BEYAZ DİŞİ 2011

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x7rdkEGWoos[/youtube]

[email protected]
kuş 3 yaşındadır yeni oynamaya başlamıştır

Hırs istiyor biraz ama maşallah iyi güzel kuş sahibini mutlu eder tüyünce hayrını gör

kardes hayrını gör benim hosuma gitmedi yalan sölemeye gerek yok senin hosuna gittiyse besle bence 3 deyıl 5 yasındada olsa bisey olmaz bu benın görüsum saygılar

10 yaşında olsa bişey olurmu.1-2 videoda sen koysanda baksak senin kuşlardan bişey olurmu görsek diyorum

thundereblue' Alıntı:
Hırs istiyor biraz ama maşallah iyi güzel kuş sahibini mutlu eder tüyünce hayrını gör

tşk ler emre bey

DELIYUREK41' Alıntı:
guzel kus paylasım ıcın tesekkurler

sağol kardeş

tolga40' Alıntı:
10 yaşında olsa bişey olurmu.1-2 videoda sen koysanda baksak senin kuşlardan bişey olurmu görsek diyorum
Karşılıklı atışma ortamına sürüklemesek daha zevli olur sanırım . selamlaR ŞEREF

tebrikler bece güzel kuş. oyunu tam oturmamış ama umut vaadediyor bence.

sağol kardeş

tolga bey 3 yıl emek verip kuşun oyuna başlamasını beklemişsiniz. bu açıdan sizi tebrik ederim...daha iyisini yapar inş..Hayrını görünüz.

ahmet bey bende öyle kuşlar varki 13 gün uçmuş yavruya makas vurdum inemediğinden 1 senedir makaslı hala evde kuşta hiç bi boşalma yok makaslı haliyle içerde 3 takla vurup tavana yapışmakta o kuşu uçurmaya yürek dayanmaz .inş bu damardan bi dumanlı hazırlıyorum yakında izleyeceğiz ,bazı kuşlarım var vicirtiyi kesmeden oyun alır bidahada bırakmaz. aslında çok beklemesini sevmem fakat kuş bilindik damar olursa yavrusunu uçuranaca beklerim

tolga40' Alıntı:
10 yasındada olsa bence bisey olmaz kardes kusura bakma benım hosuma gitmedi bende ucuruyom vidyomda var izliye bilirsin

tolga40' Alıntı:
10 yasındada olsa bence bisey olmaz kardes kusura bakma benım hosuma gitmedi bende ucuruyom vidyomda var izliye bilirsin

BENDE YAVRU ALMIYOM ZATEN BU KUŞTAN İŞ YERİNDE UÇUYO İŞTE MAKSAT ZAMAN GEÇSİN YAKINDA 1 DUMANLI YAYINLAYACAĞIM KENDİ ÖZ KUŞLARIMDAN OZAMAN KONUŞURUZ

tolga40' Alıntı:
kardes bak ne güzel izlemis yorum yapmıssın yorumuna saygı duyarım herkesin kusu kendine güzeldir ben senin kusunun oyununu begen medim benim hosuma giden kus uzun kacacak senin kusta bana göre kacım az benim kusum da inis döneni cekmedim doru tekrar cekerim sorun olmaz enkısa zamanda yeni videosunu atarım tekrar izlersin

tolga40' Alıntı:
ahmet bey bende öyle kuşlar varki 13 gün uçmuş yavruya makas vurdum inemediğinden 1 senedir makaslı hala evde kuşta hiç bi boşalma yok makaslı haliyle içerde 3 takla vurup tavana yapışmakta o kuşu uçurmaya yürek dayanmaz .inş bu damardan bi dumanlı hazırlıyorum yakında izleyeceğiz ,bazı kuşlarım var vicirtiyi kesmeden oyun alır bidahada bırakmaz. aslında çok beklemesini sevmem fakat kuş bilindik damar olursa yavrusunu uçuranaca beklerim
anladım tolga bey açıklama için tşkler...hastalıksız kazasız belasız bol yavrular almanız dılegıyle ...

Geri