Benim döneklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuğşat kozar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tuğşat kozar
Meslek
spektro oparatörü
İlgi Alanı
Köpekler
sadece paylaşmak istedim kuşlarım bana göre güzel uçuşları ve dönüş stilleri güzel sıkışta dönende var askıda dönende.

Ekli dosyalar

• baska 1.webp
    baska 1.webp
    49.7 KB · Görüntüleme: 1,332
  • akal 2.webp
    akal 2.webp
    34.1 KB · Görüntüleme: 1,288
  • gemlikli.webp
    gemlikli.webp
    37.5 KB · Görüntüleme: 1,292
Merhabalar Tuğşat bey kuşlarının maşallahı var bol yavrular almanı dilerim. Hangi ilde ikamet ediyorsun.
Saygılar...

Teşekkür ederim bütün dönek yetiştiricileriini dediği gibi dönek havada belli eder kendini. Resimleri beğendiğine sevindim ben İzmir- aliağa da ikamet ediyorum yolunuz düşerse beklerim

İzmire gelirsem mutlaka gelmek isterim.. Bol yavrular almanı dilerim
SAYGILAR..

sağol çerkez by; damızlıkta 6çift var siteye sadece 3 resim koya bildim mavi,çakal va galaça (alaca) bu sezon 60 yavru aldım bir çoğu dönüşü buldu damızlığım güzel yavrulara kendileri bakıyorlar maşallah çift çift büyütüyorlar sorun yok yani işallah herkez bu şekilde yavru alır civar il ve ilçelerden geliyor kuşçu arkadaşlar performansları doyurucu dönüşleri güzel doyurucu daire kesiyor herzaman beklerim telefonum mevcut profilimde geldiğinde araman yeter işallah benimde yolum düşerse senin kuşlarını görmek isterim.

selam bende menemende oturuyorum,kuşların dönüşlerini görmek isterim nasıl ulaşırım.

Geri