BENİM ACEMİLİGİM YÜZÜNDEN BASLIK BÖYLE OLMALIYDI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mardinci42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 806
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mardinci42

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
refik harşitlioğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Seçiniz
yavrum öldü ben konu aramamıştım vaktim yoktu onun için başlık açmıştım admin kilitledi başlığı bitane adamda bana yazıyodu ondan sonra yazamadı bana bende ulaşamadım ona o yüzden öldü luşuşm

BENİM ACEMİLİGİM yüzünden

Başlık açıp cevap beklemek yerine sağ üst köşedeki google özel aramaya sorunu yazsaydın daha çabuk cevap bulurdun yavrunda ölmezdi.
Yaptığın hatanın sonucundaki günahı başkasının üstüne atmaya çalışma.
ARAŞTIR.SİTEDE HER ŞEY MEVCUT..

BENİM ACEMİLİGİMyüzünden

Kerim TÜRK' Alıntı:
Başlık açıp cevap beklemek yerine sağ üst köşedeki google özel aramaya sorunu yazsaydın daha çabuk cevap bulurdun yavrunda ölmezdi.
Yaptığın hatanın sonucundaki günahı başkasının üstüne atmaya çalışma.
ARAŞTIR.SİTEDE HER ŞEY MEVCUT..

Ya arkadaşlar adam diyoki vaktim yoktu galiba ben yazmıştım arkadaşa ö.m olarak ne vardı yoruma napçaanı yazsaydınız sonuçta her konu sitede mevcut o zaman kimse sitede konu açmasın nie konu açıyonuz :sinirli:

mardinci42' Alıntı:
admin yüzünden yavrum öldü ben konu aramamıştım vaktim yoktu onun için başlık açmıştım admin kilitledi başlığı bitane adamda bana yazıyodu ondan sonra yazamadı bana bende ulaşamadım ona o yüzden öldü luşuşm günahı onun boynunua allah kahretsin engellenen adım: refik-reis

VAKTİN YOKSA KUSLARLA UGRASMAYACAKSIN FORMLARI NASIL KULLANMAK GEREKTİGİNİ BİLECEKSİN
SANKİ CEVAP YAZILSA HASTALIGI ANINDA TEDAVİ Mİ EDECEKDİN VERİLECEK CEVAPLAR ZATEN OLAN YÜZLERCE CEVAPDAN FARKLIMI OLACAKDI BURADA BİR SENİN KUSLARINMI ÖLÜYOR HER KUSU ÖLENE HESAPMI VERECEGİZ BU SİTENİN BELLİ KURALLARI VAR ZATEN VAKİT BULUP KURALLARIDA OKUMAMISSINDIR HAZIRCILIK SİZLERİN İŞİDİR ZAHMETE GELEMEZSİNİZ SİZ GİBİ DÜŞÜNCEYE SAHİP KİŞİLERE BURADA OLDUGUM SÜRECE MÜSADE ETMEYECEGİM ZARARINIZDAN BASKA YAPTIGINIZ BİR SEY YOK

Mustafa Başkan' Alıntı:
Ya arkadaşlar adam diyoki vaktim yoktu galiba ben yazmıştım arkadaşa ö.m olarak ne vardı yoruma napçaanı yazsaydınız sonuçta her konu sitede mevcut o zaman kimse sitede konu açmasın nie konu açıyonuz :sinirli:
1 AYDIR SENLE UGRASIYORUM HER YERE LAF YETİŞTİRİYIOR AVUKATLIK YAPIYORSUN AMA LAF DİNLEMEYİ ÖGRENEMEDİN GİTTİ EVET HER KONU SİTEDE VAR VARSA BİLDİGİN BİLMEDİGİMİZ KONULARI AÇIN ZATEN SİZLERİN ÖGRENMEYE HİÇ NİYETİNİZ YOKKİ KURNAZLIK DA ÜZERİNE YOK AMA

mardinci42' Alıntı:
yavrum öldü ben konu aramamıştım vaktim yoktu onun için başlık açmıştım admin kilitledi başlığı bitane adamda bana yazıyodu ondan sonra yazamadı bana bende ulaşamadım ona o yüzden öldü luşuşm

yargılamak için bilmek

bilmek için anlamak

anlamak .için dinlemek gerekir

dinlemeyenin kimseleri yargılamaya hakkı yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri