beyaz adanalar(resimler alıntıdır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shmet0101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

shmet0101

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet erdem
Meslek
ögrnci
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
daha önce bukadar güzel adana yerlisi görmedim..anlatanlar kuşlarınöncü oldugunu ve tek nesil oldugunu söylüyo..çok güzeller ama yerde izlese bile mutlu eder insanı bunlar:)

Ekli dosyalar

• img_2660.jpg
    img_2660.jpg
    401.1 KB · Görüntüleme: 2,749
  • tekin-049.webp
    tekin-049.webp
    55.4 KB · Görüntüleme: 2,933
  • tekin-151.webp
    tekin-151.webp
    13.1 KB · Görüntüleme: 3,010
Çok Güzel Kuşlar, Sahibi hayrını görsün.

Forumda daha önce bu kuşlar vardı, şimdi baktım forumda bulamadım, konu kaldırılmış sanırım.

Merhaba paylaşım için teşekkürler.Posta bakmama rağmen bu ırkın iriliği hantallığı beni herzaman bu ırktan uzaklaştırdı.Ama insan bu beyazları görünce kanı ısınıyor.1çivt beyazı olsa insan illaki besler.Kuşların kümesine maşallah allah sağlık versin.

naglita' Alıntı:
Çok Güzel Kuşlar, Sahibi hayrını görsün.

Forumda daha önce bu kuşlar vardı, şimdi baktım forumda bulamadım, konu kaldırılmış sanırım.
Sahibi mersinli tekin isminde bi arkadaşmış..gerçekten görsel olarak çok güzel kuşlar paylaşmak istedim tekrardan..

Recep Yetiş' Alıntı:
bendede var aynısı ama bir türlü yumurtlamadılar
bende aldım
kuslar yumurtladı ve cülük aldım ucuruyorum

abi bunlar tekin abinin kuşları

Kuşlar görsel açıdan çok güzel gözüküyor birde bu adanalar hantal kuş değil kim çıkardı bilmiyorum adana ırkı kuşlar 10dk sürmeden nokta kadar olurlar bulutlara karışırlar ve pırıltı verildiği zaman oradan 100 - 120 km hızla şahin gibi dalarlar uçum özelliği budur adanalar performans kuşudur

slm
gerçekten çok güzel temiz ve bakımlılar nazar değmesin

saygılar
emre kalender

maşallah beyaz kuşun hercinsi güzel ama bunlar bir başka güzel :)

satın almak istesek kiminle irtibata geçmeliyiz.güzel bakılmış maşallah :tamam:

s a ben bursalıyım bu kuşlardan bendede var ben bizzat sahibi olan TEKİN KAPLAN abiden aldım idda ediyorum bursada ve çevresinde bir tek bende var tekin abime saygilarımı sunarım allah kuşlarına can pekliği versin inşalla cep tel 0532 460 23 13 saygılar

ben aydıncık mersinden polis memuruyum bu kuşlardan arıyorum meraklısıyım
nasıl temin ede bilirim irtibat tlf nosu olurmu

tekin isimli arkadasın rumuzu nu bılen var mı kuslara hayran kaldım kendısı ıle konusmak ısterım

Geri