benim oyun kargaları (fotolar 4. sayfada)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

kuşçu26

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Samet Dönmez
Meslek
Laborant ama işsiz bi laborant
İlgi Alanı
grnt000hu7.jpg

arapakkuyruklarımdan zümrüt olan urfa ırkı bi kuştur kendini uçurmaya korkuyoz her uçuşunda kümese konamadı yoldan dağdan yakalayıp getirdim

mardinakmaklvg1.jpg

çakmaklım ankaradan geldi oyun açtırmaya çalışıyom ama pek oynuyacak gibi davranmıyo

akmaklkbozpy5.jpg

bunların ikiside urfadan aldım boz olanı hakikatli kuştur diğerini atmacaya kaptırdım

719yapansd1.jpg

miski çok erken oyun açtı korkarım oyunu uzun sürmez

bozztp8.jpg

bozzzgq5.jpg

2202208074du0.jpg

2202008075eb9.jpg

ankara boz dişi

sc00155kh1.jpg

erkek sarıkır 4-4 oranlı 14 kuyruk

http://www.youtube.com/watch?v=HI5ZnSvq5I
buda nacizane videosu

dsc00109mt7.jpg

sezonu açtık ilk yavrular geliyolar inşallah uçurup oynatmayıda görürüm
anne ve yavrular kucak kucağa yatıyolar

ds00110ul7.jpg

bu erkek kuşun 88 sefer fotosunu çektim ama bıkıp bırakamadım hala

dsc00170je8.jpg

düz dişi arap

dsc00168ya9.jpg

erkek akkuyruk ile arap dişi

dc00223yp7.jpg

yeni evli çiftler

dsc0166lf4.jpg

duruşu bi başka nazlı dişimin

bikaç kuşumu koyabildim şimdilik kuşlarımın paçaları şuanda kısa görünmektedir fakat paçaları kırık olduğundan çektim en iyisi sizlerin olsun

Re: benim urfalı oyun kuşlarım

kuşların güzel satıyon mu? alıcam bende 7 tane oynak var 8 tane olsun diyom zaten dende yeni üyeyim by gorüsürüz

dolapci_bosnak kardeşim sağolasın.isminden anladığım kadarıyla dolapçı beslemektesin.pek anlamam onlardan onun için en iyisi sizlerin olsun diyorum

koray_miski kardeşim kusra bakma satılık kuşum yok inşallah daha iyilerini bulursun

kalın sağlıcakla

arkadaşım kuşların çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar.maşallah diyelim nazar değmesin.hele araplara bittim tek kelimeyle.

sağolasın ömer kardeşim.oyun kuşuna gönül verdim elimde bunlar oluştu.en iyileri sizlerin olsun

Aramıza hoşgeldiniz öncelikle sevgili kuşçu26.Maşallah çeşitli taklacı ırklarınız var,hepside birbirinden güzel,özellikle araplar çok hoşuma gitti.Kuyruk beyaz telekleri kaç adet acaba? öğrenebilirmiyim,Allah bol ve sağlıklı nesiller elde etmenizi sağlasın.

selam ben kastamonulu fikri usta maşallah kuşların çok güzel severek besledigin belli

gökhan kardeşim öncelikle hoşbulduksağolasın arap kuşumun kuyruk fekleri 4-4 siyah orta 4 beyazdır 12 kuyruktur.miskininde 4-4 sarı 14 kuyruktur.beyendiğine sevindim sağolasın

fikri usta sağolasın.kuşlara kendimden iyi bakmaya çalışıyom.
kalın sağlıcakla.sizlere en iyileri nasip olur inşallah.

Ben bu araplardan 2 yıl önce baya bir besledim.En büyük idealim bu araplarda tam beyaz telek kuyruk kuşlar almaktı.Aşağıda resmini yayımladığım kuşlarım 12 telek ve 8 tanesi bayaz kuyruklarında.Malesef sansar faciasından dolayı bu kuşlarımı kaybettim,eğer yaşasalardı inanıyorum ki tam telek beyaz kuyruk yavrular alıcaktım Allahın izniyle,ancak olmadı,Allah sizin kuşlarınıza bol ömürler ve yavrular versin.

Ekli dosyalar

• Akkuyruk dişi.jpg
    Akkuyruk dişi.jpg
    61.5 KB · Görüntüleme: 2,948
  • Goruntu(542).jpg
    Goruntu(542).jpg
    53.5 KB · Görüntüleme: 2,986

kuşlarınız gerçekten harikalar allah nazardan saklasın ama benim bi sorum olucak ben kuş besleme konusunda daha çok yeniyimde "oyun açmak" tam olarak ne demek ???? cevap verirseniz gerçekten çok mutlu olurum

saygılarımla kutay

gökhan kardeşim herşeyin hayırlısı olur.tam beyaz kuyrukta yakışmıyo bu kuşlara nedense.onuda gördüm.sağlık olsun.

kutay kardeim bizim beslediğimiz kuşlar performans oyun kuşudur.takla atan kuşu görmüşşündür sağda solda rastgelke atar durur.bizim beslediklerimiz bi terbiye altınbda sürekli aynı yere eğilerek düz bi şekilde havala dik olarak 30-40 metre fışkırarak 8-10 takla atması ve bunu her 15 dakkada 1,5-2 saat yapmasıdır.
bu şeklilde bilgisayarda anlatmakla olmaz bunlar.youtube de videoları var bazı iyi kuşlar var ve en önemlisi kendine bi usta seç senden büyük eski kuş besleyenlerden.ona herşeyi kaparsın

önnerileriniz için çok teşekkürler önerilerinizi uygulayacagımdan emin olabilirsiniz

kutay kardeşim yanlış anlama her adamla kuş almaya gitme.kuştan anlayan biriyle al.ve ilk öğrenme zamanlarında kuşların iyi olmasın.kötü kuşla başla ki nasıl beslenir hastalıkta ne yapılır? bunları biraz kavradıktan sonra yakınından bi kuşçuya git ve ondan bilgi al.iyi kuşlar zamanla eline geçecektir.

aramıza hoşgeldin abi arap'a bayıldım süper

hoşbulduk sağolasın kardeş.ben güvercinle bu kadar ilgilenen bi site daha görmedim.hepinize teşekkür ederim.çok güzel bi ortam.

kuşlarının çok güzel oyun kuşu besleyen fazla yok sanıyordum. araplar eskilerin en iyi kuşlarıydı ama modayı takip edenler beslemeyi bıraktı. iyi ki zevkine besleyen birisin inş. full beyaz ak kuyruk alırsın.

fevzi kardeşim sağolasın kuşlara söylediklerin için.evet bi zamanlar araplar modaydı ama renk için beslenmektelerdi.ben 2 senedir arap beslerim ama renki için değil oyunu içindir.çünkü şebabı pek sevmem diyecem hiç sevmem nedense alışamadım içim ısınmadı şebablara.elimde kurenkler var şebab diyolar ama ben uçurup oynatıyom bunları.uçan en kötü kuş, uçmayan en iyi kuştan iyidir derler.oyun yönünden araplara herzaman güvenirim ve onlarda güvenimi boşa çıkarmazlar.bu zamanda oynayan arap bulmak biraz zor.onun için elimde herzaman bulunur.kal sağlıcakla.

evet şu zamana kadar gördüğüm iyi oyun yapan kuşların çoğu arap ve göklerden oluşmuştur.renk kuşuna önem vermiyorsunuz ama sabuniniz renk bakımından da çok güzel bunun yanında güzel bir oyunuda varsa onu kimse tutamaz.

ömer kardeşim sağolasın.renk kuşuna önem vermem hatta sevmem bile.sarıkırlar oyunlu oldukları için kümesimde duruyo.şu zamanda sarıkırın oynayanı biraz kafa kurcalar.ama oyun kuşunda ana babanın renginin tutmasına biraz dikkar ederim, özellikle araplarda.çünkü bazı araplarda güneşte kalma sonuçu bazı renkte ağarmalar oluşur.ama arabın iyisi yıllarca 50 derecede dursun güneş vız gelir.ve oyunun kralını araplar yapar.şekeri limon sarıkır miski gibi renkli kuşlar moda ya göre tutulur tutulmaz.

selamün aleyküm bir de video ekle kardeş sefer görsün millet

sağolasın kardeş inşallah o da olur zamanla. yavruları bi oynatalım çekerim.video vardı youtube de 4 aylık bi kuşun videosu vardı kötü bi kuştu ama hediye edilecek kadar oynayan bi kuştu.neyse selametle.saygılar

1-2 resim daha ekledim beyenecekmisiniz?

devetyya.jpg

dsc0175fd3.jpg

dsc0287bz9.jpg

dsc0288kb7.jpg

Maasallah yakisir güzel kardesime hepside bomba gibi ama son yolladigin o hani biz bokfare deriz.Iste o bana göre 10 numara sana hayirli ucurmalar. k.i.b ALLAH a emanet ol. * BOZOGLU *

sağolasın abi beyendiğine sevindim.evet eskişehir tarafında bokfare denir buna.ben yanar döner olarak bilirim.bu kuşun sorunda urfa mardin var.1 saat üzeri oynayan kısa gidimli ama taklalı bi kuş.yumuşacık kadife tüylüydü.şimdi adana da uçmakta.yavrularıda iyi gelirdi.ilk uçumda yavruları 10 dk yı bulur.iyi gezen yavruları çıkıyodu.1 yuvrusu hilvan da.2 yavrusu kayseride uçuyo.anlican elimde bundan kalmadı.ama iyi kuşu beyendin abi.sağlıcakla kalasın.

nazar değmesin maaşallah çok güzel kuşlar kayseriye derken kime yolladınız ben kayseriliyimde

MUSTAFA ATAY' Alıntı:
nazar değmesin maaşallah çok güzel kuşlar kayseriye derken kime yolladınız ben kayseriliyimde

abi bizim iş arkadaşlarından biri akrabasına yolladı.beyenmiş uçuruyo şimdi iyi oyunları vamış.

kuşcu_halit' Alıntı:
kuşların güzelmiş

daha iyileri sana nasip olsun kardeşim.

gerçekten güzel fotolar kardeşim.bende arabına bayıldım.

Geri