benm budapeştelerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tipp çi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

tipp çi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serhatbayramalioğulları
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0193.webp
    IMG_0193.webp
    262.6 KB · Görüntüleme: 1,697
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0184.webp
    IMG_0184.webp
    305.5 KB · Görüntüleme: 1,824
maşallah bilmediğim bir ırk ama sağlıklı duruyolar

Maaşallah güzel kuşlar.Bu budapeşteler grupmu ucuyorlar ?

saolun öncelikle evet grup şeklinde yüksek uçuculardır 22 saat uçuş rekoru vardır bu ırkın ama bnimkiler 4 saati buldu:)ancak

tipp çi' Alıntı:
saolun öncelikle evet grup şeklinde yüksek uçuculardır 22 saat uçuş rekoru vardır bu ırkın ama bnimkiler 4 saati buldu:)ancak

22 saat olan o rekor Tippler irkina ait.... sizin kuslarinizin irki tippler degil Budapeste High Flyaying irkidir... googleye bir Budapeste High Flaying yazin birde Tippler Flaying yazin kuslarinizin budapeste irki oldugunu kendi arastirmaniz ile ogrenin...

budapestede budapeste yuksek ucucularinin ucus yarislari duzenleniyor bu irkin iyileri forma girdiklerinde 9 10 saat ancak ucabilir....

enes cetin
Turkiye Ulusal Tippler Birligi
www.btktr.com & www.ntutr.com

Evet enes abiye katılıyorum 22 saat tiplere ait bir rekordur.

doğrudur benbu ırka yeni döndüm hatta tipp die biliyodum bunları budapeşte olduğunuda yen öğrendim sayılır:)

4 saat uçmaları bile yeter :) tabiki herkesin kendisine göre beğenisi farklıdır da, yani tipp 22 saat havada kalacak ve çok yüksek de uçacak eee ben ne seyredeceğim ? :))

(tabi bu benim görüşüm, herkesin beslediği kuşa saygı duyarım)

bu kuşların da maşallahı var, allah nazardan saklasın

Kuşların görüntüsü ve 4 saatlik uçuşlarına maşallah.Allah arttırsın (: Görüldüğü kadarı ile yuvanızıda temiz tutuyorsunuz yürekten tebrik ederim.

FeLix_' Alıntı:
4 saat uçmaları bile yeter :) tabiki herkesin kendisine göre beğenisi farklıdır da, yani tipp 22 saat havada kalacak ve çok yüksek de uçacak eee ben ne seyredeceğim ? :))

(tabi bu benim görüşüm, herkesin beslediği kuşa saygı duyarım)

bu kuşların da maşallahı var, allah nazardan saklasın

tippler yuksek ucucu bir irk degil

yani çok doğru bi yönden yaklaştın:) izleme zevki 0 yok oluyolar çünkü ya:)

Enes abi doğru söylemiş bende budapeşte yüksek uçucusu beslemekteyim ve bu kuşlar en fazla 5-6 saat uçabilirler.Tippler ırkı ile çok karıştırılıyor bu ırk bu kuşların tippler ile uzaktan yakından alakası yoktur...Bu arada kuşların maşallah abi çok sağlıklı görünüyorlar güle güle uçur.

Arkadaşım yukarda kaç kişi bahsettik ve kuşların sahibide ırkın adını yazmış tippler değil budapeşte yüksek uçucusu bunlar :)

Güzel kuşlar bunların kafa rengi değişik olanları da var, güle güle besle

Ayrıca bir sorum olacak Budapeşteleri ve Tippler ırklarının özelliklerini bilen arkadaşlara, Tippler ırkının daha uzun süre uctuğu konusunda hem fikiriz fakat ''Bu iki ırkdan hangisi daha yüksek mesafede uçmaktadırlar ve uçuş karakterleri nedir?

Bilgilendirmeler için şimdiden teşekkür ederim.

Mehmet Altuntaş' Alıntı:
Güzel kuşlar bunların kafa rengi değişik olanları da var, güle güle besle

Ayrıca bir sorum olacak Budapeşteleri ve Tippler ırklarının özelliklerini bilen arkadaşlara, Tippler ırkının daha uzun süre uctuğu konusunda hem fikiriz fakat ''Bu iki ırkdan hangisi daha yüksek mesafede uçmaktadırlar ve uçuş karakterleri nedir?

Bilgilendirmeler için şimdiden teşekkür ederim.

selam

tippler yuksek ucucu bir irk degildir.. posta guvercinleri gibi gezerler yukselir alcalirlar ucus stili ayni posta guvercinleri gibi ama postalar gibi hizli ucmazlar cok yavas ucus stilleri vardir.

budapeste kuslari yuksek ucucular

Geri