benim damızlık kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankaralısalih06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Salih OZTÜRK
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
kümesimde tek soy kuş besliyorum... bunlar da ana ve babaları... maceraya gerek yok, huyunu suyunu bildiğim kuşlar...

Ekli dosyalar

• 100_1973.JPG
    100_1973.JPG
    2.6 MB · Görüntüleme: 1,138
  • 100_1977.webp
    100_1977.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,130
  • 100_1976.webp
    100_1976.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,112
SLM SALİH KARDEŞİM TŞK EDERİM SİZİN KUŞLARINIZ DA GUZEL ALLAHIM SALIKLI VE BOL YAVRULAR ALMAYI NASİB ETSİN SAYGILAR

birkaç resim daha...

erkek bozdumanlıkirlinin altından çıkanlar...

Ekli dosyalar

• 100_0104.webp
    100_0104.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,172
  • 100_0115.webp
    100_0115.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,187
  • SP_A0140.webp
    SP_A0140.webp
    726.4 KB · Görüntüleme: 1,224
Selam kuşlarınız güzel güle güle besleyin saygılar

masallah dumanlınızı bir hassa beğendim allah bol yavrular almanız dileğiyle sağlıcakla kalın

gardaşım kuşların güzel güle güle besle erkeğin soyunu merak ettim eger mahsuru yoksa kimden geldigini söylermisin ALLAHA EMANET OL ŞAFAK

s.a maşallah kuşlarınız çok güvel bol yawrulu atmacasız günler dilerim

tüm gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

maaşallah kuşlarınız çok güzel duruyo ama bişey dikkatimi çekti sanırım kanadı çekilmiş kuş var :hayir:

ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:
gardaşım kuşların güzel güle güle besle erkeğin soyunu merak ettim eger mahsuru yoksa kimden geldigini söylermisin ALLAHA EMANET OL ŞAFAK
abi bozdumanlıkirli erkek rahmetli şeref ağanın kümesinden, dumanlıkirlillerinin bozlarıyla kırdığı kuşların yavrusudur. (94 ten beri bendeler...) Elvankentte bozbenekli dişi ile bu erkek hariç (daha ufak yavrulardı) çalındı... kendi ellerimle büyüttüm... şükür bugünlere geldi... sağolasın sen de ALLAHA EMANET OL abi...

polllat' Alıntı:
maaşallah kuşlarınız çok güzel duruyo ama bişey dikkatimi çekti sanırım kanadı çekilmiş kuş var :hayir:
kanadı çekik gözüken bozdumanlı dişinin kanatları tüyde ve son üç kanatta olduğu için kökten makaslıydı... hayvan ayağını kestiğinde uçup canı acıyordu, uçmasın diye makasladım... diğer dişinin ise baş hariç diğerleri makaslıdır...kesinlikle kanat çekmem...

S.A.Maşallah çok güzel kuşlar ALLAH kazasıs belasıs beslemeyi nasip etsin.Oyun özellikleri hakkında bilgi verebilirmisiniz.Saygılar

şusuçi' Alıntı:
S.A.Maşallah çok güzel kuşlar ALLAH kazasıs belasıs beslemeyi nasip etsin.Oyun özellikleri hakkında bilgi verebilirmisiniz.Saygılar
oyunu biraz geç açar, (tüyden çıkınca patlatırlar) yavruluklarında yakından atarak oynar, yavruya üfledikten sonra ise uzaktan atıp uzun kaçarlar... seferlerde 1 taban 5 arada ve enson tokatı bağlarlar... sefer esnasında sert, normalde ise yumuşak kanat seslidirler... kümesimda tek soy bunlar var...

S.A.Maşallah oyun özellikleride çok iyiymiş en güzel tarafları bençe geç oyun sökmeleri bu tür kuşlar devamlı oynar ve oyunu oturtuktan sonrada sayibini hiç mahçup etmez.Saygılar

gardaş kuşları tanıdıım için dikkatimi çekti onun için sormuştum bizde yıllarca aynı kuşları besledik ve besliyoruz tanışalım 05354548585 www.kuscusafak.com 05555195790 bende sincanda oturuyorum ALLAHA EMENET OL ŞAFAK

ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:
gardaş kuşları tanıdıım için dikkatimi çekti onun için sormuştum bizde yıllarca aynı kuşları besledik ve besliyoruz tanışalım 05354548585 http://www.özelsite.com 05555195790 bende sincanda oturuyorum ALLAHA EMENET OL ŞAFAK
zaten bu kuşları birkere gören nerde görse hatırlar abi... sen de bilirsin ki gerçekten güzel kuşlar.. en kısa sürede ararım görüşürüz abi ... ALLAHA EMANET OL...

S.A Arkadasim..

Maasallah.emegine saglik güle güle besle o zamandan bu zamana dek memnun kalip beslemissin seni tebrik ederim,kuslarin konusunda herseyin gönlünce olmasi dileklerimle bol yavrulu ve saglikli günler dilerim...

Saygilarimla...

* Tahir Kemal BOZOGLU *

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Arkadasim..

Maasallah.emegine saglik güle güle besle o zamandan bu zamana dek memnun kalip beslemissin seni tebrik ederim,kuslarin konusunda herseyin gönlünce olmasi dileklerimle bol yavrulu ve saglikli günler dilerim...

Saygilarimla...

* Tahir Kemal BOZOGLU *
sağolasın kardeşim... bu kuşlar bana şeref amcadan hatıradır... oynamasa bile rahmetlinin hatrına ölene kadar beslerim...

masallah cok guzel kuslar oyun kusu bunlardır ıste

ksklecan' Alıntı:
masallah cok guzel kuslar oyun kusu bunlardır ıste
teşekkür ederim kardeşim.. allah nasip ederse baharda yavrularının videolarını da koyacağım... inşallah yüzümü kara çıkarmazlar...

Salih bey tebrikler kuşlarınızgayet güzel ve bakımlı oyunlarınıda tahmin edbiliyorum Şeref ağanın kuşlarından 1 erkekte bende var bu sene kırıklarını deneyecem nasip olurasa bende ankaradayım göürmek tanışmak dileğiyle hoşcakalın. [email protected] bu adresten görüşebiliriz isterseniz.

ECO' Alıntı:
Salih bey tebrikler kuşlarınızgayet güzel ve bakımlı oyunlarınıda tahmin edbiliyorum Şeref ağanın kuşlarından 1 erkekte bende var bu sene kırıklarını deneyecem nasip olurasa bende ankaradayım göürmek tanışmak dileğiyle hoşcakalın. [email protected] bu adresten görüşebiliriz isterseniz.
beğendiğine sevindim, sağolasın... inşallah tanışmak ve görüşmek nasip olur...

kuşların hepsı güsel güle güle besle kardeşim saygılar

ana-baba-yavrular birarada...

Ekli dosyalar

• SP_A0380.webp
    SP_A0380.webp
    957.1 KB · Görüntüleme: 953
  • SP_A0381.webp
    SP_A0381.webp
    992.7 KB · Görüntüleme: 922
  • SP_A0385.webp
    SP_A0385.webp
    937 KB · Görüntüleme: 922
devammmmmmmm....

Ekli dosyalar

• SP_A0388.webp
    SP_A0388.webp
    819.8 KB · Görüntüleme: 872
  • SP_A0390.webp
    SP_A0390.webp
    153.7 KB · Görüntüleme: 967
  • SP_A0396.webp
    SP_A0396.webp
    801.3 KB · Görüntüleme: 959
baharda hepimize hayırlı ve bol yavrular...

Ekli dosyalar

• 100_1974.webp
    100_1974.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 984
  • SP_A0397.webp
    SP_A0397.webp
    852.2 KB · Görüntüleme: 990
  • 100_1977.webp
    100_1977.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 931
maşallah güzel kuşlar allah güle güle beslemeyi nasip etsin

Geri