benim kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELKIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ELKIR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilker altunbaş
Meslek
elektrikçi
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü044.webp
    Görüntü044.webp
    161.4 KB · Görüntüleme: 1,787
Allah iyi günlerde beslemeyi nasip etsin abi :hhh:

sağolasın amin cümlemizinde inşallah allah hırsızlardan yırtıcılardan ve kemirgenlerden korusun inşallah

MAŞALLAH ..İLKER GÜLE GÜLE BESLE ARKADAŞIM..GÖNLÜNCE OLSUNLAR İNŞALLAH. :slm:

çok sağolasın türker abi çok sağolasın dursun en güzellerine sizler layıksınız

çok sağolasın esat

tebrikler

İlker can Avatar'da güzel olmuş hayırlı olsun. kuşlarında yakışır kardeşe tüylerince hayrını gör :tamam:

İlker karala yavru bunun yavrusu sanırım yanlış görmedimse tabi ucur bunu bakalım inş güzel cıkacak. Her şey gönlünce olsun

Merhaba, Kuyruğu beyazın performansını çok merak ettim. Oldukça yapılı, Sanırım kısa ama sert yapar diye düşünüyorum.

MEHMET618' Alıntı:
Merhaba, Kuyruğu beyazın performansını çok merak ettim. Oldukça yapılı, Sanırım kısa ama sert yapar diye düşünüyorum.
kuyruğu beyaz olan kuş bana bir arkadaşımdan hediye geldi aynı soydan sürekli yavru alıyormuş damarı çok güzel yalnız bu kuşu uçurdum 4 günde taklayı söktü 5. gün öğleden sonra sık taklaya girdi bir daha da uçuramadım dediğin gibi çok sert yumuşak bir dişiyle eş yaptım ama bir türlü yavru alamadım 2 yıldan beride bende Türker abinin yumurtlamayan dişiler için verdiği ilaç yöntemini bunlar üzerinde uyguluyorum henüz 3 gün oldu inşallah bir çift yavrusunu almak nasip olur

[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü012.webp
    Görüntü012.webp
    36.6 KB · Görüntüleme: 1,051
ELKIR' Alıntı:
MEHMET618' Alıntı:
kuyruğu beyaz olan kuş bana bir arkadaşımdan hediye geldi aynı soydan sürekli yavru alıyormuş damarı çok güzel yalnız bu kuşu uçurdum 4 günde taklayı söktü 5. gün öğleden sonra sık taklaya girdi bir daha da uçuramadım dediğin gibi çok sert yumuşak bir dişiyle eş yaptım ama bir türlü yavru alamadım 2 yıldan beride bende Türker abinin yumurtlamayan dişiler için verdiği ilaç yöntemini bunlar üzerinde uyguluyorum henüz 3 gün oldu inşallah bir çift yavrusunu almak nasip olur
BU YAVRULAR KUYRUĞU BEYAZ OLAN ÇAKMAKLININ İLK YAVRULARIDIR İNŞALLAH ÖLMEZ SAĞ KALIRLARSA OYUN SONUNDAKİ VİDEOLARINIDA PAYLAŞIRIM

Canım kardeşim tüyleri kadar hayırlarını görürsün inşallah selamlar.

Geri