BENİM BEYAZLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erhan8888
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

erhan8888

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erhan duman
Meslek
işletme
İlgi Alanı
Kediler
SELAM ALEYKÜM ARKADAŞLAR YERDE BESLEDİĞİM İÇİN UÇURAMIYORUM NASIL UÇURMA YÖNTEMİ UYGULAMAM LAZIM VE YAVRU KAÇ AYLIKKEN UÇURMALIYIM YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Ekli dosyalar

• DSC00085.webp
    DSC00085.webp
    170.2 KB · Görüntüleme: 1,224
  • DSC00094.webp
    DSC00094.webp
    160.2 KB · Görüntüleme: 1,139
  • DSC00090.webp
    DSC00090.webp
    151.5 KB · Görüntüleme: 1,237
ilk önce kuşların kremlerin güzelmiş tüyü kadar hayrını gör
anladığım kadarıyla kümesin yerde kümesin önünün açıklığı ne kadar bu çok önemli söylersen iyi olur kuşların taklacı cinsiyse hemen inemezler çok alçalıp yükselirler kümesin yerde olduğu için bu bir hayli zordur kümesin önünde çok az yer varsa bu daha zordur istersen farklı cins kuş besle örneğin dönek-selanik her tarafa rahat rahat inebilir yada fındık cinsi kuşlar besle

kardeş maşallah güzel kuşların var allah gönlünce uçurmayı nasip eder güle güle besle

Abi yerde uçurmak zor.Elindeki mardinleri uçurmaya çalışma,boşuna uğraşırsın.İlk önce Tip-Bango al.Alıştıdıktan sonra,kümese gittiğinde uçacak olan kuşları eline al ve havaya doğru fırlat ve bi sopaya poşet bağla onla güvercinleri korkut.İlkte 2-3 tur atlamaları lazım daha sonra giderek çoğalır uçum süreleri.Ben önceden poşetle korkutuyodum şimdi gerek bile kalmıyo artık.Sinek oluyor hepsi.Kelebeğide atıyom aralarına döndürüyom.Dediğimi yap.
...Hakan FİLİZ..

Geri