Beyaz İle Cakmaklı Çiftlesti Ne cıkar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uranus18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

uranus18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin aysoy
Meslek
web buildıng
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Beyaz güvercin ile Cakmaklı çiftlesti ve yumurtaya yattılar sizce yavru ne cıkar ?

Selamlar ;
10 arkadaşımda aynı durumu gördüm .Eğer beyaz erkekse 4 yavrudan 2si beyaz 1i ala 1i saz kanat veya akkuyruk ananın soyundan verir artık gökmü olur çakmaklımı bozmu bilmem.Tabi beyazın soyuda önemlir.Ancak beyaz dişi ise Babanın soyunun alası veyahut saz kanat veya akkuyruk olarak verir.Bilimsel olarak genetik açıklamalarına bakılacak olursa beyaz ve siyah baskın renk olduğundan ister erkek olsun ister dişi muhakkak yavrulara bir yerden bulaşır.Akkuyruk saz kanat veyahut ala olarak.Tabiki en iyisini allah bilir.
Saygılarımla

baska fıktı olan warmı

tanlmslz' Alıntı:
Selamlar ;
10 arkadaşımda aynı durumu gördüm .Eğer beyaz erkekse 4 yavrudan 2si beyaz 1i ala 1i saz kanat veya akkuyruk ananın soyundan verir artık gökmü olur çakmaklımı bozmu bilmem.Tabi beyazın soyuda önemlir.Ancak beyaz dişi ise Babanın soyunun alası veyahut saz kanat veya akkuyruk olarak verir.Bilimsel olarak genetik açıklamalarına bakılacak olursa beyaz ve siyah baskın renk olduğundan ister erkek olsun ister dişi muhakkak yavrulara bir yerden bulaşır.Akkuyruk saz kanat veyahut ala olarak.Tabiki en iyisini allah bilir.
Saygılarımla

güzel bir aciklama tamda aradigim seydi sag ol.

bende erkek beyaz mardın dişi arap attım eşe sizce ne cıkar?

orduLu52' Alıntı:
bende erkek beyaz mardın dişi arap attım eşe sizce ne cıkar?
Kardeş ben sana kendi kuşlarımdan örnek vereyim.Erkek nuhudi, dişi siyah ala.Kuşların beş çift yavrusu çıktı.Hiç biri ne anneye ne de babaya benzedi.4 tanesi beyaz, 3 tanesi saraylı, 2 tanesi dumanlı 1 tanesinin rengine ne deniyor bende bilmiyorum.
Yani bu genetikle ilgili bir şey.Soylarında ne renk kuşlar var anne ve babanın onlara bakıyor bu iş.Sonuç olarak yumurtadan ne çıkacağı hiç belli olmaz.
Yalnız sadece anne ve babaya bakarak konuşursak siyah beyaza göre baskın renktir.Arap yada yakın renk tahmini yapılabilir.Ya da tamamen anne ve babaya benzeyen biri beyaz biri arap olabilir.
Bu benim fikrim acizane...
Gönlüne göre yavrular alman dileğiyle....

Geri