Beyaz Adanalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leventinel82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Tozluk gördüm ben.Pazarda adanalar çok ucuz 10 tl den başlıyo ama nasıl uçarlar bilmem.İstanbulda cok pahalımı ?

İstanbulda pahalı biraz tabi kusuna göre değişir tozluk önemli değil sonuçta paçalı adanada var değilmi?

paçalı adana varmı ? ben hic görmendim ama beyazlar güzel fiyat pahalı :)

Ben adanalı beslıyorum arkadaslar. Damızlık almayı dusunuyorum demıssınız. İnternetten damızlık alınmaz kardeş. Eger yakınlarında besleyen bırı varsa gıdersın satlık kusun var mı dersın ucurur ızlersın alırısn. Internetten alacaksan bıle izlemeden alma. cunkı bu fila guvercını degıl. Aldın getırdın ucurdun farzedelım parlağa gelmedıkten sonra ıstedıgın kadar para ver hepsı bosa gıtmiş demektır.o yuzden varsa ımkanın ızleyıp de alman.

Paçalı adanada vardır arkadaslar hatta ben alırken özellıkle pacalı almaya dıkkat edıyorum. fazla pacalı olmayacak tırnaklarına kadar ama cok cıplak da olmayacak.

duk aksam Bursa da ıhalede 25 tl bır cift satıldı bilgine

THUNDEREBLUE HANGİ İHALEDE SATILDI ACABA? MERKEZDE KENT MEYDANININ ORDAKİ MEZATTA MI?

Yok kardeş İhsaniye'deki derneği biliyormusun orada oldu ha 2-3 ayda bir de Adana ancak denk geliyor ki senin dediğin merkezdeki yere sürekli takılırım tanışırız istersen

Arkadaşım her çarşamba ziyaret ettiğim yani dün akşam bahsettiğin mezata gittim 4 tane Adana çıktı ikisi eke ikisi yavru ekelerle koyu çakmaklı kır kanat tam Adana idi ikisi de onların yavrusu biri beyaz biri anne baba gibi idi, 80 tl istendi 60'a düştü yine fiyat vuran olmadı haberin olsun pazarda daha pahalıya alırsın o kuşları kuşlarda sağlıklı idi haberin olsun

adana kusu ucurulmadan alınmaz dıyorum baska bırsey demıyorum Arkadaslar.

Geri