ELKIR
Üye
- Ad Soyad
- ilker altunbaş
- Meslek
- elektrikçi
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuyruğu beyaz olan kuş bana bir arkadaşımdan hediye geldi aynı soydan sürekli yavru alıyormuş damarı çok güzel yalnız bu kuşu uçurdum 4 günde taklayı söktü 5. gün öğleden sonra sık taklaya girdi bir daha da uçuramadım dediğin gibi çok sert yumuşak bir dişiyle eş yaptım ama bir türlü yavru alamadım 2 yıldan beride bende Türker abinin yumurtlamayan dişiler için verdiği ilaç yöntemini bunlar üzerinde uyguluyorum henüz 3 gün oldu inşallah bir çift yavrusunu almak nasip olurMEHMET618' Alıntı:Merhaba, Kuyruğu beyazın performansını çok merak ettim. Oldukça yapılı, Sanırım kısa ama sert yapar diye düşünüyorum.
BU YAVRULAR KUYRUĞU BEYAZ OLAN ÇAKMAKLININ İLK YAVRULARIDIR İNŞALLAH ÖLMEZ SAĞ KALIRLARSA OYUN SONUNDAKİ VİDEOLARINIDA PAYLAŞIRIMELKIR' Alıntı:kuyruğu beyaz olan kuş bana bir arkadaşımdan hediye geldi aynı soydan sürekli yavru alıyormuş damarı çok güzel yalnız bu kuşu uçurdum 4 günde taklayı söktü 5. gün öğleden sonra sık taklaya girdi bir daha da uçuramadım dediğin gibi çok sert yumuşak bir dişiyle eş yaptım ama bir türlü yavru alamadım 2 yıldan beride bende Türker abinin yumurtlamayan dişiler için verdiği ilaç yöntemini bunlar üzerinde uyguluyorum henüz 3 gün oldu inşallah bir çift yavrusunu almak nasip olurMEHMET618' Alıntı:Merhaba, Kuyruğu beyazın performansını çok merak ettim. Oldukça yapılı, Sanırım kısa ama sert yapar diye düşünüyorum.
TEŞEKKÜRLER AHMET ABİgencoahmet' Alıntı:Canım kardeşim tüyleri kadar hayırlarını görürsün inşallah selamlar.