Benim kendi av köpeklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MardinciBero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkan
Meslek
Ünal
İlgi Alanı
Kuşlar
kendi yetiştirmem alman pointerım,eşi ve yavruları şu an elimde değildir kafasına saçma geldi ve kaybettik :hungur:

Ekli dosyalar

• görüntü1.webp
    görüntü1.webp
    23.1 KB · Görüntüleme: 1,625
  • görüntü2.webp
    görüntü2.webp
    29.3 KB · Görüntüleme: 1,534
eşi ve yeni doğan yavruları yavrular 2 hafta önce doğdu

Ekli dosyalar

• görüntü3.webp
    görüntü3.webp
    26.9 KB · Görüntüleme: 1,546
  • görüntü4.webp
    görüntü4.webp
    25.9 KB · Görüntüleme: 1,608
çatalburun kendisi gene kendi yetiştirmem ama şu an sakat sol arka bacağı kırık

Ekli dosyalar

keklik avında ilk resmini koyduğum köpeğimle süperdiler ama grup dağıldı biri ölü biri sakat

çok üzücü benimde bir karayaka kangalım wardı boyu 98 cmydi ama 2 gn köyde köpeqe bakmadım bi baktım qeldiqimde köpek ormannda ölü :(:(

6 yavru var 4 dişi 2 erkek

Bu resimlerin tamamı sizemi ait.
Artı ben resimlerde alman pointer görmedim. :) Köpekler kurhzaar.

abi biri öldü diğeri sakat verdim dişi ve yavrular bende secereleri var german pointer diye geçiyor adları van louis değişik bir şey

MardinciBero' Alıntı:
abi biri öldü diğeri sakat verdim dişi ve yavrular bende secereleri var german pointer diye geçiyor adları van louis değişik bir şey
berkan sen nerede oturuyon

yavruların secereleri bulunmamaktadır hem dişi hem erkek secerelerinde german pointer diye geçip adları van louis buckenhgham gibi değişik adları bulunur kafasında pürüz olanlar sahip olmam hakkında istanbul küçükçekmece kanarya da oturuyorum gelecekler mesaj atsın hem kuşlarımı gösterir hem köpeklerimi

Köpekler hakkında bilgi verirsen ne iş yaparlar bilmeyenler olabilir biraz anlat yani

arkadaşlar aslında çiftlik gibi yapacaktım cins köpekler üretecektim ama olmadı bozerım Duman,dobermanım Ateş,yen aldığım dişi doberman ve bugün aldığım 2 av köpeği yavrusu harici hepsi silivri aracılığı ile yunanistana satılmıştır

cok üzücü bir durum inşallah iyileşir ama gercekten cok güzel köpekler yavrularda inşallah saglıklı büyürler

Geri