Beslediğim Yer Nasıl. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan acemikuşcu58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
izzet ömer kılıç
Meslek
kuşçuluk
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar Ben Kuş Beslemeye Yeni Başladım . Beslediğim Yer Güzelmi Kümesim Kuşlarım Güzelmi Şimdi 2 tane kuşum var . elimden geldiğim kadar güzel yapmaya çalıştım .

Kuşların KANATLARI ÇEKİK

Moderatör tarafında düzenlendi:
Besledigin yer güzel besledigin kümes hiç güzel değil , senin yerinde olsaydım elimdeki kuşları satar birazdaha büyük kümese benzer bi kümes yapardım 8 10 tane taklacı güvercin beslerdim, şunu hiç bi zaman aklımızdan çıkarmamalıyızki önemli olan yer değil sensin ben ne kuşcular gördüm 10 katlı toki evlerinin bahcesinde şehir merkezlerinde kuş oynatan biriside benim yer hiç önemli değil bunu her zaman sölerim ben olsaydım taklacı beslerdim kümesi biraz büyük ve kümese benzetip yapman gerekenler 8 10 kuş için yeterli bi kümes oluşturmandır içerisinde max 14 15 limon kasası 3 4 tane kadarda folluk olacak bide suluk sonrasında yavru kovalayacaksın dikkat et o uzun binlara güzel eğitim vermelisin herşey yavaş yavaş olacak

teşşekürler kardeş bide türker abi senin yorumunuda alsak

izzet abi ben senin beslediğin yeri çok beğendim vallahi çok güzel ama yukardaki abinin yorumua katılarak kümesini beğenmedim benim öyle bi yerim olsa cok güzel bi kümes yapardım ama tabikide senin kuş zevkine karısamam o tür düz uçucu kuş beslemek istiyosan tabikide onlardan besle senin kuşlarını beğendim ben ama orda taklacı kuşlar daha güzel bakılır diye düşünüyorum.

Valla Kümesimi En Kısa Sürede YenileyeceğimdeLimon Kasasını Hiç Biryerden Bulamıyorum Arkadaş .

Valla Taklacı Konusunda Haklısın Ama İşte Fakirlik :D

Geri