benim mermeri ler (betonlar)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et

arkadaşlar ben mermeri özelliklerin den inanın pek anlamam ama bunlarda benim hoşuma gidiyor

Selamlar. Maşallah ali hakan bey çok güzel taklacılar. Birde göğüsleri sarı olsaydı daha da güzel olurdu. Ama perçemleri ve takkeleri çok güzel. Allah bol yavrular almanızı nasip etsin.
Paylaştığınız İçin teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

perçemleri ve tepeleri ksenlikle kusursuz allah bol yavru aldırsın. maşallah.

Maasallah bol bol yavru almalar ins...

bu tür kuşlarından satılık varmı?

perçemleri ve tepeleri ksenlikle kusursuz allah bol yavru aldırsın maşallah[isikli][/isikli]

Selamlar...

Ali Bey, kuşlar gerçekten kostüm olarak mükemmel, Allah (C.C) nazarlardan saklasın, sahibine bağışlasın. Ben bir de oyunları hakkında bilgi vermenizi isteyecektim mümkünse.

selam iyi dileklerin için teşekkürler dostum..kuşlar oyunlu ama seferli değiller..

basoglanh' Alıntı:
Selamlar. Maşallah ali hakan bey çok güzel taklacılar. Birde göğüsleri sarı olsaydı daha da güzel olurdu. Ama perçemleri ve takkeleri çok güzel. Allah bol yavrular almanızı nasip etsin.
Paylaştığınız İçin teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

hüseyin bunlar beton.eğer resim beni aldatmıyorsa o yüzden onların göğsü mermeri gibi sarı olmaz.

Ali bey kuşlarınız çok güzeller.güle güle besleyin.

Arkadaşlar bu kuşlar Aksaray kuşudur.Kalemsiz silik olarak bilinirler.Takke perçem ve perçemli olarak Aksaray ilimizde bol miktarda bulabilirsiniz.Bunlara beton dendiğini ilk defa duyuyorum,ayrıca mermerilerle de alakası olmayan kuşlardır.
selamlar

Levent bey bende aksaray kuşu olduğunu ilk defa duydum.
Ama genel olarak beton,betoni deni bu kuşlara yani bir çok kişi böyle bilir.

selam değerli dostlar..beton olarak andığım bu kuşlların aksaray bölgesin den çıktığını duydum fakat çift tepe olarak çok fazla olmadığını biliyorum..yanılabilirim.. mermeri derken de bu kuşlara çeşitli yorumlarla isim fırtınasına yol açmak değil sadece renk olarak mermer e benzediği için mermeri dedim..ama bu kuşlara beton dendiğini biliyorum..beton denin cede ne tür kuştan bahsedildiğini anlıyorum ..saygılar

güzel kuşlarmış aynısından bir çift de bende var
ama ben mermeri demeyi tercih etmiyorum bizim burda bunkara daha cok silik acık diyorlar
ama yöreden yöreye değişebilir

ELEMİM

slm arkadaslar
Bu kuslar yuzde yuz aksaray siligi mermeri ile alakasi yok
siliklerden bende bir ara besledim cok guzel kuslardir
gule gule besle arkadasim
SAYGILAR

çok teşekkürler dostlar şunu anladım türü mardin..ister silik densin ister beton isterse mermeri ..yöresel tabirlerin çok olması demek her yörede biliniyor olması dır bu da beni çok sevindirdi.saygılar..

coster merhaba ;
benim elimde tek dişi var şu anda mermeri istersen eğer konusalım,fotosunu koycam bugün saygılarımla...

maşallah güzel kuşlar allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

Geri