benim bahçe KÜMESİM ve KUŞLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkari34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

hünkari34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
behlül çapraz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
s.a arkadaşlar kümesimi düzenledim ve sadece yemlik ve folluk gibi malzemeler kaldı tavsiyelerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• SNC00042.webp
    SNC00042.webp
    883.6 KB · Görüntüleme: 2,485
  • SNC00044.webp
    SNC00044.webp
    448.3 KB · Görüntüleme: 2,457
  • SNC00058.webp
    SNC00058.webp
    716.4 KB · Görüntüleme: 2,452
açıkcası kardeşim daha iyi bişiler yapşabilirsin sokağa atılan sıuntalardan :) hevesini kırmak giib olmasın ama gerçekten iyi olmamış kuşun alışması içni önce folluk tutması lazım folluk içinde limon kasası al manavlardan falan bi kümes yapamk zaten en fazla 1.30 saat

kuşlar kutularda kalmıyorki kutular süs olsun diye en solda ki boşlukta lar altlarına çam iğnesi ile saman koydum şimdilik...

o dolabi yukari kaldir her bölmeyede karsilikli limon kasalari koy.

yukarı kaldırınca hayvanlar korkuyor kaçmak için çırpınıyor

canını yedimini memleketinde GRAND yokki UNDERGRAND olsun :(:(

nusretgskr355' Alıntı:
canını yedimini memleketinde GRAND yokki UNDERGRAND olsun :(:(

ne dyon sen alakasız alakasız

Hevesin kırılmasın ama o malzeme su gördünmü kabarır

bence sen bu kümesi at gitsin sana benden tavsiye 1 1.5 metre ne kadar boyda istersen 12 adet 5 10 kalas al en fazla 20 30 tl arası sonra strafor köpük al kalın larından alırsanız tanesi 4 tl falan straforların genişligi 60 cm boy 85 falan olması lazım ona göre hesapla kalasları ona görede alabilirsin ondan sonrası zaten sana kalmış bence bundan daha güzel olur ve senin o koydugun kutu folluk degil iki kuş girmez o kutuya hiç bişey yapmazsan o şekilde dursun o raf ve aradaki tahtaları kır iki uca 2 şer tane limon kasası koy daha güzel olur

Geri