Benim Sayalarımdan Birkaç kare

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tugay16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Tugay16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tugay özgür
Meslek
Pazarlamacı
İlgi Alanı
dsc04073mp.jpg

dsc04070lf.jpg

dsc04071x.jpg

dsc04072o.jpg

dsc04073r.jpg

dsc04074y.jpg

dsc04075o.jpg

Abilerim Kardeşlerim yemlik ve suluk yok demeyin sizin tavsiyelerinizi dinleyerek yemlik ve suluk aldım bu resimler 3 gün önce çekildi şimdiden bana tavsiyede bulunan abilerime kardeşlerime teşekkür ederim :slm:

Maşaallah çok güzeller, güle güle besle.

maşşallah tipen güzel kuşlar fakat saı baska kelebeklerin dönüş larak zayıf olduklarına herzaman şahit oldum ben daha taşkın dönüşşlü kuşları beslemeyi tercih ediyorum...

sizin kuşlarınızın dönüş sitilleri nasıl ?

alger' Alıntı:
Maşaallah çok güzeller, güle güle besle.
Sağol abi (:

caddecafe' Alıntı:
maşşallah tipen güzel kuşlar fakat saı baska kelebeklerin dönüş larak zayıf olduklarına herzaman şahit oldum ben daha taşkın dönüşşlü kuşları beslemeyi tercih ediyorum...

sizin kuşlarınızın dönüş sitilleri nasıl ?
Valla henüz görme şansım olmadı kanatları çekik inş. ilerki günlerde görücem (:

Maşallah kuşlar harika.Emeğine sağlık.Allah nazardan saklasın..

Tugay kuşlar güzel, sen güzelsin, dünya güzel de..! :) bu pazar eline 3-5 tahta çekiç keser çivi al da adam gibi kümes yap şunlara :) hayır sen bunları salıcaksın bu güzelliklere avare dayanmaz hemen peşlerine takılır 4 e zor yeten kümes 5i hiç kaldırmaz, kafes yanlarında da tahtaların birleşim yerleri çok boşluk, bit pire kene böcük, her bir şey dışarıdan içeriye rahatlıkla gelebilir. "hababam sınıfında kel mahmut un (münir özkul) bir lafı var hani, okul 4 tarafı duvar tepesinde çatısı olan yer değildir, okul her yerdir diye" iyide seninkiler güvercin 4 tane sağlam duvar ve sağlam bir çatısı olması lazım :))))

FeLix_' Alıntı:
Tugay kuşlar güzel, sen güzelsin, dünya güzel de..! :) bu pazar eline 3-5 tahta çekiç keser çivi al da adam gibi kümes yap şunlara :) hayır sen bunları salıcaksın bu güzelliklere avare dayanmaz hemen peşlerine takılır 4 e zor yeten kümes 5i hiç kaldırmaz, kafes yanlarında da tahtaların birleşim yerleri çok boşluk, bit pire kene böcük, her bir şey dışarıdan içeriye rahatlıkla gelebilir. "hababam sınıfında kel mahmut un (münir özkul) bir lafı var hani, okul 4 tarafı duvar tepesinde çatısı olan yer değildir, okul her yerdir diye" iyide seninkiler güvercin 4 tane sağlam duvar ve sağlam bir çatısı olması lazım :))))
Sağol abi (: Aklımdan geçeni söyledin abi tahta falan ayarlıyım hemen yapıcam bu durumdan bende rahatsız oluyorum önerin için çok sağol abi Deyimde tam yerine oturdu (: (: (:

Tugay Allah daha güzellerini nasip etsin.Daha önceki konuyada yazmıstım bi konu daha açtığın için yazıyım follukların ortasındaki bölmeyi cıkar bence bu tarz çok ufak kalıyor birde kümesin sol tarafında tahtamı demir profiller var sanırım oraları bi düzene sokup biraz daha büyük bi kümes yaparsan dahada güzel olcak.Hastalıksız sağlıklı güzel uçurmalar tabi önce alıştır :)

MAŞALLAH ,, MAŞALLAH .. GÜLE -GÜLE BESLEYİN.. :slm: :tamam:

serkanfvz' Alıntı:
Tugay Allah daha güzellerini nasip etsin.Daha önceki konuyada yazmıstım bi konu daha açtığın için yazıyım follukların ortasındaki bölmeyi cıkar bence bu tarz çok ufak kalıyor birde kümesin sol tarafında tahtamı demir profiller var sanırım oraları bi düzene sokup biraz daha büyük bi kümes yaparsan dahada güzel olcak.Hastalıksız sağlıklı güzel uçurmalar tabi önce alıştır :)
Amin abi zaten bu aralar kümesle uğraşıyorum inş daha iyisini yapıcam tekli kasa koyucam direk (:

[email protected]' Alıntı:
MAŞALLAH ,, MAŞALLAH .. GÜLE -GÜLE BESLEYİN.. :slm: :tamam:
Sağol inş abi senin kuşlarında gönlün gibi güzel olur :slm:

Geri