BENİM KUŞLARIM VE KÜMESİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icessberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 926

icessberg

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Gülhan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0488.webp
    Fotoğraf0488.webp
    370.6 KB · Görüntüleme: 715
  • Fotoğraf0569.webp
    Fotoğraf0569.webp
    350.4 KB · Görüntüleme: 617
  • Fotoğraf0568.webp
    Fotoğraf0568.webp
    251.3 KB · Görüntüleme: 709
Yumurtada

Diğer Çiftim

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0570.webp
    Fotoğraf0570.webp
    666 KB · Görüntüleme: 697
  • Fotoğraf0535.webp
    Fotoğraf0535.webp
    217.9 KB · Görüntüleme: 678
  • Fotoğraf0453.webp
    Fotoğraf0453.webp
    440.5 KB · Görüntüleme: 670
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0473.webp
    Fotoğraf0473.webp
    239.8 KB · Görüntüleme: 665
  • Fotoğraf0561.webp
    Fotoğraf0561.webp
    285.5 KB · Görüntüleme: 686
  • Fotoğraf0332.webp
    Fotoğraf0332.webp
    246.6 KB · Görüntüleme: 672
VE SON OLARAK YUVAM YUVAMIN ICINİN YAN TARAFLARI KARANLIK KALDIGINDAN YUMURTALARI VE YATAN KUSU CEKEMEDM AYNI ZAMANDADA YUVANIN İÇİNİDE...AMÖTÖR OLARAK BESLEDİĞİMİ SÖLEYİM STRES ATMAK VE HASTALIK VAR.. ŞU AN BU İMKANLARLA BESLİYORUM UMARIM İLERLEYEN ZAMANLARDA DAHA İYİ İMKANLARDA DAHA GÜZEL KUŞLARI BESLERİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİMM.SAYGILARIMLA..

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0336.webp
    Fotoğraf0336.webp
    291.7 KB · Görüntüleme: 684
  • Fotoğraf0577.webp
    Fotoğraf0577.webp
    325.6 KB · Görüntüleme: 674
  • Fotoğraf0578.webp
    Fotoğraf0578.webp
    333.2 KB · Görüntüleme: 693
Maşallah kuşlar güzel , çatıda heralde kümes?

ama resimleri neden yan ekledin kardeş valla boynum ağrıdı sola eğilip bakmaktan :))

nasıl uçurabiliyor musun orada? yoksa damdan dama mı geziyorlar.

saygılar.

RadiKEL' Alıntı:
Maşallah kuşlar güzel , çatıda heralde kümes?

ama resimleri neden yan ekledin kardeş valla boynum ağrıdı sola eğilip bakmaktan :))

nasıl uçurabiliyor musun orada? yoksa damdan dama mı geziyorlar.

saygılar.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim evet kuşlara çatıda bakıyorum..Fotoğrafları yükledikten sonra yan oldugunu anladım kusura bakmayın :)

Su an ilk resimlerdeki çiftler yeni olduğundan onları uçurmuyorum..Diğer çiftinde yumurtası olduğundan dişiyi salmıyorum pek hem dişinin kanadında ur vardı ondan kurtuldu pek yormak istemiyorum..Erkek gökü salıyorum dediğin gibi doğru karşıki çatıya gidiyor takla atmaya çalışıyor beceremiyor yavrular büyüsün dişisiyle birlikte salıcam uçar uçmaz uçmazsa artık yavrulara döneceğim ....Ama diğer çiftteki dişi izleyerek aldım güzel oyun yapıyordu umarım bendede devam eder..

Terasın 2 tarafında uçmaları içinbüyük boşluklar var orlardan salıyorum orlardan geri geliyorlar

Saygılarımla

Uçurmak için zor bir yer ama inşallah şöyle tatmin edici uzun uçanlar çıkar. Çünkü bu kuşların en keyifli yanları onları uçarken izlemek şöyle yarım saat bile uçması hoş bir duygu. Allah kolaylık versin kardeşim ,
saygılar.

RadiKEL' Alıntı:
Uçurmak için zor bir yer ama inşallah şöyle tatmin edici uzun uçanlar çıkar. Çünkü bu kuşların en keyifli yanları onları uçarken izlemek şöyle yarım saat bile uçması hoş bir duygu. Allah kolaylık versin kardeşim ,
saygılar.

Teşekkürler..Ama bırak yarım saati daha 1 dakika uçtuğunu görmedm..yavrular nasıl olur bilmem :))

kuşların güzel yavrularda yavrularda güzel inşallah dilediğince oynarlar
saygılar

mazidenbiri' Alıntı:
kuşların güzel yavrularda yavrularda güzel inşallah dilediğince oynarlar
saygılar

Teşekkür ettim yorumun için..Anne Ve babaları Yatmaya alışmıs istediğim verimi alamıyorum ama umarım yavrularını iyi bir eğitimle uzun uçuslara hazırlarım.

Geri