beyaz ile sabuni eş olur mu? eş olursa yavru nasıl olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnytclr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

cnytclr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tyenuc relic
Meslek
çoban
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar hayırlı ramazanlar;
beyaz bir erkek almayı düşünüyorum fakat acaba sabunimle eş olur mu diye size bir sorayım dedim.
eş olurlarsa yavruları ne renk olur?
saygılarımla,allah'a emanet olun...

kuşların kökenine bağlı ne olucağı belli olmaz

arkadaşım kendi deneymlerime dayanaraka söylim ikisi arasında gezer yavruların renkleri yani farklı bi yavru almazsın kalemsiz olabilir yavrular ama göz renkleri bozuluyo çıkan sabuni yavrularda gözlerde .çakırdan kırmızıya kayan halkalar oluşuyo. yani anlıyacagın renk tutuyo ama gözler bozuluyo yavrularda...
saygılar...

Merhaba Cüneyt arkadasim...

Sanada hayirli ramazanlar ve hayirli günler,soruna gelince benim fikrim rengi rengine dene derim cünkü beyaz`a vurdugun taktirde altindan ne gelecegi mechul kuslari kirmana gerek yok hic olmazsa rengi ile eslesirse az cok tahmin edebilirsin yavruyu,o yüzden sen renginden bulup vur beyaz a da beyaz vur derim.

Kuslar senin genede en iyisini kendin bilirsin.

Allaha emanet ol,sevgi ve saygilarimla.....

kuşun altından ne geleceği eğer ana babanın soyu hakkında bilgi sahibiysen belli olabilir ancak değilsen denemeden anlayamazsın. kuşları iyi oynuyorlar diye birbirine eşliyorsan sorun yok ama renk özelliklerini düşünerek eşleştiriyorsan yavrular bir soru işaretidir. riske girme bence rengi rengine vur.

Benim KendiDüşüncem.Açık REnkli olur.Ama Kuş Bu Belli Olmaz Siyah Bile Çıkar :hhh:
:haha:

EFKARLI_COCUK

bnm düşüncem ve gördüklerim kadarıyla çoğunlukla erkek kopyasından atabiliyo bunu çok yerde gördüm ama genelde derler damarında ne varsa o çıkar diee

valla böyle bir eşleşmeye gitme derim ben ama sen bilirsin

güzel kardesim onu allahu teala bilir neyin ne olacaği belli olmaz allahıma emanet olun

oyun kuşu meraklısıysan hiç bir mahsuru yok hangi rengi hangi renkle eşledigin ben kendi deneyimlerime dayanarak söylüyüm beyazla sbuniden en çok kara çakmaklı ve arap yavru çıkıyor diger renkler nadiren oluyor

Geri