benim kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan37_37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan özkan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Seçiniz
Değerli kuşçu abilerim ve kardeşlerim.Ben kuşçuluğa başlayalı 1.5 ay oldu.Kümesimi ve Kuşlarımı Göstermek istedim.Değerli kuşçu abilerimden yorum bekliyorum.Kuşlarımın hiç bir sağlık problemi yoktur.Şuan 2 yavrum var onların üstünde sabuni yatıyor.Birde Sağ altta miskim var o hasta bir türlü iyileştiremiyorum.Topal yürüyo hiç uçmuyo.Değerli abilerim hem soruma yanıt hemde kuşlarıma ve kümesime yorum yaparsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• DSC00553.webp
    DSC00553.webp
    112.4 KB · Görüntüleme: 1,645
  • DSC00558.webp
    DSC00558.webp
    77.7 KB · Görüntüleme: 1,675
gökhan kardeşim kümesin temiz ve sağlıklı görünüyor allah bol yavru almayı ve uçurmayı nasip etsin alt tabana kum atman iyi olmuş hem temizlik açısından hem kuşların paçaları kırılmamasını sağlıyor.Bu arada kuşlarınında maşallahı var

evet ama bence fazla cinsleri bir araya sokmamaya dikkat et kuşların temiz ve saglıklı duruyor .birde ben samsunda güvercin bulupta satın alabilsem

abi sağalun ama benim altta gördüğünüz gibi miskim var.topal uçamıyo nasıl iyileştirebilirim.bunada yanıt verirmisiniz

güzel kuşlar

taklacılar çok asil ve güzel kuşlar .inşallah gönlünce uçurup keyif alırsın.

dostum topallyn kuşun baştan beri mi yoksa sende mi oldu Birde ayağına dikkat et dıştan bi yaralanma belrtisi varmı biraz acıkca yazarsan yardımcı olurz belki

duz yerde saman felan sık olmayınca cıkan yawrunun ayakları dedın gibi olabilir.

Geri