMEYİ ÖGRENEMEDİN GİTTİ EVET HER KONU SİTEDE VAR VARSA BİLDİGİN BİLMEDİGİMİZ KONULARI AÇIN ZATEN SİZLERİN ÖGRENMEYE HİÇ NİYETİNİZ YOKKİ KURNAZLIK DA ÜZERİNE YOK AMA
yavrum öldü ben konu aramamıştım vaktim yoktu onun için başlık açmıştım admin kilitledi başlığı bitane adamda bana yazıyodu ondan sonra yazamadı bana bende ulaşamadım ona o yüzden öldü luşuşm