ankaralısalih06
Üye
- Ad Soyad
- Salih OZTÜRK
- Meslek
- asker
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bozdumanlıkirli erkek rahmetli şeref ağanın kümesinden, dumanlıkirlillerinin bozlarıyla kırdığı kuşların yavrusudur. (94 ten beri bendeler...) Elvankentte bozbenekli dişi ile bu erkek hariç (daha ufak yavrulardı) çalındı... kendi ellerimle büyüttüm... şükür bugünlere geldi... sağolasın sen de ALLAHA EMANET OL abi...ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:gardaşım kuşların güzel güle güle besle erkeğin soyunu merak ettim eger mahsuru yoksa kimden geldigini söylermisin ALLAHA EMANET OL ŞAFAK
kanadı çekik gözüken bozdumanlı dişinin kanatları tüyde ve son üç kanatta olduğu için kökten makaslıydı... hayvan ayağını kestiğinde uçup canı acıyordu, uçmasın diye makasladım... diğer dişinin ise baş hariç diğerleri makaslıdır...kesinlikle kanat çekmem...polllat' Alıntı:maaşallah kuşlarınız çok güzel duruyo ama bişey dikkatimi çekti sanırım kanadı çekilmiş kuş var :hayir:
oyunu biraz geç açar, (tüyden çıkınca patlatırlar) yavruluklarında yakından atarak oynar, yavruya üfledikten sonra ise uzaktan atıp uzun kaçarlar... seferlerde 1 taban 5 arada ve enson tokatı bağlarlar... sefer esnasında sert, normalde ise yumuşak kanat seslidirler... kümesimda tek soy bunlar var...şusuçi' Alıntı:S.A.Maşallah çok güzel kuşlar ALLAH kazasıs belasıs beslemeyi nasip etsin.Oyun özellikleri hakkında bilgi verebilirmisiniz.Saygılar
zaten bu kuşları birkere gören nerde görse hatırlar abi... sen de bilirsin ki gerçekten güzel kuşlar.. en kısa sürede ararım görüşürüz abi ... ALLAHA EMANET OL...ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:gardaş kuşları tanıdıım için dikkatimi çekti onun için sormuştum bizde yıllarca aynı kuşları besledik ve besliyoruz tanışalım 05354548585 http://www.özelsite.com 05555195790 bende sincanda oturuyorum ALLAHA EMENET OL ŞAFAK
sağolasın kardeşim... bu kuşlar bana şeref amcadan hatıradır... oynamasa bile rahmetlinin hatrına ölene kadar beslerim...Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:S.A Arkadasim..
Maasallah.emegine saglik güle güle besle o zamandan bu zamana dek memnun kalip beslemissin seni tebrik ederim,kuslarin konusunda herseyin gönlünce olmasi dileklerimle bol yavrulu ve saglikli günler dilerim...
Saygilarimla...
* Tahir Kemal BOZOGLU *
teşekkür ederim kardeşim.. allah nasip ederse baharda yavrularının videolarını da koyacağım... inşallah yüzümü kara çıkarmazlar...ksklecan' Alıntı:masallah cok guzel kuslar oyun kusu bunlardır ıste
beğendiğine sevindim, sağolasın... inşallah tanışmak ve görüşmek nasip olur...ECO' Alıntı:Salih bey tebrikler kuşlarınızgayet güzel ve bakımlı oyunlarınıda tahmin edbiliyorum Şeref ağanın kuşlarından 1 erkekte bende var bu sene kırıklarını deneyecem nasip olurasa bende ankaradayım göürmek tanışmak dileğiyle hoşcakalın. [email protected] bu adresten görüşebiliriz isterseniz.