Besleme yeri için bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ayhanörüm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ayhan örüm
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Kediler
Mrb arkadaslar sanayideki dukkanimizin üst katında güvercin beslemeyi düşünüyorum ama tamamen kapalı bi ortam cami penceresi var fakat kuşların dışarı çıkıp ucmalari imkansız besleyebilirmuyim ve ne tür besleme mi tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler

@Ayhanörüm öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Besleme yaptığınız yer için önemli olan kriterlerden bir tanesi, güneş görmesidir. Kuşları uçurup uçurmamak size kalmış bir tercihtir ancak mademki uçurmayacaksanız kostüm kuşu türlerine yönelebilirsiniz. Hemde görsel kuş beslemenin keyfine varırsınız.

Mrb arkadaslar sanayideki dukkanimizin üst katında güvercin beslemeyi düşünüyorum ama tamamen kapalı bi ortam cami penceresi var fakat kuşların dışarı çıkıp ucmalari imkansız besleyebilirmuyim ve ne tür besleme mi tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler

Canım kardeşim aramıza hoşgeldin sanayide beslediğini yazmışsın fark etmez çatı kendinize ait mi yoksa siteye ait mi? ona göre kuş türlerinden beslersin birde yerin yani çatının görselini yaparsan iyi olur selamlar.

Geri