beyaz eke ankara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan angaralı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Herkese Selamlar
Arkadaşlar kuş zorunlu yer değişikliği nedeni ile ikinci yerinde uçmaktadır.Uçtuğu gün aşırı rüzgar nedeni ile herzaman hedefe attığı yerden gelememiştir.Ogün 15 sefer yapmış ve 2,5 saat havada kalmıştır en son zorunlu olarak rüzgardan çatıya atmıştır.Öncelikle kuşa verdiği emeklerden dolayı salih arkadaşa teşekkürlerimi sunarım,kuş ikimizin beslediği bozlardan çıkan beyazdır.Geçtiğimiz sene bir dönem farklı gecekonduda uçmuş olup görevini dört dörtlük yapmıştır ve uzun süre izlenmiştir amacımız kuşun her halini görmek yavru,yumurta,eke dönemlerini ve ona göre hizmet etmektir.Bu yaşına rağmen 15-16 sefer çıkartmıştır emeği geçen herkesi kutluyorum ve seyredip beğenen beğenmeyen dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

masallah bol taklalı ve uzun oynuyor ruzgardan ve kötü çekinden dolayı kuş kendini tam gösderemıyor bence,ıkıncı ve ucuncu seferı cok guzel ,kameraya ceken kişinin yakaladım dediği seferi güzel masalllah,ıyı gunlerde ucurun,bolu'dan selamlar abi.

angaralı' Alıntı:
Herkese Selamlar
Arkadaşlar kuş zorunlu yer değişikliği nedeni ile ikinci yerinde uçmaktadır.Uçtuğu gün aşırı rüzgar nedeni ile herzaman hedefe attığı yerden gelememiştir.Ogün 15 sefer yapmış ve 2,5 saat havada kalmıştır en son zorunlu olarak rüzgardan çatıya atmıştır.Öncelikle kuşa verdiği emeklerden dolayı salih arkadaşa teşekkürlerimi sunarım,kuş ikimizin beslediği bozlardan çıkan beyazdır.Geçtiğimiz sene bir dönem farklı gecekonduda uçmuş olup görevini dört dörtlük yapmıştır ve uzun süre izlenmiştir amacımız kuşun her halini görmek yavru,yumurta,eke dönemlerini ve ona göre hizmet etmektir.Bu yaşına rağmen 15-16 sefer çıkartmıştır emeği geçen herkesi kutluyorum ve seyredip beğenen beğenmeyen dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
S A Selçuk arkadaşımızı paylaşımından dolayı tebrik ediyor selçuk kardeş bir zamanlar tiripleks bir yerde gökler uçuruyordun çok güzel kuşlardı benmi yanlış gördüm belediyeci kara adil beyde söylerdi ertan beyin arkadaşıda oluyor ertan kara er lede arkadaşlıgınız var sanıyorum tekrak tebrik ve teşekkür ediyorum

Eyvallah iyi dilekleriniz için teşekkürler...
Evet dediğiniz gibi terasta uçuruyorum,gök,boz,bozdumanlı,beyaz kuşlarımız,hepsi aynı ırk ,bahsettiğiniz gibi belediyeci Adil abiyle yakın komşuyuz ve arkadaşız aynı zamanda,kuşlarımız aynı damar aynı soy..Ertan abiylede can ciğeriz:))Bu kuş zaten saimekadında uçuyor..

selçuk abi her ne kadar kuş bizim de olsa öncelikle kocaman bir maşallah. herşeyin güzel olmasını istediğimiz bir gündü ama malesef hava şartları bizi ve kuşu çok zorladı. normalde kuş kümese sağdan değil soldan gelirdi. rüzgardan dolayı tersten gelmek zorunda kalınca alçaltamadı. ama her ne kadar olumsuzluk olsa da görevini layıkıyla yaptı ve bize güzel bir seyir zevki yaşattı. inşallah daha güzel bir havada daha güzel videolar çeker, paylaşırız. beğenen olur, beğenmeyen olur tüm arkadaşlarımıza görüşlerinden dolayı teşekkür ederim..

selamlar (ben selçuk pehlivan abiyi pek tanımam ) ama iyi kuşları olduğunu duydum. fakat bu kuşa yorum yapmayacağım nedeni bu kuşun güzel bir havada rüzgarsız bir cekimini bekleyeceğim bu kuşa iyi yada kötü diye bir yorum yapmak kuşa ayıp olur. rüzgar cok yerde değiştirmişse kuşta kartsa bunun yorumu kuş yere yabancılıgını atar iyide antıramanlanıp güzel bir cekim yapılırsa bu kuş ozaman yorumlanır bence..

selçuk bey çok güzel bir damar yakalamısı seni tebrik eder kuşu hazırlayan salih kardeşide tebrik ederim herbabayin harcı değil 3,5 yaşındaki kuşu uçurup arkasında durmak başarıların devamını dilerim.

orhan02' Alıntı:
selçuk bey çok güzel bir damar yakalamısı seni tebrik eder kuşu hazırlayan salih kardeşide tebrik ederim herbabayin harcı değil 3,5 yaşındaki kuşu uçurup arkasında durmak başarıların devamını dilerim.
abi güzel yorumundan dolayı teşekkür ederim.. yavru veya yavru ekesi kuş uçurmak kadar kolay oldu dersem yalan olur. ama maşallah hayvan bizi fazla da yormadı. bu yaşa kadar uçmayıp ta bu yaştan sonra uçmak ta her kuşun harcı değil sanırım.. allahım sizlere daha da güzellerini nasip eder inşallah..

ertanrer' Alıntı:
kuş havada helal olsun tebrik ederim...
S A Aramıza hoş geldin ertan bey engin bilgilerinden sohbetlerinden faydalanmakisteriz yeni yetişen gençlerin sizin gibi agbilerinin tecrübelerine bilgilerine ihtiyaçları herzaman olur saygılar

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

BEN BEYAZ VE SİYAH ARAP HASTASIYIM. BİLİNEN DUYULAN VE GÖRÜLEN BEYAZ VE ARAP SEYREDEYİM ALMAK İÇİN GÜCÜM YETERSE TALİBİM.

Aynen katılıyorum beyaz tamamda araplar silik olacak....alttan şeritleri belli olacak yani gök renginden gelme araplar....

Uçuranın emeğine sağlık. Çok güzel bir kuş. yanlış saymadım ise, her seferinde en az 12-18 takla sı var..Ayrıca bu kuşun uzun oynamasınada gerek yok, rüzgarsız havada bu fişeklerinin yarısı kadar gitse yine almadık kupa bırakmaz..
Kıymetini bil,Güle güle besle kardeşim..

sevgiler saygılar

angaralı' Alıntı:
http://www.dailymotion.com/video/xf6c0d_guvercynym-sut-beyaz_animals

[dailymotion]xf6c0d[/dailymotion]
maşallah tek kelimeyle o rüzgara göre oyundan kaçmıyo bazı artkadaşlarım daha alçaltmamış desede onların alçalttı dediği kuşlarıda izledim allah hastalıktan korusun başarılar bol yumurta bol takla umuduyla a.e.o

Maaşâllah! güzel, bol ve sert oyun yapıyor. Rüzgarsız bir havada daha da güzel olacaktır. Eski soy Ankara kuşlarına benziyor. Umarım soyu bereketlice devam eder. Tüm emegi geçenlere teşekkürler. Başka videolar varsa zevkle izlemek isteriz!

Maaşallah gülle besle.

S A EVET ÇOK KİŞİNİN KÜMESİNDE OLMASINI İSTEDİGİ ÇOK BEGENDİGİNİ HER YORUM YAPANIN DA OLUMLU YORUM YAPTIGINI KUŞUN HAKKINI VERDİGİNİ OKUDUM KUŞU DA İZLEDİM

SAHİBİ SEL ÇUK KARDEŞİMİZ BENİM DE ARKADASIM DEVAMLI KONUŞUR BİR ARAYA GELİR SOH BETTE EDERİZ BU GÜN DE KENDİSİYLE BERABERDİM KENDİSİ DOST CANLISI KUŞA DEGER VERMEYEN KENDİSİ İÇİN BESLEYEN GÜZEL BİR ARKADASIM LAKİN HEPİNİZİN BEGENDİGİ BU GÜZEL KUŞU NE YAZIKKİ KENDİSİ BEGENMİYOR OLMAMIS DİYOR HANİ KİMİLERİ ÇOK TAKLA ARAR UZUN OYNASIN DERYE BU KUŞDADA O ÖZELLİK VAR HEM ÇOK TAKLA HEM UZUN OYNUYOR KUŞ SAHİBİDE BEGENMİYOR NEDEN KUŞLARINI TANIYOR NASIL OLURSA KENDİSİNİ MUTLU EDER BİLİYOR AMA BU KUŞDAN MUTLU DEGİL HAKLI DA NEDENİ TAKLANIN BOL UZUN OYNAMASI DİYOR BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BEN CEDE OLMAMIŞ PEKİ İSTEDİGİMİZ KUŞ NASIL OLMALI

DEVAMLI KALDIRIP SEYREDEBİLECEGİMİZ VE BİZİ TATMİN ETMELİ
ÇOK UZUN BOL TAKLALI OYNAYIP KENDİNİ BİTİRMEMELİ Kİ YARINDA KALDIRIP İZLEYEBİLELİM

KİMİ BÖYLESİNDEN ŞİKAYETCİ KİMİLERİDE BÖYLESİNİ ARIYOR HER TÜRLÜ MUTSUZUZ İSTENİLEN BULUNAMAMIŞ OLUYOR
YANİ KUŞLARIMIZ ARADIGIMIZ BESLEMEMİZ GERKEN KUŞ SEKLİ 20 25METRE 4 5TAKLALI İSTİKRARLI ALTI SAGLAM İNMEYİ DE BİLEN DEVAMLILIGI OLAN ÜSTÜNEDE KOYAN KUŞLARA SAHİP OLABİLMENİN AMACINI GÜTMELİYİZ BUNU YAPARKEN DE KUŞLARI EKELESTİKTEN SONRA YAVRU YUMURTA GÖRMÜŞ EKE KUŞLARDAN SEÇMELİYİZ YETİNEBİLMELİYİZ ELİMİZDEKİ BELLİ KUŞLARIMIZA SAHİP OLMALIYIZ NESLİ BİLİNMEYEN KUŞLAR LA KUŞLARIMIZI KIRMAMALIYIZ BİLİNENE HİZMET ETMELİ

EN ÖNEMLİSİDE NE ARADIGIMIZIN KARARINDA OLMALIYIZ ELİN İYİSİ BİR BASKASININ İYİ DEMESİ REFERANS OLMASI BİZLERİ BAGLAMAMALI GÖZÜMÜZLE GÖRDÜGÜMÜZ DE KARAR KILMALIYIZ VE KENDİMİZE BELLİ BİR HEDEF BELİRLEMELİYİZKİ NE ARADIGIMIZI NASIL KUŞ ARADIGIMIZI NASIL SAHİP OLABİLECEGİMİZİN DE KARARINI VERMİŞ OLURUZ DİYOR

SAYGILAR SUNUYORUM

masallah emegınıze saglık cok guzel kus ama alttan kus kaldırmanız bana cok yanlıs geldı kus ıstedıgı zaman ıstedıgı sekılde gelmesı benım ıcın daha onemlı alttan kus gostermek bana dogru gelmıyor hayırlı ucurmalar.

Geri