Benim Tarifimle MISIR'i kuşu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesko71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mesko71

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mesut kaya
Meslek
inşaat
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Merhaba beyler birazda ben muhabbetineze ben iştirak edeyim beni tanmanız açısından kedimi tanıtayım adım mesut lakabım berber mesut konuya şöyle gireyim birkere mısıri kuşu beyaz kuyruk olmaz onlar sadece bongodur mısıri kuşu atamızdan ydigar osmanlı kuşudur halkımızın bilinçsizce beslemesin den günümüzde kalmamaştır sadece kırıtıları ve kırmaları kalmıştır eğer bugün sağda solda birşeyler kalmış ise namı diyar BAYRAMPAŞALI çinici Mtine bizler teşekkürü borç saymalıyız tabiki de bir çoğumuzun elinden güzel kuşlar geçti lakin koruyup muhafaza etmediğimiz gibi onları kırdık çeşitli olmayacak ırklar oluşturduk mesela gülsüz bangolar baskalar bonciriler vesayre şimdi ise gelecek nesilere birşeyler bırakmadığımız gibi yanlış bilgi aktarıyoruz ney uğruna para nam şöhret vay efendim herkes kuşundan dolayı saygı duyulsun söz edilsin kuşu değer etsin bu sadece bir gafletten öte birşey değildir bazen eleştirmek veya eleştirilmek te lazım diye düşünüyorum lakin gerçeklerden kaçamayız şahsıma ben bu tür kuşla tanıştığım gün den bu yana tnıdığım şu isimlere sırasıyla ( BAYRAMPAŞA LI Katil ZEKİ ) ( BAYRAMPAŞA LI Marangoz HÜSEYİN AMCA) ( BAYRAMPAŞA LI MEHMET ALİ ) ( BAYRAMPAŞA LI NECMETTİN) (BAYRAMPAŞA LI Çinici METIN ) (PAZARİÇİ Lİ Sabucu NAİL) ( KÜÇÜK LANGA LI Terzi MUSTAFA) ( SLAHTAR LI AHMET AMCA) ( SALI PAZAR LI YAŞAR AMCA) ( KAPORTACI HÜSAMETTİ ) (İSLAMBEY Lİ Çançi NİYAZİ) ( SAATÇİ VURAL) müteşşekkürüm bu saydıklarımın sayesinde birşeyler yaşanıyor ve görülüyor etrafta mazi çok uzun ve de derin anlatmaklada dinlemeklede bitmez Osmanlı imparatorluğu gibi entrikaların çokca yaşandığı bir devirden yoğruldu mısıri cinsi kuşlar bunada şükür beyler gerçeği size sadece şu saydığım kişiler isterlerse anlatabilir tabiki bazı büyüklerimizide RAHMETLE anıyorum sizlere saygı duyuyor ne kadarda olsa bu kuşa hizmet ediyorsanız kusursuz ALLAH'tır öz olmayan her varlık kusurludur en büyük erdem onu görmemektir elinizdekilerle yetinin ve şükredin zaman herşeyin ilacıdır arkadaşlar benim benimsediğim bir sözle söyleşiye son vermek istiyorum ( Dyduklarının hiç birine inanma Gördüklerinin yarısına inan Yaşadıklarının tümüne inan çünkü onlar senin yaşanmış gerçeğin'dir) HOŞÇAKALIN........

Ekli dosyalar

HOS GELDİN MESUT KARDESİM PAYLASIMINIZ İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık resimlerde desteklenebirse daha ayırt edicei olabilir.

biraz geç oldu kusura bakmayın

allah gani gani rahmet eylesin
toprakları bol olsun inşallah
duymuş olduklarımız bir yana ben mısırı kuşu göremedim, sanırım benim gibi daha doğrusu minumum 50 yaşına kadar ve çok şanslı değilse başkalaınında görmesi mümkün değil
ama resimdeki bangonun maşşallahı var herzaman göremeyiz...
paylaşımınız için teşekkür ederim ...

Geri