BEYAZ ERKEK 2.5 YAŞINDA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mermerci-vedat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
vedat demirci
Meslek
mermerci
İlgi Alanı
Kediler
http://www.youtube.com/watch?v=u4HkBPfs ... e=youtu.be

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u4HkBPfstT8[/youtube]

PEK VİDEO ÇEKMEKTEN ANLAMAM AMA OYLE AKLIMA GELDİ TEK SEFERDE OLSA Bİ VIDEO DA BENDEN OLSUN DEDIM GERÇİ FAZLADA SEFERİ YOK YENİ BAŞLADI MAKSAT PAYLAŞIM (:

[youtube]/u4HkBPfstT8[/youtube]

maşallah kardeşim , canlı izlediğim için daha rahat yorum yapabilirim, atması giriş mesafesi sesi temposu ve fişek tertibatı kaliteli bir kuş, 8 10 uçumda işi bitirir , yağını atması lazım , başına bi hal gelmezse bahara bunun 12 13 seferini atarsın kardeş, ayrıca eke olması ayrı bir avantaj kuşta, emeğine sağlık

eyvallah abicim inşallah bakalım bugunde ucurdum iyiye gidiyor bıde yenıden es tutarsa temennim daha ıyı olur olmazsada yapacak bisey yok (:

Maşallah Vedat kardeş güzel başlamış,ileride tam antramanını aldıktan sonra daha güzel olur ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin inşaallah.

Teşekkür ederim mustafa abicim şimdi 5-6 yapıyor baya kart yavruluğundan beridir doğru düzgün uçurmadım nasip şimdiyeymiş biraz yanlış yaptım bi hafta önce felan yumurtalarını aldım altından almayaydım iyiymiş güzel zayıflardı artık kısmet şimdi başka kuşla eşe attım biraz ucurup görecez ya devam ya tamam (:

Saygılar

maşallah. güle güle uçur kardeşim

Maşallah Vedat hocam,
Güzel başlamış,güzel de devam eder inşallah.
Eke olarak hal ve hareketleri güzel istekli bir hayvan.
Beyaz olması da ayrı bir güzellik.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz, seyrettirmeniz temennisiyle...
Khalid

mermerci-vedat' Alıntı:
kırıkkaleli metin' Alıntı:

Eyvallah abicim güzeller sizde bizdekiler tek atımlık (:
olurmu kardeşim. bu bir hobidir. ve zefk işidir. herkesin malı kendinegüzeldir. elin iyisinden kendi iyin herzaman için daha iyidir. ayrıca kuşunun hareketleri güzel. hedefçiliği hırsı, yeni başlıyor yazmışsın sanırım. birazda fişeği uzatırsa tadından yenmez. maşallah. güle güle besle.

Khalid' Alıntı:
Maşallah Vedat hocam,
Güzel başlamış,güzel de devam eder inşallah.
Eke olarak hal ve hareketleri güzel istekli bir hayvan.
Beyaz olması da ayrı bir güzellik.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz, seyrettirmeniz temennisiyle...
Khalid

Sağolasın şimdi hoca dedin bana verdin gazı (:
Güzel başladı kerata ilerliyor ama bilemiyorum ne olur bunlardan ilk eke oyunu görecez ana babaları hariç bundanda 4 ağız felan yavru aldım şimdi eşi yok yeni attım eşe inşallah kızmazsa ve devam ederse güzel olur gibi görünüyor
Ama su anki durumu henüz bi netice değil

Saygılar

mermerci-vedat' Alıntı:

Eyvallah abicim güzeller sizde bizdekiler tek atımlık (:
olurmu kardeşim. bu bir hobidir. ve zefk işidir. herkesin malı kendinegüzeldir. elin iyisinden kendi iyin herzaman için daha iyidir. ayrıca kuşunun hareketleri güzel. hedefçiliği hırsı, yeni başlıyor yazmışsın sanırım. birazda fişeği uzatırsa tadından yenmez. maşallah. güle güle besle.

Teşekkür ederim abicim evet yeni başlıyor yavruluğundan buzamana doğru düzgün uçmadı daha dogrusu fırsatı olmadı genclerden onlarada veba atmaca vs. Vs. Derken baktım sıra buna gelmiş (: hayırlısı abi temennim güzel olması biraz zayıflarda kendini tamamlarsa ne mutlu bana he tamamlamazsada yapacak birşey yok (:

Saygılar

masallah vedatım emegıne saglık ıdmanını aldıkca dahada guzel olur guzeller senınle yabozlar benımle olsun kardesım saygılar.

isyankarbfc' Alıntı:
masallah vedatım emegıne saglık ıdmanını aldıkca dahada guzel olur guzeller senınle yabozlar benımle olsun kardesım saygılar.

eyvallah abi yok ya bizdekiler yabik ha bu oynuyordu onuda kırıkkaleye götürdüler elimdekiler en güzeli postalar :D

bencede en guzelı postalar sıka gırdı basmadı sıkdan cıktı oynamadı derdı yor ne guzel ıstedıgın yerden bırak gelsın :)

Maşallah Vedat abi.
Kuş gayet istekli görünüyor.Sıkması çok güzel , fişeği de bir hayli hızlı , antreman aldıkça takla aralarınıda açacağını düşünüyorum.İnşallah istediğiniz gibi performans alır , sağlıklı bir şekilde uçurmak nasip eder ALLAH.

Kerim TÜRK' Alıntı:
Maşallah Vedat abi.
Kuş gayet istekli görünüyor.Sıkması çok güzel , fişeği de bir hayli hızlı , antreman aldıkça takla aralarınıda açacağını düşünüyorum.İnşallah istediğiniz gibi performans alır , sağlıklı bir şekilde uçurmak nasip eder ALLAH.

eyvallah sağolasın güzel kardeşim istediğimiz performansı aldı kırıkkaleye hediye gönderdim inşallah orda başına bı hal gelmeden ucururlar saygılar

isyankarbfc' Alıntı:
bencede en guzelı postalar sıka gırdı basmadı sıkdan cıktı oynamadı derdı yor ne guzel ıstedıgın yerden bırak gelsın :)

:) oyle abı en ıyısı posta :haha:

Maşallah sağlıkla uçurun .selamlarŞEREF

Geri