Berovit B12 ve Vitaform Kullanımı hakkında YARDIM !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brh4n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brh4n

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burak Kasap
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bu iki vitamini aldım kuşlarıma vermek için fakat nasıl vereceğim konusunda kimse yardımcı olmadı. Acaba bunları sularına mı katıcam ? eğer katıcaksam miktarı n'olucak ? Bunları tamamen açıklayan birisi olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

selamlar
Berovit B12 enjektabl bir vitamindir.İster litre (sularına) başına 1ml (1 insüli dolusu) ister enjektorle 1/30 (insülin de 30 cizgi) enseden deri altına ypılabilir.Ben genelde antıbiyotik artı vitamini deri altından bu şekilde kullanırım.Vitaformunda bu vitamininde kullanım şeklide yazıyordur oradan da bakabilirsiniz.
saygılarımla

vitaform + antibiyotik takviyeli olduğundan sularına koyman daha uygun olur, 3 lt suya çay kaşığının ucuyla koy, ikinci gün kalan suyu değiştir, antibiyotik olduğundan suda fazla kaldığında olumsuz etki yapabilir. benim kullandığım tek vitamindir vitaform ve çok memnunum, kuşlarda yumurta için çok faydalı tavsiye ederim.

gerekli bilgileri edindim. Çok teşekkür ederim. Üst konularda gerekli açıklama yapılmıştır fakat ben pek dikkatli okumadım sanırım. Forumda konu kirliliği yaşatmaması için konunun silinmesini talep ediyorum. Tekrardan çok teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri