Beyaz ishal resimli bakınnn lütfen..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezo4434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

sezo4434

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezer aryci
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar arkadaslar 3 gün öncesine kdar evitse vitamin kullanıyordum güvercinlerimde şimdi kestim ama 15gün hiç kesmeden kullandım sizce ondan olabilir mi bu ishal?

Ekli dosyalar

• g. ishal.webp
    g. ishal.webp
    15.8 KB · Görüntüleme: 1,165
SEZER ÇOOOK NET GÖRÜLMESE DE SALMONELLA KOKUSU VAR SANKİİ....

digerlerinede geçer mi? kusun arkasinda tüyünde falan birşey yok ama böyle sulu yapıyo yem falanda yiyo bazen kabarıyo ama yem yerken falan..

[email protected]' Alıntı:
SEZER ÇOOOK NET GÖRÜLMESE DE SALMONELLA KOKUSU VAR SANKİİ....

bide bu hastalık neden olabilir?

DURGUN , KABARANLAR KÜMESTEN AYRI BİR YERE AYRILMALI.. BENCE..

o kadar durgun degil ama kabarıp kanatlarını düşürüyo arap var bu onun dışkısı dişi yem yerken kabarıyo kanatlarını düşürüyo neden olabilir sizce vitaminden olabilir mi ?

BU KAKAYI YAPAN,KANAT DÜŞÜREN KÜRESTEN HEMEN UZAKTA TUTULMALI ÖLÜMCÜL VE ÇARESİZ SALMONELLA HASTALIĞINA GİDECEK..DERHAL UZAK TUTMALISIN..

teşekkürler digerlerine bulaşmamiştir dimi çünkü onlarda böyle birşey yok yani kabarma kanat düşürme gibi.. şimdi sularını değiştim unutmuştum sularını degismeyi yine ayni sekilde yaptı beyaz içinde yeşil katısı var kuru

[email protected]' Alıntı:
BU KAKAYI YAPAN,KANAT DÜŞÜREN KÜRESTEN HEMEN UZAKTA TUTULMALI ÖLÜMCÜL VE ÇARESİZ SALMONELLA HASTALIĞINA GİDECEK..DERHAL UZAK TUTMALISIN..

birde ishali kesmek için sularına ne katılır abi? bazıları sekerli su yap midesini temizler falan diyor ama?

Geri