benim kargalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut-1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mesut-1907

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mesut sönmez
Meslek
güvenlik
İlgi Alanı
Kuşlar
bunlarda benim kargalardan kareler

Ekli dosyalar

• Resim 069.webp
    Resim 069.webp
    445.1 KB · Görüntüleme: 1,347
  • Resim 071.jpg
    Resim 071.jpg
    654.5 KB · Görüntüleme: 1,363
  • Resim 073.webp
    Resim 073.webp
    439 KB · Görüntüleme: 1,411
devamı

Ekli dosyalar

• Resim 074.webp
    Resim 074.webp
    488.4 KB · Görüntüleme: 1,371
  • Resim 075.webp
    Resim 075.webp
    362.3 KB · Görüntüleme: 1,321
  • Resim 077.webp
    Resim 077.webp
    399.3 KB · Görüntüleme: 1,399
devamı

Ekli dosyalar

• Resim 080.webp
    Resim 080.webp
    450.9 KB · Görüntüleme: 1,339
  • Resim 081.webp
    Resim 081.webp
    675.7 KB · Görüntüleme: 1,331
  • Resim 082.webp
    Resim 082.webp
    691.6 KB · Görüntüleme: 1,274
devamı

Ekli dosyalar

• Resim 083.webp
    Resim 083.webp
    416.7 KB · Görüntüleme: 1,323
  • Resim 084.webp
    Resim 084.webp
    461.4 KB · Görüntüleme: 1,378
  • Resim 086.webp
    Resim 086.webp
    270.9 KB · Görüntüleme: 1,391
devamı

Ekli dosyalar

• Resim 088.webp
    Resim 088.webp
    385.4 KB · Görüntüleme: 1,393
  • Resim 089.webp
    Resim 089.webp
    343.2 KB · Görüntüleme: 1,366
  • Resim 090.webp
    Resim 090.webp
    371.1 KB · Görüntüleme: 1,369
devamı

Ekli dosyalar

• Resim 091.webp
    Resim 091.webp
    485.4 KB · Görüntüleme: 1,352
  • Resim 092.webp
    Resim 092.webp
    403.3 KB · Görüntüleme: 1,409
  • Resim 093.webp
    Resim 093.webp
    529.6 KB · Görüntüleme: 1,394
Tüyleri kadar ömürleri olsun sarı kargada ilk defa gördüm :hhh:

Böyle kargalara can kurban... Allah ağız tadıyla besleyip-uçurmayı nasip etsin.

sarı gemli kırma galiba sarı kafalarla

Maşallah kargalarınız çok güzeller allah tüyleri kadar ömür versin hepsine :D sar ısakal garga ise mükemmel ötesi

Maşallah.Allah güle güle beslemeyi nasip etsin...

muygun' Alıntı:
kırma derken evet anası babası sarı kafa ama yavruları böyle sarı karı kafada atıyor süt beyez da biraz çalışmam gerekiyor galiba

mesut-1907' Alıntı:
muygun' Alıntı:
kırma derken evet anası babası sarı kafa ama yavruları böyle sarı karı kafada atıyor süt beyez da biraz çalışmam gerekiyor galiba
gemli karakuyruk kelebekle sarı kafa kelebek eşleşmesi sonucumu çıktı demek istedim.

muygun' Alıntı:
mesut-1907' Alıntı:
muygun' Alıntı:
gemli karakuyruk kelebekle sarı kafa kelebek eşleşmesi sonucumu çıktı demek istedim.
yok bu kuşların ana babası aralık ayındaki festivalimizde tombaladan çıkmıştı.dedigim gibi ana baba sarı kafa sanırım soylarında karakuyruk yok ama bi önceki kardeşi bademli sakallıydı.Ama malesef babayı geçen gün kedi kaptı şimdi dua ediyorum yavrulardan biri erkek çıksın diye bakalım kısmet artık.Saygılar

Serkan BONCUK' Alıntı:
Maşallah kargalarınız çok güzeller allah tüyleri kadar ömür versin hepsine :D sar ısakal garga ise mükemmel ötesi
İyi dileklerin ve görüşün için teşekkürler Serkan kardeşim senin kuşların yanında benimkiler tabi ki karga...

mesut-1907' Alıntı:
Serkan BONCUK' Alıntı:
İyi dileklerin ve görüşün için teşekkürler Serkan kardeşim senin kuşların yanında benimkiler tabi ki karga...

Est. abi herkezin kuşu kendine güzeldir seninkilerde muhteşemler allahım herkezin gönlüne göre kuş beslemeyyi nasip etsin

s.a maşallah kuşların çok güzel tüyleri kadar çok yavruları ve ömürleri olur inşallah bende balıkesir merkezdeyim bende güvenlikciyim bende güvercinciyim tanışıyormuyuz acaba derneklere gidiyomusun nerde güvenliksin bende denizli dolapcısı ve bir kaç kelebek var ama agırlık dolapcı üstüne inşallah tanışır bir birimizin kuşlarınıda havadada seyretme şansı buluruz hangi mah. oturuyorsun ben paşaalanındaydım toygara taşındım geçenlerde allah gönlüne göre versin allaha emanet ol mesut.

KELEBEKTEN ANLAMAM AMA GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR..

poyrazz' Alıntı:
s.a maşallah kuşların çok güzel tüyleri kadar çok yavruları ve ömürleri olur inşallah bende balıkesir merkezdeyim bende güvenlikciyim bende güvercinciyim tanışıyormuyuz acaba derneklere gidiyomusun nerde güvenliksin bende denizli dolapcısı ve bir kaç kelebek var ama agırlık dolapcı üstüne inşallah tanışır bir birimizin kuşlarınıda havadada seyretme şansı buluruz hangi mah. oturuyorsun ben paşaalanındaydım toygara taşındım geçenlerde allah gönlüne göre versin allaha emanet ol mesut.
a.s öncelikle iyi dileklerin için teşkkür ederim abi ben bandırma da oturuyorum onun için daha tanışma imkanımız olmamıştır herhalde ama siteden takip edebiliyorum sizi,merkezimiz balıkesir de oldugu için arasıra geliyorum bi daha kine inşallah görüşür ve tanışırız kısmetse.Saygılar...

Allah nazardan saklasın.. Allah herkese böyle karga nasip etsin.. Bbol ayvrulu, kazasız belasız sezonlar dilerim..

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

MAAŞALLAHKARDEŞİM EMEKLERİNE SAĞLIK DİYORUM GERÇEKTEN SAĞLIKLI VE GÜZEL KUŞLAR GÜLEGÜLE BESLE HEPSİ AYRIBİR GÜZELLİKTE N ÇAKIR.

güzel kuşlar blader allah can pekliği versin ne gargalar var piyasada ....

Geri