benim kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smile
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

smile

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismail akyol
Meslek
memur
İlgi Alanı
Köpekler
arkadaşlar inşallah gözlerinize hitab edebilmişimdir

Ekli dosyalar

• Görüntü036.webp
    Görüntü036.webp
    235.4 KB · Görüntüleme: 1,874
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü003.webp
    Görüntü003.webp
    6.8 KB · Görüntüleme: 1,878
  • Görüntü035.webp
    Görüntü035.webp
    8.2 KB · Görüntüleme: 1,876
sağol ömer kardeşim :tamam:

yeni sezon yavrularım Erkek Yavru

Ekli dosyalar

• Görüntü006.webp
    Görüntü006.webp
    10.6 KB · Görüntüleme: 1,714
Dişi Yavru Sanırım Buda Erkek Olacak

Ekli dosyalar

• Görüntü017.webp
    Görüntü017.webp
    44.3 KB · Görüntüleme: 1,626
  • Görüntü018.webp
    Görüntü018.webp
    48.4 KB · Görüntüleme: 1,683
Arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum inşallah beyenmişsinizdir

Maşallah guzel kuşlar yavru olan dişi daha çok hoşuma gitti.Bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle saygıalr.

teşekkürler fatih bey dilekleriniz için sizede bol yavrulu ve sağlıklı bir sezon dileklerimle

teşekkür ederim hasan kardeşim sanada bol yavrulu ve sağlıklı bir sezon diliyorum

S.a İsmail bey ,bazı kişiler kuş resimlerini fotoşopla düzeltip yayınlıyor,fakat seninki tam tersi daha flu resimlerle göstermişsin buna rağmen kuşların güzelliği çok belirgin maşallah. güle güle besle ve uçur

TEŞEKKÜR EDERİM ORHAN BEY A.S. ALLAH BU KUŞLARI BULMAMA SEBEP OLANLARDAN BOL BOL RAZI OLSUN
EVET KUŞLARIM GERÇEKTENDE HAVADA DAHA GÜZEL İNŞALLAH Bİ GÜN SİZE HAVADAKİ PERFORMANSINI DA GÖSTEREBİLİRİM
AMA DAHA TAM EĞİTEMEDİK İNŞALLAH EĞİTİNCE PERFORMANSLARI ÇOK DAHA İYİ OLACAK

[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü036.webp
    Görüntü036.webp
    235.5 KB · Görüntüleme: 1,096
Maşallah abi kuşların genel anlamda güzel gözüküyolar. Emeğine sağlık.. Ama ben döneklerde kostüme de önem verdiğim için dişi yavrunu beğenmedim. Fakat İlk fotoğraftaki erkek güzel gözüküyor. Bol sağlıklı yavru almanız dileğiyle..

KUŞLARINIZA MAŞALLAH DEMEK İSTİYORUM.
KUŞLARINIZ GÜZEL , AYRICA UÇUŞ GÖRSELLİĞİ DE OLDUKLARINI DÜŞÜNÜ
YORUM.

BİZ BÜYÜKLERİN ÖRNEK OLMASI AÇISINDAN , ELEŞTİRİ KABUL ETMEYİN LÜTFEN;
SULUK VE YEMLİK KULLANMALIYIZ. YUVALARIMIZA DA DAHA ÖZEN GÖSTERİP, TEMİZ OLMALARINA DİKKAT ETMELİYİZ. SEVGİLERİMLE..

TEŞEKKÜR EDERİM ABİ TABİ DİKKATE ALIRIZ ZATEN O FOTO İLK BAŞLADIĞIM ZAMANLARDAKİ FOTOĞRAFTI ŞU ANDA YEMLİK VE SULUK KULLANIYORUM. AYRICA ELEŞTİRİLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Maşallah abi kuşların genel anlamda güzel gözüküyolar. Emeğine sağlık.. Ama ben döneklerde kostüme de önem verdiğim için dişi yavrunu beğenmedim. Fakat İlk fotoğraftaki erkek güzel gözüküyor. Bol sağlıklı yavru almanız dileğiyle..

Teşekkür ederim kardeşim allah bütün kuşçu dostlarımıza sağlıklı ve bol yavru versin.

Arkadaşlar güvercinlerimden birinin bacağı kırıldı bnunun için ne yapmalıyım
:hungur:

Geri