BERAVİT B12 NASIL KULLANMAM GEREKLİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesutpp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

mesutpp

Üye
site.mynet.com
Ad Soyad
mesut pehlivanoglu
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler
BERAVİT B12 NASIL KULLANMAM GEREKLİ YARDIMLARINIZI BEKLERİM

SAYGILARIMLA MESUT

merhaba,beraviti ben salla baş için kullandım,sen ne için kullanacaksın bilmiyorum,ama ben boyun derisini kaldırıp altından seker hastalarının kullandığı iğneyle bir çizgi çekip vurmuştum ,ağzına sıkma yolunuda denedim ve hiçbir sakıncalı durumda gözlemlemedim,sen önce ne için kullanacağını yazsaydın, destek amaçlı ise benim tavsiyem mineral taşı,yumurta kırığı,ve yavru zamanı karışık yemdir , :slm:

slm çok bilmiş gibi olmasın ama berovit_b12 koyunlarda delibaş hastalıgı denilen hastalık için kullanırın bu hastalık güvercinlerde sallabaş hastalıgına çok benzer ama işin ilginç tarafı bu ilaç kuşlar içinde kullanılır eyer reçetesini okursanız orada kanatlı hayvanlar için suya karıştırılarak verilmesi yazar ben bu ilacı suya karıştırarak kuşlara veriyorum hiç bir sıkıntı yok unutmayın eyer bir güvercin yavruyken alt yapısın yapmassa o güvercin hastalıklara karşı dirençsiz olurlar.

berovit enjeksiyonluk çözeltidir. yani en verimli uygulama şekli deri altı enjektedir. ama oral yoldan da kullanılabilir. oral olarak 1 lt su için 2 ml berovit. ayrıca başdönmesinden tek başına berovit yetersizdir. başdönmesi,kanatta ur,ayakta ur, kanat ve ayak tutulması hepsi salmonelladan kaynaklanmaktadır. dolayısıyla pantrim türü bir ilaç kullanmalı ve yanında iyi bir vitamin takviyesi yapmalısınız, berovitte sadece b türevi vitaminler vardır, bunun yanından sallabaş kuşa diğer vitaminleri de sağlamak gerekir.
saygılar.

aykut_34_58' Alıntı:
slm çok bilmiş gibi olmasın ama berovit_b12 koyunlarda delibaş hastalıgı denilen hastalık için kullanırın bu hastalık güvercinlerde sallabaş hastalıgına çok benzer ama işin ilginç tarafı bu ilaç kuşlar içinde kullanılır eyer reçetesini okursanız orada kanatlı hayvanlar için suya karıştırılarak verilmesi yazar ben bu ilacı suya karıştırarak kuşlara veriyorum hiç bir sıkıntı yok unutmayın eyer bir güvercin yavruyken alt yapısın yapmassa o güvercin hastalıklara karşı dirençsiz olurlar.

Selamun aleyküm berovit b12 i nerde bula bilirim vede kaç tldir kardeş...

Geri