benim taklacılarım (istanbul ataşehir)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xcape
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

xcape

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
m. zeyden beyter
Meslek
bilgisayar donanım
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bunarda benim kuşlarım renk kuşu sevediğimden hepsi taklacı türündendir. fotoraflar içersinde öntepe beyaz erkek bugun atmacaya verdim biraz moralimde bozuk doğanın kanunu işte yapıcak birşey yok ama benım anlamadıgım olay yasım 28 ailemin dediğine göre konuşmayı bilimyormusum dayım iki kuş vermiş oyle başlamısım şunu bilirim atmaca hiçbir zaman kötü dediğin kuşu almıyor lanet olsun atmacaya aldı bugun yine en iyi kuşu

Selamlar Mustafa bey
Kuşlarınız Maaşallah çok GÜzeller Saglıklı we bol yawru almanızı Dİlerim
Atmaca Hepimizin kOrkulu rüyası fakat dediniz gibi doganın kanunu we Atmaca kötü kuşu almaz bu gerçek Geçmiş olsun İnş daha ileri nasibiniz olur

Saygılar.....

smail' Alıntı:
Selamlar Mustafa bey
Kuşlarınız Maaşallah çok GÜzeller Saglıklı we bol yawru almanızı Dİlerim
Atmaca Hepimizin kOrkulu rüyası fakat dediniz gibi doganın kanunu we Atmaca kötü kuşu almaz bu gerçek Geçmiş olsun İnş daha ileri nasibiniz olur

Saygılar.....

doğa işte ama birşey yapamamak insanı kasıyor neyse yavrusu kaldı çakmak ala resimi var ondan devam edeceğim artık

hg. Mustafa bey;
Kuşlarınız maşallah güzeller, atmaca beyaz kuşların duşmanı,gecen sene beyaz öntepe 2 kuşumu atmaca aldı, mardini bu yuzden bıraktım, ataşehire selamlar.

slm mustafa kardeş öncelikle aramıza hoşgeldin kuşların guzel, evet atmaca hebimizin korkulu ruyası fakat sersemde diye tabir etdigimiz kuşlarını sabah erken saat lerde ucurursan allahın izninle vermessin yada 3-den sonra olabilir cunku yuvaya dönuş saati bol yavrular....

kuşcu sadi' Alıntı:
slm mustafa kardeş öncelikle aramıza hoşgeldin kuşların guzel, evet atmaca hebimizin korkulu ruyası fakat sersemde diye tabir etdigimiz kuşlarını sabah erken saat lerde ucurursan allahın izninle vermessin yada 3-den sonra olabilir cunku yuvaya dönuş saati bol yavrular....

zaten işim gereği evde olamıyorum bir kardeşim var o ilgileniyor oda oglen saatlerinde felan uçurur bende oyle yapıyorum zaten fazla kuş uçurmam genelde yavru alıyorum.yavrularıda başka yerde uçuruyorum iki kumesim var yapacak birşey yok olacağa çare yok ne kadar önlem alırsan al dimi hayırlı yavrulr herkese

Geri