mirocu
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selam değerli dostum..evet verdiğin ölçüler hemen hemen yakın ölçüler dir.. 3 kümesin içi 3 metrekare civarında tek kümesim ise ufak bırakılmış revir olarak kullanılmaktadır..şu an diğer ufak kümesin de salması mevcuttur....ben şunu anlamadım neden neden güzel fakat dedikten sonra fakatın ifadesini açmadınız..şimdi değerli kardeşim kümesin sırtı kuzeye bakıyor yani duman savuracak rüzgar resmi çektiğim yöne gelmektedir..kümesime duman girmiyor ..yinede ilgine teşekkürler..tengelli' Alıntı:kümeslerininz güzel fakat en yüksek yeri 160cm en alcak yeri 120cm gözüküyor resimden
catıdada 2 tane baca gözüküyor kulllanılan ayrı yerlerde ve bunlar kümeslerin temiz hava giriş mesafesi yüksekliğinde kışın bunlar yanarken duman hiçmi kümese dolmuyor ben onu merak ettim doluyorsa nasıl bir önlem alıp bunu cözdünüz onu bilmek isterim
kuscuyum_45' Alıntı:çok güsel kümesin war allah kuşlarına nazar değmesin
KUBİLAY saygılarımla......
123_123' Alıntı:senin gibi abimize de zaten böle bir kümes yakışırdı bol yavrulu iyi uçurmalı sezonlar dilerim
fatih Eroğlu' Alıntı:Abi paylaşım için teşekkürler.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon.
EFE_' Alıntı:Baca fikri havalandırma acısından guzel, özellikle boyle 4 tarafı kapalı oda seklındekı kumesler ıcın ancak baca tehlikeli degıl mi?
SANSAR o bacadan girip kuşların hepsini mahveder. Bacayı telle kapatırsak olabilir tabi.
Kumsaz' Alıntı:abi kümeslerin gezel salmanda bi o kadar güzel inşallah bu salmaya yakışacak yavrular alırsın kuşlarından bi ara da kuşlarının yakından fotolarını koyarsan sevinirim abi ama gercekten cok güzel bir kümes
perfüzyonist' Alıntı:Hakan kardeş, kümese baca fikrin çok yerinde... Ben de baca yapacağım... Umarım o zaman burada olursun ve beraber yaparız. Selamlar.