mesut-1907
Üye
- Ad Soyad
- mesut sönmez
- Meslek
- güvenlik
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kırma derken evet anası babası sarı kafa ama yavruları böyle sarı karı kafada atıyor süt beyez da biraz çalışmam gerekiyor galibamuygun' Alıntı:sarı gemli kırma galiba sarı kafalarla
gemli karakuyruk kelebekle sarı kafa kelebek eşleşmesi sonucumu çıktı demek istedim.mesut-1907' Alıntı:kırma derken evet anası babası sarı kafa ama yavruları böyle sarı karı kafada atıyor süt beyez da biraz çalışmam gerekiyor galibamuygun' Alıntı:sarı gemli kırma galiba sarı kafalarla
yok bu kuşların ana babası aralık ayındaki festivalimizde tombaladan çıkmıştı.dedigim gibi ana baba sarı kafa sanırım soylarında karakuyruk yok ama bi önceki kardeşi bademli sakallıydı.Ama malesef babayı geçen gün kedi kaptı şimdi dua ediyorum yavrulardan biri erkek çıksın diye bakalım kısmet artık.Saygılarmuygun' Alıntı:gemli karakuyruk kelebekle sarı kafa kelebek eşleşmesi sonucumu çıktı demek istedim.mesut-1907' Alıntı:kırma derken evet anası babası sarı kafa ama yavruları böyle sarı karı kafada atıyor süt beyez da biraz çalışmam gerekiyor galibamuygun' Alıntı:sarı gemli kırma galiba sarı kafalarla
İyi dileklerin ve görüşün için teşekkürler Serkan kardeşim senin kuşların yanında benimkiler tabi ki karga...Serkan BONCUK' Alıntı:Maşallah kargalarınız çok güzeller allah tüyleri kadar ömür versin hepsine sar ısakal garga ise mükemmel ötesi
mesut-1907' Alıntı:İyi dileklerin ve görüşün için teşekkürler Serkan kardeşim senin kuşların yanında benimkiler tabi ki karga...Serkan BONCUK' Alıntı:Maşallah kargalarınız çok güzeller allah tüyleri kadar ömür versin hepsine sar ısakal garga ise mükemmel ötesi
a.s öncelikle iyi dileklerin için teşkkür ederim abi ben bandırma da oturuyorum onun için daha tanışma imkanımız olmamıştır herhalde ama siteden takip edebiliyorum sizi,merkezimiz balıkesir de oldugu için arasıra geliyorum bi daha kine inşallah görüşür ve tanışırız kısmetse.Saygılar...poyrazz' Alıntı:s.a maşallah kuşların çok güzel tüyleri kadar çok yavruları ve ömürleri olur inşallah bende balıkesir merkezdeyim bende güvenlikciyim bende güvercinciyim tanışıyormuyuz acaba derneklere gidiyomusun nerde güvenliksin bende denizli dolapcısı ve bir kaç kelebek var ama agırlık dolapcı üstüne inşallah tanışır bir birimizin kuşlarınıda havadada seyretme şansı buluruz hangi mah. oturuyorsun ben paşaalanındaydım toygara taşındım geçenlerde allah gönlüne göre versin allaha emanet ol mesut.