angaralı
Üye
- Ad Soyad
- Selçuk Pehlivan
- Meslek
- müdür
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S A Selçuk arkadaşımızı paylaşımından dolayı tebrik ediyor selçuk kardeş bir zamanlar tiripleks bir yerde gökler uçuruyordun çok güzel kuşlardı benmi yanlış gördüm belediyeci kara adil beyde söylerdi ertan beyin arkadaşıda oluyor ertan kara er lede arkadaşlıgınız var sanıyorum tekrak tebrik ve teşekkür ediyorumangaralı' Alıntı:Herkese Selamlar
Arkadaşlar kuş zorunlu yer değişikliği nedeni ile ikinci yerinde uçmaktadır.Uçtuğu gün aşırı rüzgar nedeni ile herzaman hedefe attığı yerden gelememiştir.Ogün 15 sefer yapmış ve 2,5 saat havada kalmıştır en son zorunlu olarak rüzgardan çatıya atmıştır.Öncelikle kuşa verdiği emeklerden dolayı salih arkadaşa teşekkürlerimi sunarım,kuş ikimizin beslediği bozlardan çıkan beyazdır.Geçtiğimiz sene bir dönem farklı gecekonduda uçmuş olup görevini dört dörtlük yapmıştır ve uzun süre izlenmiştir amacımız kuşun her halini görmek yavru,yumurta,eke dönemlerini ve ona göre hizmet etmektir.Bu yaşına rağmen 15-16 sefer çıkartmıştır emeği geçen herkesi kutluyorum ve seyredip beğenen beğenmeyen dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
abi güzel yorumundan dolayı teşekkür ederim.. yavru veya yavru ekesi kuş uçurmak kadar kolay oldu dersem yalan olur. ama maşallah hayvan bizi fazla da yormadı. bu yaşa kadar uçmayıp ta bu yaştan sonra uçmak ta her kuşun harcı değil sanırım.. allahım sizlere daha da güzellerini nasip eder inşallah..orhan02' Alıntı:selçuk bey çok güzel bir damar yakalamısı seni tebrik eder kuşu hazırlayan salih kardeşide tebrik ederim herbabayin harcı değil 3,5 yaşındaki kuşu uçurup arkasında durmak başarıların devamını dilerim.
S A Aramıza hoş geldin ertan bey engin bilgilerinden sohbetlerinden faydalanmakisteriz yeni yetişen gençlerin sizin gibi agbilerinin tecrübelerine bilgilerine ihtiyaçları herzaman olur saygılarertanrer' Alıntı:kuş havada helal olsun tebrik ederim...
maşallah tek kelimeyle o rüzgara göre oyundan kaçmıyo bazı artkadaşlarım daha alçaltmamış desede onların alçalttı dediği kuşlarıda izledim allah hastalıktan korusun başarılar bol yumurta bol takla umuduyla a.e.oangaralı' Alıntı:http://www.dailymotion.com/video/xf6c0d_guvercynym-sut-beyaz_animals
[dailymotion]xf6c0d[/dailymotion]