beyaz arıyorum ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar

istanbul anadolu yakasında çift veya tek olarak beyaz

kartal - yakacık - soğanlık - uğuırmumcu civarlarında 1 çift beyaz güvercin arıyorum

güvercin resmi ve fiyatı ile yazarsanız konuya sevinirim..

Kardeş keşke başlığı daha anlaşılır yazsaydın Eroin satılıyor Falan zannedilecek. Beyaz ne arıyorsun bide onu yaz Kelebek mi,mardin mi bi sürü cins var.

normal beyaz hani arap olur kırmızı olur ya öle beyaz güvercin arıyorum cinsi beyaz yani.. o yüzden başlık öle

BReZza' Alıntı:
Kardeş keşke başlığı daha anlaşılır yazsaydın Eroin satılıyor Falan zannedilecek. Beyaz ne arıyorsun bide onu yaz Kelebek mi,mardin mi bi sürü cins var.
:haha: :ckmk: :oley: :evet: :tamam: çok güldüm usta eroin :)))))))))))))
Kardeş senn beyaz olayına gelince şunu söylemek isterim beyaz diye bi cins olduğunu sanmıyorum.o arap dediğin arap kelebek,arap mardin vs. sende böyle yazki yardımcı olan arkadaşlar çıkacaktır kal sağlıcakla

Taner kardeşim;
güvercin ırkları bölümüne gir ve hangi ırk besleyeceğine karar ver çünki birsürü ırkın beyazıda var arabıda sarısıda vs. mesela ben demkeş ve angut cinsi besliyorum her ikisininde beyazı var .

Ekli dosyalar

• Resim 004.webp
    Resim 004.webp
    97.9 KB · Görüntüleme: 1,273
  • beyaz yavru erkek.webp
    beyaz yavru erkek.webp
    35.1 KB · Görüntüleme: 1,108
[
kuzeyli' Alıntı:
Taner kardeşim;
güvercin ırkları bölümüne gir ve hangi ırk besleyeceğine karar ver çünki birsürü ırkın beyazıda var arabıda sarısıda vs. mesela ben demkeş ve angut cinsi besliyorum her ikisininde beyazı var .
satılık mı senin bu kuşlar... beğendimde:)

satılık mı senin bu kuşlar... beğendimde:) (diye sormuşsumuz)
kuşlarınız satılık'mı? diye sorarsanız daha doğru olur.muallim bey :kitap:
cevap:HAYIR

Kardeş anladığım kadarıyla Sen uçurmalık kuşlar arıyorsun. Arkadaşın koyduğu resimdeki kuşlar uçurmalık değil. Onlar form Yani Görüntü Kuşu.

Geri